Recenzje książki "To nie jest, do diabła, love story II"

Dodaj swoją recenzję

Jonasz i Ella po raz drugi

4.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwszy tom “To nie jest, do diabła, love story” Julii Biel był przyjemną lekturą, dlatego z przyjemnością sięgnęłam po tom drugi. Książkę czytało się bardzo szybko, dosłownie w dwa dni pochłonęłam dwa tomy i było mi mało. Lekkość książki i zabawne wstawki w niej spowodowały u mnie tak dużą sympatię do historii Jonasza i Elli. Na rynku czytelnicz... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story II

#135 "To nie jest, do diabła, love story. Tom II" Julia Biel

19.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Wiesz, myślę, że człowiek jest stworzony tak, żeby bez przerwy domagać się więcej i dążyć do tego, by osiągnąć, ile się da." Coś, co Ella i Jonasz zmyślili na poczekaniu, urosło do rozmiarów piramidalnego kłamstwa i teraz żyje własnym życiem. Trudno stawiać wygórowane żądania, kiedy najlepsza przyjaciółka chce cię pogrzebać żywcem w twoim... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story II

@Bookwizja@Bookwizja {}× 1

NutElla i Jonasz powracają!

4.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj parę słów o drugim tomie " To nie jest do diabła love story". To nie będzie nowością, co teraz powiem ale "dwójka" jest tak samo dobra i mocna jak "jedynka". Aczkolwiek tom II jest trochę dojrzalszy. No dobra, a o czym jest ta część. A więc jak wszyscy wiemy (tzn. wiedzą Ci co czytali tom I) poprzedni tom zakończył się podczas rozmowy. A w... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story II

⭐RECENZJA PRZEDPREMIEROWA⭐

28.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy jest tutaj ktoś, kto nie widział choćby raz książki „To nie jest do diabła love story” tom 1 bądź 2? A może jest tutaj ktoś, kto ich nie czytał? Jeśli tak, to szybko nadrabiajci!😉 💙 Lekturę "To nie jest do diabła love story" tom 2 czyta się błyskawicznie! Są to dalsze losy Elli i Jonasza, którzy oczarowali mnie w tomie 1 i strasznie chciałam p... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story II

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 1

Po drugiej stronie lustra

6.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwsza część średnio mi się podobała, ale jednak całkiem nieźle się przy niej bawiłam, tak niestety kontynuacja nie podobała mi się wcale. Po drugiej stronie lustra - mimo wszystko pierwsza część była raczej pozytywna, początek relacji, zabawa, w tutaj robi się poważniej, bardziej boli i ogólnie jest mało kolorowo. Po spektakularnym zakończeni... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story II

Urocza historia gwarantująca dawkę śmiechu i refleksji

11.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

FABUŁA: Jeśli nie czytaliście pierwszej części to nadrabiajcie i uważajcie na spojlery! Co serwuje nam drugi tom „To nie jest, do diabła, love story”? Kolejny raz sprawdzamy czy historia Elli i Jonasza może zaliczać się do miłosnych. Ta wybuchowa dwójka kontynuuje wplątywanie się w sieć kłamstw, które nie zakończyły się wraz z ostatnią stroną pie... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story II

"To nie jest, do diabła love story II"

4.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pamiętacie Julię Biel? Autorkę, która nie tak dawno temu zadebiutowała na rynku wydawniczym swoją książką „To nie jest do diabła love story” ? Czytając pierwszy tom historii Jonasza i Elli przepadłam z kretesem na tyle, że doszukiwałam się podczas czytania możliwych scenariuszy, tak samo było w tym przypadku. Pytanie, które zadałam podczas recenzo... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story II

Czy miłość zwycięży?

30.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,To nie jest do diabła love story'' II to burzliwa historia o zaufaniu, miłości oraz o tym, jak zdjęcia w internecie potrafią zmylić. To też bezpośrednia kontynuacja wydarzeń, których byliśmy świadkami w części I, która była pełna humoru, intryg i łez. @Obrazek Druga część opowiada o tym, jak nasi bohaterowie decydują się spróbować być ze sob... {} Recenzja książki To nie jest, do diabła, love story II

@Wilczekczyta@Wilczekczyta {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl