Recenzje książki "Zaopiekuj się mną"

Dodaj swoją recenzję

Zaopiekuj się mną - rak i strata

21.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorka zaprasza nas do słonecznego Melbourne gdzie poznajemy Maddie Kershaw która w ataku terrorystycznym 11 września 2001 roku życie straciła chłopaka, którego uważała za tego jedynego - jej wielka miłość. Pewnego dnia na przyjęcie urodzinowe dla stulatki przez pomyłkę przywozi… erotyczny tort. Dzięki któremu poznajemy bardzo ciekawą babcie Eva... {} Recenzja książki Zaopiekuj się mną

... a miało być o Australii...

21.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wychodzenie ze strefy komfortu zawsze jest… niekomfortowe. Nie ukrywam, że większość czytelniczego czasu pochłaniają u mnie thrillery i powieści sensacyjne. Literatura obyczajowa, a tym bardziej romanse rzadko goszczą na mojej półce. Żeby się oderwać, żeby coś zmienić - czasem mam ochotę przeczytać zupełnie coś innego. Po „Zaopiekuj się mną” He... {} Recenzja książki Zaopiekuj się mną

@justyna_@justyna_ {}× 4

"Mówi się, że lepiej kochać i stracić, niż nigdy nie kochać." - ZAOPIEKUJ SIĘ MNĄ

21.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nasze szczęście jest w przyszłości, a nie przeszłości. " Życie Maddie Kershaw wali się w momencie ataku na World Trade Center. W ten nieszczęśliwy dzień, tak jak wielu innych ludzi, traci życie jej ukochany. Od tego czasu nic nie ma już dla niej sensu. Przelotne znajomości są dalekie od jej oczekiwań. Wszystko zmienia się wraz z dniem, w który... {} Recenzja książki Zaopiekuj się mną

Oblicza miłości

15.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Patrząc na okładkę tej książki, pomyślałam: "ot romans jakich wiele"- jakże jednak dalekie było moje pierwsze wrażenie od tego, z czym się spotkałam na łamach stron. Gatunek każdemu z nas mniej lub bardziej znany, literatura obyczajowa i motyw miłosny, oraz perypetie głównych bohaterów jako tło całej historii, jednakże pomimo tych cech, które... {} Recenzja książki Zaopiekuj się mną

@Angela_czyta@Angela_czyta {}× 1

Piękna historia

10.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Atak terrorystyczny w USA z 11 września 2001 roku wstrząsnął i zaszokował cały świat. Wiele niewinnych osób straciło życie, zostawiając rodziny i bliskie sercu osoby. Tak właśnie było z Maddie, australijską dziewczyną, której serce zostało rozerwane i pozostał jej tylko ból i strach przed obdarzaniem kogoś po raz drugi miłością. Utrata jedynej mił... {} Recenzja książki Zaopiekuj się mną

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1

Ludzkie dramaty i radości

6.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

" Mówi się, że lepiej kochać i stracić, niż nigdy nie kochać." (str.23) Bohaterowie wiele w ich młodym życiu przeszli. Maddie fizjoterapeutka, zajmująca się hobbistycznie pieczeniem tortów, straciła ukochanego w ataku terrorystycznym w Nowym Jorku. Łączyła ich przeszłość i planowali wspólną przyszłość. Świat jej się zawalił. Trwała w żałobie dług... {} Recenzja książki Zaopiekuj się mną

@asach1@asach1 {}× 5

Zwracająca uwagę na ważny problem.

5.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To nie jest zła książka, nie jest też rewelacyjna na tyle, żebym była nią zachwycona i żeby wpadła mi w pamięć. Ta książka po prostu... Jest. Mam duży love-hate relationship z nią, bo z jednej strony jest niezwykle urocza, a z drugiej strony mamy dwójkę bohaterów, którzy nijak nie potrafią zachowywać się dorośle i odpowiedzialnie w stosunku do wła... {} Recenzja książki Zaopiekuj się mną

Recenzja

29.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🥰🥰🥰Recenzja 🥰🥰🥰 Premiera 24.08.2021 r. "Zaopiekuj się mną" - Helen J. Rolfe Traumatyczna przeszłość, utrata ukochanego, niepewna teraźniejszość, strach o swoją męskość, strach o życie kontra miłość możliwe, że na całe życie. Maddie, dojrzała kobieta, która od lat mocno cierpi po stracie ukochanego. Nie umie sobie z tym poradzić. Nie potrafi ot... {} Recenzja książki Zaopiekuj się mną

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe