Recenzje książki "Zaginiony symbol"

Dodaj swoją recenzję

Sekretne życie Waszyngtonu

30.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dan Brown. Jeden z najpopularniejszych pisarzy ostatnich lat. Twórca kultowych powieści takich jak: „Anioły i demony”, „Kod Leonarda da Vinci” czy „Inferno”. Tym razem dałam się porwać „Zaginionemu symbolowi”, który od bardzo długiego czasu czekał na swoją kolej na półce. Czy jest on równie genialny jak inne części przygód profesora Langdona? T... {} Recenzja książki Zaginiony symbol

@merry93@merry93 {}× 1

"ZAGINIONY SYMBOL" DAN BROWN

12.09.2016

Wszystko zaczyna się od ręki. Odcięta ręka masona z grawerowanym pierścieniem na palcu wskazującym do góry w Rotundzie Kapitolu w Waszyngtonie. Ręka na opuszkach palców ma wytatuowane tajemnicze symbole, które musi rozszyfrować Harvardzki specjalista od symboliki Robert Langdon, który podstępem został zwabiony do Kapitolu. Langdon rozpoznał do kogo... {} Recenzja książki Zaginiony symbol

{}

Sekrety Waszyngtonu w ,,Zaginionym symbolu''

23.01.2014

Dan Brown jest najsławniejszym pisarzem naszych czasów. Wszystko zawdzięcza swoim czterem książkom o Robercie Langdonie, które budzą kontrowersje na całym świecie. Pięćdziesięciolatek napisał również dwie pozycje o tematyce związanej z NSA. ,,Zaginiony symbol'' to trzecia książka z serii, w której głównym bohaterem jest Robert Langdon - specjalist... {} Recenzja książki Zaginiony symbol

Langdon McGyver na tropie masońskiej piramidy

14.04.2013

Dan Brown jest zna­ny na całym świecie. Je­go książki wzbudzają liczne kon­tro­wer­sje, zachwyt i oburze­nie. Na pew­no też dos­tar­czają mu po­kaźnej sum­ki na kon­cie i dużo szu­mu w me­diach. W swoich po­wieściach grze­bał już w bib­liote­ce Wa­tyka­nu i szpe­rał we fran­cuskim Luw­rze. Te­raz przyszedł czas na ak­tywne zwie­dze­nie ame­rykański... {} Recenzja książki Zaginiony symbol

nie do końca dla wszystkich.

25.12.2012

"W 1991 roku w sejfie dyrektora CIA umieszczono dokument, który spoczywa tam bezpiecznie do dziś. Tajemniczy tekst zawiera wzmianki o pradawnym portalu i nieznanym miejscu znajdującym się pod ziemią. Harwardzki historyk i badacz symboli Robert Langdon zostaje niespodziewanie wezwany do Waszyngtonu, aby na prośbę swojego przyjaciela i mentora Petera... {} Recenzja książki Zaginiony symbol

Zaginiony Symbol. Dan Brown

23.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Strasznie ciągnęło mnie do tej pozycji. Po przeczytaniu poprzednich tomów o przygodach Roberta Langdona bardzo polubiłam styl pisania Dana Browna, więc bardzo się ucieszyłam, gdy okazało się że wreszcie mogę przeczytać 3 tom, chyba najbardziej tajemniczy ze wszystkich. „Są tajemnice, które umykają ludzkiemu poznaniu.” Co zaginęło, zostanie odnale... {} Recenzja książki Zaginiony symbol

zaginiony symbol

12.04.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Najpierw słów pare o fabule: Harvardzki specjalista od symboliki, Robert Langdon na prośbę swego przyjaciela i mentora, Petera Solomona, ma wygłosić wykład na Kapitolu. Kiedy dociera na miejsce, okazuje się, że ... na wieczór nie zaplanowano żadnego odczytu, a po chwili na środku rotundy odkryte zostaje makabryczne znalezisko, niepokojąco naznaczon... {} Recenzja książki Zaginiony symbol

Zaginiony symbol – Dan Brown

21.02.2011

Dana Browna chyba nikomu przedstawiać nie trzeba, jeśli ktoś go nie czytał to pewnie przynajmniej o nim słyszał. Po „Zaginiony symbol” sięgnęłam z czystej ciekawości co za mroczną tajemnicę będzie musiał Langdon odkryć tym razem. I chyba dobrze, że tak lekko do tego podeszłam, bo ani się nie rozczarowałam ani nie zachwyciłam. Langdon zostaje popros... {} Recenzja książki Zaginiony symbol

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe