Recenzje książki "Winda"

Dodaj swoją recenzję

Winda

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry ☺️ Bierzecie udział w akcjach takich jak @Link? Zauważyłam, że ostatnio co raz mniej ich, a może tylko moje zainteresowanie zmalało, bo stos czeka🤔😅 w każdym razie lubię od czasu, do czasu zabawić się z innymi bookstagramerami w wymianę wędrującej książki, polecam Wam 😁 "Winda", to książka która przyszła do mnie w ramach booktouru u @L... {} Recenzja książki Winda

Straszna winda, genialna historia

5.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Winda czy schody? Co wybieracie? Myślę, że po przeczytaniu tej książki, część z Was, może skusić się jednak na to drugie :P niezwykle mroczna, hipnotyzująca i wywołująca gęsią skórkę – tak właśnie pomyślałam, po przeczytaniu tej książki. Wow! Co to w ogóle było! Jak ja żałuję, że wcześniej po nią nie sięgnęłam. Ale jak to się mówi, lepiej późno ni... {} Recenzja książki Winda

"Winda"

7.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie Roberta Rota wydaje się spokojne i monotonne. Praca i rodzina zajmują cały jego czas. Jest jednak coś, co zaburza ten pozorny spokój. Winda, którą Robert codziennie mija, wracając do swojego mieszkania, wywołuje w nim paraliżujący strach. Nasilające się migreny i dziwne zdarzenia, mieszają mu w głowie. Winda przyciąga go do siebie, jakby chc... {} Recenzja książki Winda

Winda

14.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tomasz Sablik "Winda". Robert Rot - czterdziestoletni mężczyzna, taksówkarz, prowadzi dość normalne życie, wraz ze swoją żoną i dwiema córkami. Mieszka w bloku, które znajduje się blisko prosektorium, jednak ani on, ani Alicja nie są przesądni, toteż nie zwracają za bardzo uwagi na ten fakt. Dla Roberta jest jednak jedna rzecz w bloku, przez któr... {} Recenzja książki Winda

@emmeneea@emmeneea {}× 4

Winda pełna strachów.

10.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Robert Rot jest szczęśliwym mężem i ojcem dwójki dzieci. Córeczki są dla niego oczkiem w głowie, podobnie żona - Alicja. Robert pracuje jako taksówkarz, dlatego w domu jest raczej gościem. Ten stan rzeczy odbija się echem na życiu rodziny Rotów. Do tego mężczyzna cierpi na potworne migreny, które leczy bardzo silnymi lekami. Z każdym dniem połyka ... {} Recenzja książki Winda

@Nigrum@Nigrum {}

Witamina AAA...

2.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pod mym łóżkiem leży monstrum Całe w błocie, ciemnej krwi. Chcę już zasnąć, lecz nie mogę, O spód łóżka drapią kły. Jest już północ, tonę w czerni, Na parapet kapią łzy, Potwór coraz głośniej drapie, Niebo płacze, ja wraz z nim." Jeżeli może mnie coś przerazić, to ludzki umysł i to, jak potrafi wpłynąć na czyny człowieka. Czy winda może ... {} Recenzja książki Winda

@czerwonakaja@czerwonakaja {}× 1

Czym jest tytułowa Winda?

29.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś przychodzę do Was z recenzją książki Tomasza Sablika, której premiery wypatrywałam z niecierpliwością. Kilka razy wspominałam już, że raczej nie jestem fanką literatury grozy, ale kto wie…może to się zmieni. Winda już za mną i powiem Wam, że lubię czuć ten niepokój, który towarzyszy mi przy czytaniu tego typu książek. Czułam dyskomfort przy w... {} Recenzja książki Winda

Winda

{} WYBÓR REDAKCJI
10.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czytaliście debiutancką książkę autora „Próba sił”? Zrobiła na mnie duże wrażenie, jednak wierzcie mi, że teraz wydaje się być tylko preludium do tego, czym autor raczy nas w „Windzie”. Nieśmiałą próbą przed stworzeniem dzieła doskonałego. Wsiadłam do "Windy" z nadzieją na dobrą lekturę. Gdy ruszyła, już od pierwszych chwil towarzyszył mi niepo... {} Recenzja książki Winda

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl