Recenzje książki "Promyczek"

Dodaj swoją recenzję

Radość nie wynika z możliwości tylko z chwili.

27.08.2022

Ta książka zabiera nas w emocionalny rollercoster, początkowo daje nam radość, spokój, ekscytacji by końcowo porzucić nas z bólem, rozpaczą i poczuciem ogólnej beznadzieji i bezsilność. Kate to bohaterka która na każdym kroku udowadnia że niemożliwe nie istnieje, jej energia i chęcią życia zaraża wszystkich w koło. A ludzie widząc jej blask otacza... Recenzja książki Promyczek

Promyczek

27.08.2022

Książka: ,,Promyczek" Autor: Kim Hollden Wydawnictwo: Fila ☕️Opis☕️ Życie Kate Sedgwick nigdy nie było bezbarwne. Dziewczyna pomimo problemów i tragedii zachowała pogodę ducha – nie bez powodu jej przyjaciel Gus nazywa ją Promyczek. Kate jest pełna życia, bystra, zabawna, ma również wybitny talent muzyczny. Nigdy jednak nie wierzyła w miłość. Wł... Recenzja książki Promyczek

Promyczek

16.08.2022

Co jest tak na prawdę ważne w życiu? Czy gdyby Twoje życie, drogi czytelniku, miało skończyć się jutro, byłbyś z niego zadowolony? Zanim sięgnęłam po "Promyczka", musiał swoje odstać na półce, na której czekał cierpliwie na prawdę długo. Słyszałam niemal same bardzo pozytywne opinie i szczerze powiedziawszy, bałam się, że mogę się rozczarować. Ws... Recenzja książki Promyczek

Promyczek

26.06.2022

Kate nazywana Promyczkiem, choć wiele w życiu przeszła, jest optymistką nie szczędzącą uśmiechu. Jest pełna życia, bystra, zabawna i szczera. Jednak Kate nigdy nie wierzyła w miłość. Ma najlepszego przyjaciela Gusa, początkującą gwiazdę rocka, z którym rozumie się bez słów. Kate nie podejrzewa, że po wyjeździe z San Diego na studia, pokocha Keller... Recenzja książki Promyczek

PROMYCZEK

4.01.2022

Autor: Kim Holden Gdy Kate wyjeżdża z San Diego na studia w Grant nie spodziewa się, że spotka tam miłość swojego życia. Kate nie wierzyła w nią. Mimo tego, że jej życie nie było usłane różami zawsze była pogodna. Nie dała się złamać i dlatego jej przyjaciel Gus ochrzcił ją przezwiskiem „Promyczek”. Gdy Keller zakochuje się w Kate, a ona w nim za... Recenzja książki Promyczek

Promyczek

1.04.2021

Kate wyjeżdża na studia do San Diego z dala od swojego najlepszego przyjaciela Gusa, który jest dla niej wszystkim ze wzajemnością. Gus nazywa ją Promyczkiem ze względu na jej charakter i tego, że czerpie z każdego dnia szczęście. W nowym mieście poznaje Kellera, do którego coś czuje, podobnie jak on do niej, jednak dzielą ich wielkie tajemnice, k... Recenzja książki Promyczek

Promyczek

13.03.2021

"Promyczka" Kim Holden miałam okazje przeczytać z polecenia moich bookstagramowych przyjaciółek. Książka opowiada nie tylko o szczęściu, miłości i przyjaźni, ale też o smutku i bolesnych rozczarowaniach. Kate Sedgwick to nastolatka rozpoczynająca naukę na studiach. To niepoprawna optymistka. Czerpie z życia pełnymi garściami. Rozświetla świat wokó... Recenzja książki Promyczek

życie dla nikogo nie jest łatwe. Wszyscy musimy walczyć, by wycisnąć dobro z czasu, który nam...

21.07.2020

Kim Holden? A kto to taki? Właśnie taka była moja reakcja, gdy polecono mi zapoznanie się z twórczością autorki. Promyczek trafił w moje ręce kilka dni później i muszę przyznać, że jest to jedna z tych książek, która wywarła na mnie olbrzymie wrażenie, wzbudziła ogromną ilość emocji i doprowadziła do momentów, kiedy łzy strumieniami lały się z m... Recenzja książki Promyczek

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl