Recenzje książki "Sprzedawca"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

23.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Prestiżowa praca, wystawne życie, przygodny seks, narkotyki, pieniądze, władza. To warszawska codzienność Kacpra Bergera – błyskotliwego i chorobliwie ambitnego młodego milionera, konsekwentnie wykuwającego swoją drogę w biznesie. Jednak Berger to nie tylko pędzący przez życie człowiek sukcesu. To także hedonistyczny psychopata, który czerpie przy... {} Recenzja książki Sprzedawca

Świat biznesu oczami psychopaty...

23.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na początku będziecie mi zazdrościć. Może mnie nawet znienawidzicie. Ale z czasem zrozumiecie, o co w tym chodzi. Przyznacie mi rację. Zapragniecie być kimś takim jak ja. (...)” Istnieje mylne powszechne przekonanie, że mając pieniądze, można osiągnąć wszystko. Każdego kupić i rozwiązać nawet największe problemy. W rzeczywistości jest z... {} Recenzja książki Sprzedawca

Wilk w owczej skórze.

20.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Świat w którym jesteś korpoludkiem może być twoim życiowym celem, bądź jesteś tam tylko i wyłącznie z przymusu. Kacper Berger jest zdecydowanie człowiekiem sukcesu. Przystojnym, pewnym siebie mężczyzną dążącym do swoich celów, wykonujący wszystko z należytą perfekcją. Brak rodziny i pełne oddanie w świecie korporacji ma swoje plusy, jak i minusy. ... {} Recenzja książki Sprzedawca

@Bookmaania@Bookmaania {}× 7

Człowiek sukcesu z przerażającą pasją

17.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bogactwo, sukces, popularność… komu z nas chociaż przez chwilę nie marzyło się takie życie? Większość ludzi marzy o luksusie, bogactwie, realizacji swoich pasji i czerpaniu z życia pełnymi garściami. Nielicznym się to udaje. Ale czy cena jaką muszą za to płacić, jest tego warta? Kacper Berger jest człowiekiem sukcesu. Młodym, przystojnym, ambit... {} Recenzja książki Sprzedawca

Psychopaci są wśród nas

16.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To było moje pierwsze spotkanie z Krzysztofem Domaradzkim. Autor ma bardzo specyficzny styl, który na pewno nie każdemu będzie odpowiadał. Z początku podchodziłam do tej książki z pewną ostrożnością, nie mogąc wczuć się do końca w ten rodzaj narracji, gdzie główny bohater zwraca się bezpośrednio do czytelnika i zdaje się być wszechwiedzący, opowia... {} Recenzja książki Sprzedawca

{}× 2

Świetna książka

10.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja przedpremierowa Książka ma premierę 15.07! Przychodzę do was z książka "Sprzedawca" @krzysztofdomaradzki. Dobra praca ,miliony na koncie, przygodny seks,narkotyki, władza i sekret. Codzienność Kacpra Bergera. Tak się prezentuje. Jest młodym biznesmenem, ale i cynicznym manipulantem. Kacper skrywa drugie oblicze - psychopaty. Czerpie on pr... {} Recenzja książki Sprzedawca

{}× 3

Sprzedawca marzeń

{} WYBÓR REDAKCJI
17.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po rewelacyjnej trylogii łódzkiej Krzysztofa Domaradzkiego nie było innej możliwości jak tylko sięgnąć po kolejną historię spod jego pióra. I jakby określił to główny bohater tej opowieści czeka nas "niezła jazda". Kacper Berger myśli o sobie jako o sprzedawcy marzeń. Trener sprzedaży, wiceprezes potężnej korporacji i gracz na giełdzie a nieofi... {} Recenzja książki Sprzedawca

@coolturka104@coolturka104 {}× 14

Sprzedawca

{} WYBÓR REDAKCJI
19.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Szacuje się, że w społeczeństwie występuje od jednego do trzech procent psychopatów. Ludzi, którzy cierpią na zaburzenia osobowości lub sfery emocjonalnej. Nieumiejących budować relacji interpersonalnych, nieczujących leku, nieznających skrupułów. Profesor Robert Hare opracował Skalę Obserwacyjną Skłonności Psychopatycznych. Są na niej takie el... {} Recenzja książki Sprzedawca

@mzksiazka@mzksiazka {}× 9
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl