Recenzje książki "Złamane serca"

Dodaj swoją recenzję

"Złamane serca"

18.07.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od zawsze unikałam typowych młodzieżówek, w których główną rolę gra wątek miłosny, ponieważ niesamowicie denerwowały mnie błahe problemy nastolatek. Sięgając po "Złamane serca", byłam niemal pewna, że zanudzę się na śmierć, ale myliłam się. Dlaczego? O tym zaraz. Kelly, Sydney, Raven i Alexia są już od kilku lat najlepszymi przyjaciółkami, jednak ... {} Recenzja książki Złamane serca

Złamane serca

22.05.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Byliście już kiedyś zakochani? Nie ważne czy jako przedszkolak, uczeń szkoły podstawowej, gimnazjum lub liceum. Z biegiem czasu większość nastolatek zaczyna marzyć o pięknym księciu na białym rumaku. Kiedy już taki pojawi się w ich życiu wierzą, że to uczucie będzie wieczne, jednakże co stanie się jeśli wspaniały związek się rozpadnie? Jak poradzić... {} Recenzja książki Złamane serca

Złamane serca

18.12.2011

Niektórym może wydawać, że to książka mało ambitna. Kolejna powieść o dziewczynach ze złamanymi sercami. Niektórym nawet po przeczytaniu może się tak wydawać. Mnie jednak ta książka bardzo poruszyła. Nie sądziłam, że zwykłą powieść może wywoływać takie uczucia. Książka opowiada o czterech dziewczynach: Kelly, Raven, Sydney, które wszystkie tego sa... {} Recenzja książki Złamane serca

"Złamane serca"

25.05.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dawno nie miałam do czynienia z taką książką. Byłam pewna, że są one dla 13-latek. Choć ja jestem niewiele starsza to wolę czytać poważniejsze książki. Jednak dobrze jest raz po raz odetchnąć i zaspokoić swoją duszę czymś dla nastolatek. „Złamane serca” to typowa młodzieżówka napisana przez debiutującą pisarkę Pamelę Wells. Jak zachowałabyś się gd... {} Recenzja książki Złamane serca

"Złamane serca"

18.05.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pamela Wells to niesamowita pisarka, dzięki której mogłam przeżyć moją historię jeszcze raz. Autorka niesamowicie wczuła się w rolę nastoletnich dziewczyn z ,,Złamanego serca”. Wiele nastolatek traci chłopaków lub poszukuje swojej wielkiej miłości, te właśnie problemy znaleźć można w książce Pameli Wells. Dziewczyny marzą o prawdziwej miłości i po... {} Recenzja książki Złamane serca

Złamane serca

27.04.2011

Pamiętam jak się pierwszy raz zakochałam i te motyle w brzuchu i ciągłe stany rozmarzenia. A później kiedy się okazało, że to nie ten jedyny i na zawsze - ból i szlochanie, myśli tylko o tym dlaczego nam nie wyszło. Co teraz robi i czy przypadkiem dobrze się nie bawi, kiedy ja nie mogę sobie znaleźć miejsca. Później kolejne motyle w brzuchu i kolej... {} Recenzja książki Złamane serca

Złamane serca

25.04.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy czasem potrzebuję chwili relaksu z tzw lekką książką. Czasem muszę przeczytać taką luźną książkę. Ja właśnie tego potrzebowałam i otrzymałam w postaci Złamanych serc. Typowo młodzieżowa książka, a jednak z przesłaniem. Bohaterkami są cztery przyjaciółki (Raven, Alexia, Kelly i Sydney), które od paru lat są jak te papużki nierozłączki, Jedna... {} Recenzja książki Złamane serca

Skleja serca, reperuje uczucia

14.04.2011

Sięgając po „Złamane serca” Pameli Wells sama nie byłam w zbyt wesołym nastroju. Szczerze mówiąc, miałam nadzieję, że ta książka podniesie mnie na duchu, wyznaczy jakiś cel, pokaże schemat postępowania. Czy znalazłam te wszystkie rzeczy? Jeśli tak, w jakiej formie? Wydarzenia rozgrywają się w czasach współczesnych, miejsce akcji to głównie... {} Recenzja książki Złamane serca

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe