Recenzje książki "Upiorna szkoła"

Dodaj swoją recenzję

Monster High: Upiorna Szkoła

14.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lisi Harrison rozwój swojej kariery rozpoczęła w Nowym Jorku. Zanim autorka przystąpiła do pisania, była producentką programów MTV. Mówi się, że czytając książkę można w pewnym stopniu poznać człowieka, który ją napisał. Podobno również otoczenie wpływa na zachowanie i sposób jego bycia. Czy Nowy Jork i obecność wpływowych ludzi zrobiła z Lisi Harr... {} Recenzja książki Upiorna szkoła

Potworne sekrety...

18.08.2011

Jak wspaniale byłoby móc być sobą zawsze i wszędzie! Nie martwić się, co ludzie powiedzą na nasz nowy strój, nie bać się utrzymywać swojego stylu, mówić co dusza zapragnie, z radością pokazywać swoją zieloną skórę, śruby w szyi czy futro pokrywające skórę... Zaraz zaraz... To chyba już nie jest normalne? Chociaż z drugiej strony, jeśli już zagłębim... {} Recenzja książki Upiorna szkoła

Monster High

17.08.2011

Lisi Harrison to znana autorka literatury młodzieżowej, kojarzona w Polsce głównie dzięki takim serią jak "Elita" czy "Alfa". Jej kariera zawodowa ma początek w Nowym Jorku i tyczy się produkcji programów dla stacji MTV. Obecnie autorka mieszka jednak w Kalifornii, gdzie w pełni poświęca się pisaniu kolejnych części "Monster High". Melody Carver z... {} Recenzja książki Upiorna szkoła

"Nie bądź jak inni - Wyróżnij się z tłumu!"

9.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy po raz pierwszy spotkałam się z tą książką w zapowiedziach nie trafiła ona do mnie. Potwory? Błagam, mogę dać się pokroić, że to kolejna bajka której akcja dzieje się w szkole, wszyscy są zadufani w sobie a postaci nijakie. Jednak czyżbym się myliła? Czy nowa książka autorki serii "Alfy" oraz "Elita" pokazała coś... nowego? Może aż zwalając... {} Recenzja książki Upiorna szkoła

Monster High. Upiorna szkoła

3.08.2011

"Witajcie w Monster High" Lisi Harrison, autorka "Upiornej szkoły" jest amerykańską pisarką powieści młodzieżowych. Karierę zawodową rozpoczęła w Nowym Jorku, gdzie tworzyła i produkowała programy dla MTV. Obecnie mieszka w Laguna Beach w stanie Kalifornia. Książkę opublikowano w dwudziestu pięciu krajach świata. Pierwsza książka z serii „Monster... {} Recenzja książki Upiorna szkoła

"Monster High. Upiorna szkoła"

29.07.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Frankie Stein otworzyła oczy, trzepocząc gęstymi rzęsami. Migające rozbłyski jasnego światła utrudniały jej skupienie wzroku, a ciężkie powieki nieznośnie opadały. Nagle w pomieszczeniu zapadła ciemność. -Kora mózgowa naładowana – oznajmij głęboki, męski głos, w którym pobrzmiewały satysfakcja i zmęczenie.” Tak rozpoczyna się „Monster High. Upior... {} Recenzja książki Upiorna szkoła

Monster High - witaj w upiornej szkole

28.07.2011

"Monster High.Upiorna szkoła" to książka którą dostałam z wydawnictwa Bukowy Las. Już sama okładka intryguje i wydaje się mówić - przeczytaj mnie jestem cool. Powiem szczerze , że Luśka na widok książki powiedziała "ale czad!" . Już na pierwszych stronach książki poznajemy Frankie Stein (brzmi znajomo , prawda?) . Frankie jest córką Viktora i Vive... {} Recenzja książki Upiorna szkoła

Witajcie w Monster High!

20.07.2011

Warto walczyć o wolność. Ale nie chodzi mi tu o wolność słowa. Mam na myśli możliwość ukazania samego siebie bez skrywania się przed ludźmi. Nawet jeśli jest się nienormalną osobą- wilkołakiem, wampirem, zombie, duchem, elfem, wróżką czy inną istotą nadnaturalną. Boli także to, że ludzie zwracają uwagę na osoby ładne, nie zaglądając do ich wnętrza,... {} Recenzja książki Upiorna szkoła

nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}