Recenzje książki "Ulica Strachu. Zabójcze gry"

Dodaj swoją recenzję

Czy to tylko zwykła, niewinna gra?

29.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubicie rozwiązywać zagadki? Podobają się wam gry polegające na szukaniu ukrytych przedmiotów? W dzieciństwie chętnie graliście w Twistera albo w Wisielca? Jeżeli tak, to zapraszam was do gry! "Zabójcze gry" to druga książka autorstwa R. L. Stine'a, którą w ramach cyklu Ulica Strachu opublikowało wydawnictwo Media Rodzina. Ulica Strachu to seria ... {} Recenzja książki Ulica Strachu. Zabójcze gry

Zabójcze gry

12.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Rozrywka pomaga tracić świadomość upływu czasu” Siedemnastoletnia Rachel nie może uwierzyć we własne szczęście. Jej crush – Brendan Fear, zaprosił ją na swoją imprezę urodzinową. Jednak miasto huczy od legend na temat rzekomej klątwy ciążącej na rodzinie Fearów. Mimo ostrzeżeń przyjaciółki, Rachel wybiera się na imprezę, której główną osią mają ... {} Recenzja książki Ulica Strachu. Zabójcze gry

Zabójcze gry

8.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zabójcze gry" to jedna z trzech książek z serii Ulica Strachu autorstwa R.L. Stine'a. Filmy na podstawie książek są dostępne na Netflixie. Wprowadzenie do książki sprawia, że jesteśmy potwornie zaciekawieni. Mamy kilka słów o rodzinie Fear, lesie i drodze nazwanej na cześć ich przodków, którzy praktykowali czarną magię. Dowiadujemy się także, że... {} Recenzja książki Ulica Strachu. Zabójcze gry

Kolejna bardzo dobra pozycja!

6.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zabójcze gry to drugi tom serii Ulicy Strachu. Tutaj poznajemy odrębną już historię. Przenosimy się do miasta Shadyside. Każdy mieszkaniec miasteczka wie o rodzinie Fearów- pierwszych mieszkańców tych okolic którzy praktykowali czarną magię i których losy naznaczone były niewypowiedzianym złem. Poznajemy Rechel uczennicę ostatniej klasy lokalnej s... {} Recenzja książki Ulica Strachu. Zabójcze gry

Zagrajmy w zabójczą grę!

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zabójcze gry” są kolejną częścią serii „Ulica strachu” i podobały mi się bardziej niż „Dziewczyna znikąd”. Tym razem fabuła jest pełna tajemnic, gier, legend i duchów. Bardzo spodobał mi się pomysł zabójczych gier, w których stawką jest życie. Z dużym zainteresowaniem śledziłam poczynania bohaterów i zastanawiałam się kto teraz będzie martwy i ... {} Recenzja książki Ulica Strachu. Zabójcze gry

Zabójcza impreza

29.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rachel ma 17 lat i pewnego dnia zostaje zaproszona na osiemnastkę Brendana Feara. Jednak nie wszyscy są tak entuzjastycznie nastawieni do tego pomysłu. Przyjaciółka dziewczyny próbuje zniechęcić ją do wyjazdu. W końcu według wszystkich starych opowieści rodzina ta jest nawiedzona. Mimo wszystko Rachel z radością dołącza do zabawy. A impreza okazuj... {} Recenzja książki Ulica Strachu. Zabójcze gry

Klątwa rodziny Fear

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zabójcze gry” to horror dla młodzieży opowiadający o urodzinach, które organizuje Brendan Fear w swojej letniej posiadłości na wyspie. Zupełnie niespodziewanie zostaje zaproszona na nie Rachel. Podkochuje się ona w Brendanie już od bardzo dawna i nie chce wierzyć legendom i pogłoskom, że na rodzinie Fearów ciąży groźna klątwa. Jak tragiczne wydar... {} Recenzja książki Ulica Strachu. Zabójcze gry

@Bookish_Side@Bookish_Side {}× 10

Zagadki, tajemnice, duchy, zabójcze gry, walka o przeżycie i legendy - tak to mogłabym opisać...

24.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Rachel, nie idź na tę imprezę.... ja..... usłyszałem.... coś(...), czego nie powinien był usłyszeć" ,,Ostrzegam Cię! - krzyczał - To ostrzeżenie, Rachel! Trzymaj się z dala od Fear Island. Trzymaj się z dala od Brendana!" ,,Bój się, Rachel" Zwykle nie czytam horrorów, ale gdy dowiedziałam się, że moje ulubione wydawnictwo wydaje 3 tomy seri... {} Recenzja książki Ulica Strachu. Zabójcze gry

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe