Recenzje książki "Sprzedawca"

Dodaj swoją recenzję

Sprzedawca

14.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość autorstwa Pana Krzysztofa Domaradzkiego jest mi znana bardzo dobrze ze wcześniejszych jego przeczytanych książek części cyklu powieści kryminalnej o Komisarzu Tomku Kawęckim. Pan Krzysztof Domaradzki jest młodym pisarzem lubiącym zaskakiwać wciąż swojego czytelnika, a może dzięki temu lepiej może, on przedstawić jak wygląda z jego punkt... {} Recenzja książki Sprzedawca

@Anna30@Anna30 {}× 10

Sprzedawca, którego nie chcesz poznać

27.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Większość ludzi na świecie uważa, że pieniądze i sukces to wszystko, czego potrzebują w życiu. Jednak, gdy już mają te wymarzone miliony na koncie i zyskują sławę, szukają w życiu czegoś jeszcze... Często popadają w nałogi, a czasami znajdują sobie również przerażające pasje. Książka pt. ,,Sprzedawca” wprowadza nas w korporacyjny świat biznesmena... {} Recenzja książki Sprzedawca

Sprzedawca

21.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytułowy „Sprzedawca” to nie kto inny jak Kacper Berger – wyznawca prawa dżungli, pozbawiony skrupułów, wyrachowany, cyniczny, zepsuty, ale i charyzmatyczny, przystojny i bogaty. Takie połączenie okazuje się być wyjątkowo sprzyjające dla bezwzględnego i cierpiącego na niedobór sumienia i empatii mordercy. Obok pogoni za pieniędzmi i spełnianiem pa... {} Recenzja książki Sprzedawca

Szału nie ma

16.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Za mną pierwszy dzień zdalnych zajęć, po powrocie na uczelnie i ledwo patrzę na oczy ze zmęczenia, a dzisiejsza książka nie pomaga. Jednak zanim sobie pomarudzę to zacznijmy od tego, o jakiej powieści będzie dzisiaj mowa? Otóż o „Sprzedawcy” Krzysztofa Domaradzkiego. Kacper Berger jest biznesmenem i człowiekiem sukcesu. Jednak za fasadą kryje... {} Recenzja książki Sprzedawca

Rewelacyjnie wykreowany charakter

12.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie, kochani! Przed Wami recenzja książki, którą wielu z Was zna, a jeśli nie zna, to uważam, że jak najszybciej powinniście to nadrobić. "Sprzedawca" Krzysztofa Domaradzkiego to pierwsza przeczytana książka tego autora, ale już wiem na pewno, że nie ostatnia. Lektura zaczyna się w sposób, jakiego nie lubię, bo od razu przedstawiony zostaje g... {} Recenzja książki Sprzedawca

@jusztuczka@jusztuczka {}× 1

Bezwzględny i przerażający świat biznesu

6.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Tak to już w życiu jest, że najtrudniejsze problemy trzeba rozwiązywać samodzielnie." "Bo los lubi płatać figle. Jest jak kuglarz, który mami świat tanimi sztuczkami, twierdząc, że to wysublimowana iluzja.""Podobno jeden na pięciu liderów biznesu jest psychopatą. Moim zdaniem to mocno niedoszacowany wynik." Długo zastanawiałam się, co napisać o... {} Recenzja książki Sprzedawca

Sprzedawca

23.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są takie książki, do których coś nas ciągnie, jednak z jakiegoś powodu boimy się po nie sięgnąć. Miałam tak ostatnio z najnowszą powieścią Krzysztofa Domaradzkiego, Sprzedawcą. Choć okrutnie ciekawiła mnie ta historia, miałam wiele obaw. Co, jeśli nie przypadnie mi ona do gustu? Co, jeżeli nie będę w stanie przez nią przebrnąć? Wszystkie moje wątp... {} Recenzja książki Sprzedawca

Psychopatyczny sprzedawca

16.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Premiera od @Link z 15 lipca 🖤⁣ ⁣ Krzysztof Domaradzki "Sprzedawca"⁣ ⁣ Przyznam, że trochę bałam się tej książki ze względu na korporacyjny światek, gdyż @Link to moja ucieczka od niego właśnie 😬⁣ Jednak sposób w jaki autor @Link poczęstował Nas, skądinąd znanym mi z autopsji i zasłyszanych historii, życiem, bardzo mnie wkręcił.⁣ Czy spotkałam na ... {} Recenzja książki Sprzedawca

@czerwonakaja@czerwonakaja {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl