Recenzje książki "Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy"

Dodaj swoją recenzję

Prawdziwa historia

27.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Prawdziwa historia potrzebna każdemu. ,,Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy" to z pewnością udany i potrzebny nam debiut. W dzisiejszym społeczeństwie (nie tylko polskim, chociaż głównie mam ten na uwadze), niezwykle ważna jest zmiana postaw społecznych i regularne dostarczanie wartościowej wiedzy na temat wszelakich zaburzeń. Należy zap... {} Recenzja książki Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy

W podróży z anoreksją

26.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zaintrygowana opiniami innych czytelników zdecydowałam się sięgnąć po książkę "Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy". Bez cienia wątpliwości muszę przyznać, że była to jedna z najlepszych książek tego typu jakie czytałam. Autorka przedstawia anoreksję i etapy wychodzenia z niej jako swego rodzaju podróż. Walka z tą podstępną chorobą znajd... {} Recenzja książki Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy

Anoreksja

23.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwszym co wyróżnia tę książkę jest to zdecydowanie okładka. Jest idealnie dopasowana do treści,delikatna jak to co kryje się na stronach książki. No właśnie ,ta książka to nie żaden naukowy jazgot ,choć autorka powołuje się czasami na różnego rodzaju statystyki czy naukowe nazewnictwo jednak jest to przede wszystkim autentyczna historia kobiet... {} Recenzja książki Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy

Recenzja

14.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Katarzyna Zachacz wykonała kawał dobrej roboty. I to nie tylko jeśli chodzi o zawartość książki ale przede wszystkim o to w jaki sposób owa książka może pomóc innym. Anoreksja, z którą przyszło jej się zmierzyć zadomowiła się nie tylko w jej ciele ale i w głowie. I to właśnie z tego miejsca najtrudniej było jej się pozbyć. Jak fałszywa przyjaciółk... {} Recenzja książki Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy

Niszczycielska siła anoreksji

14.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka jest debiutem i prawdziwą historią dziewczyny z marzeniami. Nie każdy ma w sobie takie pokłady szczerości i uczciwości. Nie czytam tego typu literatury, ale tytuł mnie zaintrygował. O czym może być ta książka? Okładka mnie zaciekawiła, zamówiłam i... Przekonałam się, jak bardzo niszczycielską siłą jest anoreksja. Nie jest choroba oczywi... {} Recenzja książki Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy

@beatazet@beatazet {}× 4

Ciężki temat okiem stewardesy

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wielu ludzi na całym świecie żyje z przeświadczeniem, że jeśli coś ich nie dotyczy, jest w pewien sposób nieistotne. W związku z tym dużo ludzi naprawdę nie zdaje sobie sprawy, jak poważnym problemem może być anoreksja i jak poważne skutki może za sobą ciągnąć. Istnieje wiele chorób dotyczących naszego odżywania i wiele z nich pomaga nam rozróżnić... {} Recenzja książki Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy

@werka751@werka751 {}× 3

Recenzja

28.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, Dzisiaj czas na recenzję książki „Z anoreksją na pokładzie. Wyznania stewardesy”, za której egzemplarz recenzencki jeszcze raz dziękuję! Książka ta stanowi wyznanie Pani Katarzyny Zachacz, która przez długi czas zmagał się z tą chorobą. Mimo, że została zatrudniona w pracy marzeń, to nie dawało jej to pełni szczęścia... Jej niedościg... {} Recenzja książki Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy

Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy.

19.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy" autorstwa Katarzyny Zachacz. Bardzo zależało mi na zrecenzowaniu tej właśnie książki. Już na wstępie bardzo dziękuję wydawnictwu BookEdit za taką możliwość. Głównie ze względu na to, że sama zmagałam się z zaburzeniami odżywiania. Mimo, że obecnie jestem na dobrej drodze to uważam, że z tego nie ... {} Recenzja książki Z anoreksją na pokładzie. Wyznanie stewardesy

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe