Recenzje książki "Rok w Poziomce"

Dodaj swoją recenzję

Po burzy zawsze wyjdzie słońce

8.02.2015

Często zdarza się tak, że los zamiast jednym nieszczęściem, po prostu bombarduje nas całą serią, niczym z karabinu maszynowego? Wtedy każdy ma dosyć, wtedy bardzo łatwo o emocjonalny dół, a po nadziei nie zostają nawet okruszki. Jeżeli macie tak, sięgnijcie po Rok w poziomce. Ja tak zrobiłam i nie żałuję! Ewa jest trzydziestodwuletnią kobietą, ty... {} Recenzja książki Rok w Poziomce

W moim... zwyczajnym domu

20.08.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Spotkałam się z opinią, że za twórczością Katarzyny Michalak albo się przepada, albo się jej nienawidzi. Do nienawiści jest mi daleko, ale chwilowo jest to dla mnie autorka bardzo przeciętna. Bo nie jest tak, że książka nie podobała mi się w całości. Moim zdaniem, mocnym atutem jest jej początek - zdecydowanie lepszy niż ostatnie sto, sto pięćdzies... {} Recenzja książki Rok w Poziomce

Mały, biały dom bez łap - Poziomka

25.12.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Drodzy Czytelnicy! Na wstępie pragnę Was uprzedzić, że moja recenzja może być nieco chaotyczna, gdyż jestem świeżo po lekturze, która wzbudziła we mnie tyle emocji - tych pozytywnych oczywiście - iż nie wiem czy będę w stanie zrecenzować Rok w Poziomce obiektywnie i z pełną jasnością umysłu. Katarzyna Michalak jest w blogosferze bardzo popularną a... {} Recenzja książki Rok w Poziomce

Rok w Poziomce

20.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Odkąd tylko sięgam pamięcią, zawsze marzyłam o takim własnym skrawku świata. O miejscu, do którego codziennie wracałabym z pracy, w którym budziłabym się codziennie rano szczęśliwa, że budzę się w miejscu, które tylko i wyłącznie należy do mnie. Nieważne, czy byłaby to willa, niewielki domek czy kawalerka gdzieś w bloku, to jednak byłoby to miejsce... {} Recenzja książki Rok w Poziomce

Rok w poziomce

8.08.2012

„Rok w Poziomce” to pierwsza książka z serii owocowej autorstwa Katarzyny Michalak. Z tą autorką miałam już do czynienia podczas czytania książki „Lato w Jagódce”,którym byłam po prostu oczarowana. Tak było i jest również w przypadku tej książki. Główną bohaterką powieści jest trzydziestodwuletnia Ewa. Jest ona kobietą po przejściach. Nie miała ł... {} Recenzja książki Rok w Poziomce

"Rok w Poziomce" - Katarzyna Michalak

5.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trzydziestodwuletnia Ewa, po ciężkim doświadczeniu zaczyna nowe życie. Marzy jej się domek na wsi. Gdy rozglądając się po stronach internetowych w poszukiwaniu jej idealnego mieszkania, trafia na dom swoich marzeń, jak najszybciej próbuje go zdobyć. Niestety, ale brakuje jej na niego pieniędzy, dlatego kieruję się o pomoc jej bogatego i najlepszego... {} Recenzja książki Rok w Poziomce

Rok w Poziomce - K. Michalak

12.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rok w Poziomce, to książka, od której zaczęłam poznawać twórczość Pani Katarzyny. Śmiało można powiedzieć, że jest to świetna pozycja na początki zaznajamiania się z piórem autorki. Książkę czyta się z łatwością, lekkością i ogromną przyjemnością. Jest w niej sporo nowoczesności, opisów życia pod presją dużego miasta, co świetnie kontrastuje z uroc... {} Recenzja książki Rok w Poziomce

"Rok w Poziomce" Katarzyna Michalak

12.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O książce Katarzyny Michalak "Rok w Poziomce" pisało już bardzo dużo czytelników. Spotykałam się z wieloma opiniami, recenzjami na różnych portalach poświęconych książkom, jak i wielu blogach. Praktycznie każda z nich była pochlebną oceną książki. Nie przypominam sobie, bym spotkała się z wyraźną krytyką pod kierunkiem powieści pani Michalak. Zaint... {} Recenzja książki Rok w Poziomce

nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}