Recenzje książki "Wybaczam Ci"

Dodaj swoją recenzję

A może jednak ci nie wybaczę?

1.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czasem przypadek jest po prostu tym, czym jest, zbiegiem okoliczności. To była jedna z tych książek, która mnie wyrwała z życia na kilka godzin. Porwała mnie bez reszty. Przepadłam od pierwszego przeczytanego zdania i na łono rodziny wróciłam dopiero w momencie kiedy mój czytnik pokazał, że dobrnęłam do Posłowia. Do tej pory nie wiem jak to się z... {} Recenzja książki Wybaczam Ci

@landrynkowa@landrynkowa {}× 8

Tego, tak łatwo nie da się wybaczyć

15.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wybaczam Ci” to słowa, które zazwyczaj powodują, że człowiek zaczyna odczuwać ulgę, jednak do życia Iny Kobryn wprowadziły chaos, kiedy dostrzega je w wiadomości do swojego męża na Facebooku, a ich nadawcą jest nieznajoma dziewczyna. Z początku wyrzuca ową wiadomość z głowy, lecz następnego dnia na Placu Konstytucji w Warszawie dochodzi do samobó... {} Recenzja książki Wybaczam Ci

@Oczytana@Oczytana {}× 4

Trudno jest wybaczyć.

12.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wybaczam ci. Kilka lat temu przeczytałam chyba ze dwie książki Remigiusza Mroza z serii "Joanna Chyłka", jakoś nie ciągnęło mnie do kontynuacji i odpuściłam sobie. Do tej książki muszę przyznać, że podchodziłam jak przysłowiowy pies do jeża, z rezerwą i jakąś nieodgadnioną niechęcią. Lecz teraz muszę się przyznać, iż sama nie rozumiem dlaczego. ... {} Recenzja książki Wybaczam Ci

@maciejek7@maciejek7 {}× 20

Wybaczam Ci...nic

18.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Wybaczam Ci” to jedna z najnowszych powieści Remigiusza Mroza. I chociaż wszyscy jesteśmy przyzwyczajeni do czytania kolejnych części historii komisarza Forsta, Joanny Chyłki czy Seweryna Zaorskiego to tym razem musimy zadowolić się(i gwarantuję Wam, że naprawdę będziecie zadowoleni) pojedynczą książką o nieznanych dotąd bohaterach. Dlacz... {} Recenzja książki Wybaczam Ci

@natalia12329@natalia12329 {}× 2

Recenzja książki "Wybaczam Ci"

14.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA Cześć Książkoholicy :) Dzisiaj przychodzę do Was z recenzją książki Remigiusza Mroza „Wybaczam Ci". Bardzo dziękuje wydawnictwu Czwarta Strona Kryminału za egzemplarz recenzencki książki. Ina Kobryn prowadzi spokojne, uporządkowane życie. Spełnia się w pracy, wraz z mężem stara się o dziecko i właściwie nie ma powodów do zmartwień. Wszyst... {} Recenzja książki Wybaczam Ci

Zawsze musi być tytuł?

7.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zapewne wielu się ze mną zgodzi, że autora w kuluarach nazywanego per "Najpłodniejszy" kocha się lub nienawidzi. Przyznaję, moja miłość do Mroza jest okazjonalna, gdyż są książki, wobec których przepadłam i takie, gdzie niestety nie zaskoczyło. Jak sprawa się ma wobec "Wybacz mi"? Stateczna kobieta, żona, może w przyszłości matka, po drugiej str... {} Recenzja książki Wybaczam Ci

Nie okłamuj kobiety dwa razy

2.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tak się dziwnie złożyło, że nie dalej jak kilka dni temu czytałem wyniki pewnego badania prowadzonego przez kilka lat w USA, z którego wynika, że w ponad sześćdziesięciu procentach pozwów rozwodowych pojawia się słowo „Facebook”. Korzystając z nieobecności męża (wyszedł na popijawę z kolegą) Ina Kobryn znajduje na jego koncie facebookowym wiado... {} Recenzja książki Wybaczam Ci

@Meszuge@Meszuge {}× 6

„Czasem przypadek jest po prostu tym, czym jest, zbiegiem okoliczności", czyli najnowsza powi...

25.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wybaczam ci to najnowsza (a przynajmniej na razie ;)książka Remigiusza Mroza, jednego z najpopularniejszych polskich autorów. Chyba nie ma osoby, która by chociaż nie kojarzyła tego Pana. Mróz ma zeszę fanów, ale i antyfanów. Ja należę do tej pierwszej grupy i lubię sięgać po jego książki. Ina Kobryn prowadzi spokojne, uporządkowane życie. Spełni... {} Recenzja książki Wybaczam Ci

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl