Recenzje książki "Sprzedawca"

Dodaj swoją recenzję

Ah! Co to była za czytelnicza uczta!

3.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są książki, które czyta się dla zabicia czasu, są i takie przy których ze zdziwieniem stwierdzamy, że przekroczyliśmy dopiero połowę lub "aż" połowę. Są też tacy autorzy, których twórczość działa na nas niczym chemia w miłości i już od pierwszych zdań czujecie, że to jest to! Przez takie lektury brnie się z prędkością światła i żadne 600 stron nie... {} Recenzja książki Sprzedawca

@ilona_m2@ilona_m2 {}× 2

Wszystko ma swoją cenę

31.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba znać tylko cenę realizacji marzeń. „Sprzedawca” Krzysztofa Domaradzkiego to powieść międzygatunkowa na pograniczu sensacji a kryminału. Książka, która wywołuje burzę emocji, ta właśnie sprawiła, że trudno było mi ją ocenić. Domaradzkiego po Trylogii Łódzkiej opisałabym jako bezkompromisowego autora, który potrafi... {} Recenzja książki Sprzedawca

Sprzedawca, który mnie kupił

29.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kacper jest trenerem i najlepszym sprzedawcą w kraju. I nie tylko kraju. Prowadzi treningi dla setek osób, które chcą zyskać coś w świecie handlu. Kacper ma też niespotykane hobby. Porywa i zabija młode blondynki. Jest niespodziewanie sprytny - wie jak robić to tak, żeby nikt nie trafił na jego ślad. Do czasu, aż sprawą zajmują się Maria i Oleg. D... {} Recenzja książki Sprzedawca

⭐RECENZJA⭐

28.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć, cześć 🖐🏻🖐🏻🖐🏻 Czy są tutaj osoby, które czytały książkę ze zdjęcia? Jakie były Wasze wrażenia? Podzielcie się swoimi opiniami 😉 W książce poznajemy głównego bohatera – Kacpra Bergera. Mężczyzna jest specjalistą do spraw handlowych, potrafi umiejętnie szkolić innych ludzi na dobrych sprzedawców. Uwielbia narkotyki i krzywdzenie kobiet. Jego... {} Recenzja książki Sprzedawca

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 1

Sprzedawca

18.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Za co lubisz kryminały? Za zagadkę, w której rozwiązanie ścigasz się z autorem? Za mroczny klimat zbrodni? Za możliwość wejścia do głowy zabójcy? 💵 Ja najbardziej lubię kryminały, w których otrzymujemy dawkę psychologii, poznania motywów, sposobu myślenia i postrzegania świata przez mordercę właśnie. Odkrywanie perspektywy zbrodniarza, jego tok my... {} Recenzja książki Sprzedawca

„To tam — w piwnicy — znajduje się druga część Kacpra Bergera. Ta ważniejsza. Najbardziej cha...

7.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sprzedawca to najnowszy kryminał Krzysztofa Domaradzkiego. Za mną już Trylogia Łódzka, więc mniej więcej wiedziałam czego, można się spodziewać po autorze. Prestiżowa praca, wystawne życie, przygodny seks, narkotyki, pieniądze, władza. To warszawska codzienność Kacpra Bergera – błyskotliwego i chorobliwie ambitnego młodego milionera, konsekwentni... {} Recenzja książki Sprzedawca

„Sprzedawca”

4.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kacper Berger uczył jak efektywnie sprzedawać. Prowadził kilka kursów tygodniowo gdzie jako sprzedawca pracujący dla konkretnej firmy przekazywał swoje doświadczenie innym. Sprzedawał marzenia jednym, by równocześnie zabrać je innym, tego dokonywał w zaciszu swojego domu w piwnicy. Kacper każdą rzecz miał opanowaną do perfekcji. Spał krótko lecz... {} Recenzja książki Sprzedawca

@ReniBook@ReniBook {}× 1

Zapraszam na recenzje

29.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przedstawiam wam recenzje książki pt. " Sprzedawca" Krzysztofa Domaradzkiego Książkę otrzymałam od wydawnictwa czarna owca. . Okładka książki jest starannie wykonana. Bardzo podoba mi się łańcuch chropowaty z tytułem oraz z wypukłą wizytówką na środku. Odciśnięta ręka nadaje tutaj mrocznego klimatu, a kolor szary pięknie to wszystko podkreśla. Okł... {} Recenzja książki Sprzedawca

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl