Recenzje książki "Szmaragdowy atlas"

Dodaj swoją recenzję

Powrót do dzieciństwa

26.10.2014

Kate, Michael i Emma są rodzeństwem, które od dziesięciu lat tuła się po sierocińcach. Usilnie wierzą, że rodzice po nich wrócą, ponieważ najstarsza siostra - Kate, pamięta obietnicę ich matki, ale nic po za tym. Kiedy po nieudanej próbie zaadoptowania rodzeństwa, przez starszą kobietę, miłośniczkę łabędzi, zostają odesłani do dziwnego sierocińca, ... {} Recenzja książki Szmaragdowy atlas

@Neph@Neph {}

Szmaragdowy atlas. Księgi początku

10.05.2012

John Stephens to amerykański autor, który przez dziesięć lat pracował dla telewizji. Był producentem wykonawczym serialu Plotkara a także scenarzystą kultowych seriali jak choćby Kochane kłopoty czy Życie na fali. Ukończył studia pisarskie na wydziale artystycznym Uniwersytetu Wirginii. Na co dzień mieszka w Los Angeles z żoną i psem o imieniu Bug.... {} Recenzja książki Szmaragdowy atlas

@Kala95@Kala95 {}

Szmaragdowy atlas

9.05.2012

John Stephens przez dziesięć lat pracował w telewizji. Był producentem wykonawczym serialu Plotkara i scenarzystą seriali Kochane kłopoty oraz Życie na fali. Ukończył studia pisarskie na wydziale artystycznym Uniwersytetu Wirginii. Mieszka w Los Angeles z żoną i psem o imieniu Bug. "Najważniejsza jest dla Was... rodzina." Pewnego dnia, a dokładni... {} Recenzja książki Szmaragdowy atlas

"Szmaragdowy atlas"

22.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rozpoczynając czytanie „Szmaragdowego atlasu” wróciłam do czasu, gdy pierwszy raz miałam do czynienia z „Harrym Potterem”. Było to dobre 10 lat temu, ale tego uczucia się nie zapomina. John Stephens sprawił, że wróciłam do dzieciństwa, kiedy przygody Harrego były dla mnie fascynującą historią. „Szmaragdowy atlas” jest magiczną powieścią, którą śmia... {} Recenzja książki Szmaragdowy atlas

Szmaragdowy atlas

8.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Najważniejsza jest dla was ... rodzina." John Stephens był producentem wykonawczym serialu Plotkara i scenarzystą seriali takich jak: Kochane kłopoty oraz Życie na fali. Ukończył studia pisarskie na wydziale artystycznym, a teraz mieszka w Los Angeles z żoną i psem o imieniu Bug. Zanim zaczęłam czytać ,,Szmaragdowy Atlas'', przejrzałam co jes... {} Recenzja książki Szmaragdowy atlas

Szmaragdowy atlas

10.01.2012

Wczoraj udało mi się sięgnąć po Szmaragdowy atlas Johna Stephensa. Jako miłośnika fantastyki do przeczytania tej powieści przywiodła mnie wzmianka o podobieństwie książki do dzieł J. K. Rowling czy C.S. Lewisa. Nie mogłam sobie darować takiej uczty wyobraźni, toteż jak najprędzej wzięłam się za wertowanie stron. Jednakże to słowo kojarzy mi s... {} Recenzja książki Szmaragdowy atlas

@Darcy@Darcy {}

Szmaragdowy atlas

9.01.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy "Szmaragdowy atlas" trafił w moje ręce, pierwsze, co mnie uderzyło to piękna okładka obsypana gwiazdkami niczym brokatem i bardzo staranne wydanie. Lubię ładnie wydane książki, z przyjemnością bierze się je do rąk. Ta wyjątkowo mi się spodobała, a baśniowa opowieść wewnątrz zdecydowanie na tą okładkę zasługuje. "Szmaragdowy atlas" to baśnio... {} Recenzja książki Szmaragdowy atlas

Literacki rollercoaster

22.12.2011

Kto zgotował tą literacką ucztę, kto wykreował świat, który z każdą kartką wciąga coraz bardziej i wreszcie komu udało się połączyć magię z przygodą i grozę z humorem? Dokonał tego nie kto inny jak John Stephens. Znany bardziej z działalności telewizyjnej - producent serialu „Plotkara” i scenarzysta „Życia na fali” oraz „Kochanych kłopotów”. Na ryn... {} Recenzja książki Szmaragdowy atlas

@gudrun@gudrun {}
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe