Recenzje książki "Ten zakazany"

Dodaj swoją recenzję

On i ona - dwie osoby z różnych światów

12.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jace to mężczyzna idealny pod każdym względem. Jest bogaty, seksowny i stworzony do dzierżenia władzy. Cały świat niemal pada mu do stóp i podporządkowuje się ustalonym przez niego regułom, ale dla Sereny Chadway jest nudziarzem bez krzty poczucia humoru. Przebojowa i charyzmatyczna kobieta to dla Jace'a uosobienie chaosu. Już przy pierwszym spotk... {} Recenzja książki Ten zakazany

Ten zakazany

29.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przed Sereną wspaniałe wakacje, wygrana wycieczka, która jest spełnieniem jej marzeń i możliwością wyrwania się z codzienności. Z uśmiechem na twarzy i aparatem w dłoni udaje się na lotnisko, aby zacząć przygodę życia. Tylko w planach nie było wpadnięcie na pewnego faceta, któremu przez przypadek wytrąca mu tablet z rąk, co kończy się niemiło. Na ... {} Recenzja książki Ten zakazany

Ten zakazany

21.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ten zakazany To kolejny mój patronat medialny z , którego jestem dumna . Polecam wszystkim serdecznie kochani, zapoznać się z ta historią Znalazłam tu duzo emocji takie jak uśmiech i oczywiście były łzy To moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki i na pewno nie jest ono ostatnie Widzę tu potencjał autorki i na pewno idzie ona w dobry kierun... {} Recenzja książki Ten zakazany

Przypadkowe spotkanie

20.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historie o miłości, która przychodzi niespodziewanie i niechcianie w chwilach, których najmniej się spodziewamy powstało już wiele. Taką historią jest opowieść o Serenie i Jace. Spotykają się na lotnisku w niezbyt miłych okolicznościach, później w samolocie, gdzie spędzają wspólnie czas podróży, a następnie zrządzeniem losu lądują razem w jednym a... {} Recenzja książki Ten zakazany

@karolina92@karolina92 {}× 1

Recenzja

16.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

😈😈😈Recenzja😈😈😈 "Ten zakazany"- I. M. Darkss Historia, która w smutne dni może stać się świetnym rozweselaczem. Śmiechu nie było końca. Serena, młoda kobieta z głową pełną radości i szczęścia. Jej język tnie jak brzytwa, na każde zdanie, ma ciętą ripostę, która śmieszy do ból brzucha. Ale pod tym zadowoleniem z życia, kryje się tajemnica. Coś co... {} Recenzja książki Ten zakazany

Ten zakazany

9.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo dziękuję wydawnictwu WasPos oraz autorce I. M. Darkss za możliwość zrecenzowania książki „Ten zakazany” ❤️ Była to luźna historia, pełna pięknych chwil ale także zwrotów akcji, która przyniosła mi mnóstwo radości w weekend majowy. „Ten zakazany” to historia, która samym opisem niesamowicie przyciąga. Jace i Serena mają całkowicie inne chara... {} Recenzja książki Ten zakazany

Recenzja

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O jak ja się dobrze bawiłam! Uwielbiam takie książki, które bawią i wzruszają jednocześnie, a do tego czyta się je w ekspresowym tempie. Serdecznie zapraszam na moją opinię o najnowszej książce I.M. Darkss. Okładka „Tego zakazanego” sugeruje niesamowicie gorący romans z wieloma wątkami erotycznymi. No sami powiedzcie czy nie mam racji, patrząc ... {} Recenzja książki Ten zakazany

Ten Zakazany

3.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gorąca okładka, tajemniczy tytuł i autorka, po której spodziewałam się czegoś niesamowitego. Tak zaczęła się moja przygoda z tym zakazanym, czyli z Jace'm. Nasz bohater jest ideałem pod każdym względem? Cóż, czy na pewno? Ideały podobno nie istnieją. Jace jest bogaty, seksowny i władczy. Typowy facet, który kradnie kobiece serca, nie? Cały świat ... {} Recenzja książki Ten zakazany

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl