Recenzje książki "W matni strachu"

Dodaj swoją recenzję

Niesamowicie mocny thriller

9.08.2022

Kiedy widzę książki Adriana Bednarka, wiem, że w środku czeka na mnie niezły świr, tak było również w "Zapomnianym w matni strachu". Jest to druga część po "Zapomnianym" i muszę przyznać, że miałam lekkie wątpliwości sięgając po nią, bo w pierwszej części było trochę przepychanek między bohaterem pozytywnym i negatywnym i zakończyła się zemstą ide... Recenzja książki W matni strachu

Bednarek w formie

24.05.2022

W idealnym świecie czytałabym serie tom po tomie, ale w praktyce to niemożliwe, a autorzy tego nie ułatwiają, bo najpierw zapowiadają trylogię, a potem nie mają oporów, by dopisywać kolejne części. Pewnie doskonale wiecie, kogo mam na myśli. Ale żeby nie było, że tylko narzekam, to akurat fakt, że po latach powstała kontynuacja mojego naukochańsze... Recenzja książki W matni strachu

W matni strachu

24.05.2022

„Zapomniany. W matni strachu” Adriana Bednarka to kontynuacja „Zapomnianego” tego samego autora. Lepiej nie czytać tomu drugiego bez znajomości pierwszego, ponieważ wydarzenia bezpośrednio się ze sobą łączą i nie ma między książkami przeskoku czasowego. W recenzji mogą pojawić się spojlery do tomu pierwszego. Patryk, który zyskał sławę po opusz... Recenzja książki W matni strachu

@u2003@u2003 × 3

Przed strachem nie ma ucieczki

7.05.2022

,,W matni strachu" to drugi tom opowiadający o losach ,,Zapomnianego". Znajdziemy tutaj mnóstwo tytułowego strachu, poczujemy go na własnej skórze, ale też poznamy konsekwencje trudnych decyzji, które musieli podjąć bohaterowie w pierwszym tomie. Ta część opowiada również o wzajemnym zaufaniu i zemście. Patryk Kamiński nie jest już anonimową post... Recenzja książki W matni strachu

@aalexbook@aalexbook × 6

Gdy strach zagląda w oczy...

6.05.2022

 „Żeby przetrwać, musisz pokonać wszystkie słabości swojego organizmu.” Jedną z bardziej gwałtownych, stresujących i przygnębiających emocji jest strach, który potrafi sparaliżować nasze działania, albo pchnąć do czynów niezgodnych z naszym postrzeganiem etycznym i moralnym. Stawia nas pod przysłowiową ścianą, nie dając zbyt dużego wyboru, ... Recenzja książki W matni strachu

@Mirka@Mirka × 6

⭐RECENZJA⭐

3.05.2022

⭐RECENZJA⭐ Czy z ofiary można stać się mordercą? 🤔 Tego nie wie nikt. Piotr Kamiński nie jest już "Zapomnianym". Mężczyzna, który właśnie spędził ostatnie dziesięć lat w niewoli, robi karierę medialną. Piotr nie wie, co drzemie w nim i nie ma pojęcia, kiedy zło się obudzi. Jedynie może się tego domyślać. Diana, kobieta która mu towarzyszy, też ni... Recenzja książki W matni strachu

Zapomniany. W matni strachu

26.04.2022

"Zapomniany. W matni strachu" jest kontynuacją historii człowieka postawionego w obliczu zniewolenia i śmierci głodowej. Otwarte zakończenie pierwszej części spowodowało u mnie głód, by poznać dalsze losy Patryka. To, co tym razem spotkałam na kartach powieści, tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że Adrian Bednarek jest jednym z tych autorów, kt... Recenzja książki W matni strachu

@iza.81@iza.81 × 5

Czytając Zapomnianego doświadczałem jej wszystkimi zmysłami, każdy nerw mojego ciała czuł tę ...

25.04.2022

"Żeby przetrwać, musisz pokonać wszystkie słabości swojego organizmu". To dopiero moje drugie spotkanie z twórczością pana Adriana, ale jest ono dość MOCNE. Ponowne spotkanie z Zapomnianym wyryło we mnie ogromny ślad, który tak łatwo nie zejdzie, a śmiem twierdzić, że pozostawi bliznę na zawsze. Autor ponownie wtrącił mnie do królestwa obłędu, w ... Recenzja książki W matni strachu

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl