Recenzje książki "Skradziona tożsamość"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

4.06.2024

Mila właśnie straciła siostrę, jedyną bliską jej osobę, która ją doskonale rozumiała i wspierała na każdym kroku. Pod wpływem chwili dziewczyna postanawia przyjąć tożsamość Holly decydując się na pracę guwernantki w Japonii. Realizacja kontraktu za bliźniaczkę ma pomóc zdobyć wydatki związane z opieką nad rodzicami, których zawiodła. Na miejscu ok... Recenzja książki Skradziona tożsamość

SKRADZIONA TOŻSAMOŚĆ

28.05.2024

"Miałam wrażenie, że odpłynęłam. Nieprzyjazna nam rzeczywistość została zastąpiona rajem, w którym oboje się znaleźliśmy. Trwaliśmy tak zawieszeni w słodkiej próżni. Tylko on i ja, dogorywaliśmy po eskalacji nagromadzonego w nas pragnienia." "SKRADZIONA TOŻSAMOŚĆ" to książka, która skrywa w sobie tajemnice, intrygi, przejęcie tożsam... Recenzja książki Skradziona tożsamość

Recenzja

23.05.2024

✨️ „Milo, skup się na celu. Tfu. Holly! Jesteś Holly Moore. Kobieca. Pewna siebie. Wiesz, po co tu przyleciałaś, a piepr 😶‍🌫️ony Sakai będzie jadł ci z ręki. Za rok będziesz milionerką”. Kochana autorko, twoje pióro jest mi bardzo dobrze znane. Zawsze mnie zaskakujesz, potrafisz napisać porywające i niesamowicie gorące historię. „Skradziona toż... Recenzja książki Skradziona tożsamość

Skradziona tożsamość

21.05.2024

„Niech będzie, co ma być. Oby tylko na końcu tunelu, do którego wkraczałam, było światło.” Czy zawsze można być pewnym, że dobrze znamy najbliższe nam osoby? Bo nie kiedy może się okazać, że ani trochę ich nie znamy, a oni ukrywają, przed nami swoje prawdziwe obliczę. Holly i Mila były identyczne, ale różniło je wszystko. Jedna idealna i perfekc... Recenzja książki Skradziona tożsamość

Kim jest ta dziewczyna?

17.05.2024

Kochani, to, że uwielbiam książki Moniki Magoskiej-Suchar, to już nie jest tajemnicą. 🙂 Jest jedną z moich ulubionych autorek! Jak ta kobieta wymyśli fabułę, to mamusiu! Przy spice scenach można tylko oblać się purpurą, a od napięcia i emocji można dostać udaru! Dziś opowiem Wam o pierwszym tomie jednej z najnowszych serii autorki. Zapraszam na r... Recenzja książki Skradziona tożsamość

KD
@kd.mybooknow

Skradziona tożsamość

14.05.2024

Mila i Holly siostry bliźniaczki ,choć z pozoru identyczne to jednak zupełnie różne od siebie. Holly wykształcona ,pomocna ,zaradna i odpowiedzialna ta lepsza córka , Mila artystyczna dusza, żyjąca po swojemu i czarna owca w rodzinie. Kiedy po raz kolejny życie Mili się komplikuje z pomocą przychodzi Holly.Ma zastąpić siostrę na kilka godzin pr... Recenzja książki Skradziona tożsamość

Historia, która rozpala zmysły

11.05.2024

[Współpraca barterowa @Link ] "Wiązał mnie z nim cyrograf, który nieświadomie i nawet nieosobiście podpisałam - jak się okazało z samym diabłem. W dodatku ten diabeł był piękny, seksowny i niezwykle uwodzicielski w tym swoim eleganckim wydaniu." Znacie książki Moniki Magoskiej - Suchar? Miałam ogromną przyjemność zapoznać się z twórczością auto... Recenzja książki Skradziona tożsamość

Skradziona tożsamość

26.04.2024

🪷🪷🪷🪷🪷 Recenzja 🪷🪷🪷🪷🪷 Monika Magoska - Suchar " Skradziona tożsamość " @mmsuchar_autorka Cykl: Spadkobiercy #1 Wydawnictwo: LoveBook @lovebook_stronymilosci 🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷 " Gdy to imię dotarło do mojego mózgu, pojełam, że to nie sen. To nie moja katastroficzna wyobraźnia czy koszmar. To się stało naprawdę!..." " Skradziona tożsamość " to wciąg... Recenzja książki Skradziona tożsamość

© 2007 - 2024 nakanapie.pl