Recenzje książki "Tam gdzie ty"

Dodaj swoją recenzję

Tam gdzie ty

3.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kontrowersyjna, wciągająca, poruszająca. Tak trzema słowami określiłabym tę książkę. Porusza nie lada ważny temat, niewątpliwie ,,na dzisiejsze czasy''. Co zrobić i po której stronie stanąć, kiedy rozstrzygają się problemy moralne, miłosne a nawet religijne? Zoe i Max Baxter jak każde małżeństwo po pewnym czasie pragnęli mieć dziecko. Z każdym kol... {} Recenzja książki Tam gdzie ty

Do czego może się posunąć zdesperowany człowiek?

4.01.2013

Każdy w swoim życiu dąży do tego ,by być szczęśliwym. Dla jednych jest to równoznaczne z posiadaniem dzieci i rodziny ,a dla innych ważniejsze są pieniądze ,pozycja społeczna lub bezgraniczna wiara w Boga. Nikt nie ma takiej mocy ,by ocenić słuszność tych poglądów. "-No to powiedz. Oczywiście czysto teoretycznie. -Co mam Ci powiedzieć? -Czego szu... {} Recenzja książki Tam gdzie ty

Tam, gdzie trzeba walczyć o szczęście

5.12.2012

Max i Zoe Baxterowie od wielu lat bezskutecznie starają się o dziecko. Kiedy kolejna próba kończy się wyjątkowo bolesnym rozczarowaniem, a Zoe mimo tego chce spróbować raz jeszcze, Max postanawia odejść. Udaje mu się odzyskać równowagę w wierze, kościele i Bogu, Zoe z kolei angażuje się w przyjaźń z dawną znajomą, która szybko przestaje być tylko p... {} Recenzja książki Tam gdzie ty

@NinaX@NinaX {}

Czy osoby homoseksualne mają prawo do dzieci?

8.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyobraź sobie, że razem ze swoim partnerem pragniecie mieć dziecko. Niestety, macie z tym problem i postanawiacie zwrócić się do kliniki, która się tym zajmuje. To dużo kosztuje, ale czego się nie robi dla spełnienia marzeń? Występują komplikacje. Poroniłaś. Kolejna próba wygląda tak samo. A trzecia? Rodzisz martwe dziecko. Mimo, ze to bardzo nieb... {} Recenzja książki Tam gdzie ty

@loho14@loho14 {}× 1

"Tam gdzie ty" Jodi Picoult

3.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na moją pierwszą książkę Jodi Picoult czekałam bardzo długo. Wciąż czytałam pozytywne recenzje, a ciekawość zżerała mnie od środka. Nie przepadam za powieściami obyczajowymi, ale gdy nadarzyła się okazja zdobycia „Tam gdzie ty” nie wahałam się ani chwili. Picoult skupia wokół siebie szerokie grono fanów. Jej książki zostały przetłumaczone na 34 ję... {} Recenzja książki Tam gdzie ty

Posiadanie dziecka za wszelką cenę?

25.05.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziecko jest darem miłości danym niemal każdemu, kto tego pragnie lub nie. Zazwyczaj los jest tak dowcipny i być może złośliwy i odbiera możliwość posiadania dziecka tym, który niemal obsesyjnie tego pragną. Jodi Picoult na podstawie tego motywu napisała swoją kolejną książkę pt. "Tam gdzie ty". Po ostatniej książce autorki "Dziesiąty krąg" sięgał... {} Recenzja książki Tam gdzie ty

"Tam gdzie Ty" Jodi Picoult

7.05.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jodi Picoult jest już znana chyba każdemu. Swoją karierę powieściopisarki rozpoczęła już dość dawno - pierwszą powieść napisała bowiem w 1992r. Od tamtego czasu spod jej pióra wyszło blisko dwadzieścia różnych powieści, które łączy jednak jedno - zawsze poruszają ważne, życiowe tematy i potrafią poruszyć serce czytelnika. Picoult nie zawsze jednak ... {} Recenzja książki Tam gdzie ty

@Amarisa@Amarisa {}× 1

Dziecioobsesja.

13.04.2012

Macierzyństwo jest głęboko zakorzenione w kobiecej psychice. Chęć posiadania dziecka jest szczególnie silna u pań, bezskutecznie starających się o spłodzenie potomka. Pomocna w tym przypadku jest nieustannie rozwijająca się nauka. Stosunkowo od niedawna stosowany zabieg in vitro, wzbudza wiele kontrowersji i spekulacji. Większość grup społecznych p... {} Recenzja książki Tam gdzie ty

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe