Recenzje książki "Żołnierz mafii"

Dodaj swoją recenzję

Walka o przetrwanie

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Misha zawsze był odmieńcem, ale to nie przeszkodziło mu w tym, aby zostać najwierniejszym żołnierzem mafijnej rodziny Santini. Stał się również oddanym przyjacielem i powiernikiem Vincenta. Mężczyźni poznali się, kiedy byli jeszcze dziećmi. Wtedy Misha uratował Vincenta przed porwaniem. Nie ma drugiej osoby, której capo ufałby bardziej niż jemu. W... {} Recenzja książki Żołnierz mafii

żołnierz mafii

4.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeszcze dobrze nie opadły emocje po pierwszej części serii Sekrety Mafii pt. "Capo" autorstwa @Linkulity Sarneckiejktórą wydało Wydawnictwo Niezwykłea już dzięki wydawnictwu trafił w moje ręce drugi tom "Żołnierz mafii" przedstawiający losy człowieka do którego mam straszny sentyment. Misha, czy jak ja go nazywam Misheńka moja to facet trudny, ta... {} Recenzja książki Żołnierz mafii

bardzo dobra mafijna książka!

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Potrzebuję cię. Przy tobie staje się lepszym człowiekiem. Trzymasz moje demony w garści, nie pozwalając im wydostać się na zewnątrz". "Nie patrz na mnie takim wzrokiem i pozwól mi ruszyć do przodu, bo to, że ruszę jest tylko kwestią czasu". „Kiedyś ktoś mądry powiedział, że to nie czyny ranią najbardziej, a słowa. Słowa, które potrafią jak sztyle... {} Recenzja książki Żołnierz mafii

"Żołnierz mafii"

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Istniała jedna prosta zasada w świecie mafii – nie ufaj nikomu.” Misha to bardzo skomplikowany i niebezpieczny mężczyzna. Wyróżnia się od innych, jest albinosem. Jest najbardziej zaufanym żołnierzem mafijnej rodziny Santini. Dawno temu uratował życie Vincentowi, połączyła ich przyjaźń, która z upływem lat stała się jeszcze silniejsza. Capo b... {} Recenzja książki Żołnierz mafii

Żołnierz Mafii

9.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pamiętacie Mishe z pierwszej części? To dobrze, bo tutaj poznajemy właśnie jego historię. Okładka bardzo przyda mi do gustu, a fabuła zaciekawiła. Misha jest postacią nietypową, odmienną, skrytą. Już samo imię o tym świadczy, a charakter jedynie w tym upewnia. Jego zaletami zdecydowanie jest lojalność i to, że można mu ufać. Vincent coś o tym wie... {} Recenzja książki Żołnierz mafii

"Żołnierz mafii"

9.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Będąc jeszcze dziećmi, Misha uratował przed porwaniem Vincenta. Od tego momentu chłopak stał się członkiem rodziny Santini, ich najlepszym żołnierzem, oraz oddanym przyjacielem. Od niedawna w jego życiu pojawiła się również Eilis, przyjaciółka Klary, kobieta którą z jednej strony chciałby mieć przy sobie, a z drugiej robi wszystko by ją od siebie... {} Recenzja książki Żołnierz mafii

Żołnierz mafii

8.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„To, czego pragniemy, nie zawsze pokrywa się z tym, co musimy”. „Wiesz, co najbardziej zbliża ludzi do siebie? Nie te dobre chwile, w których wszystko układa się po twojej myśli, tylko te najbardziej okropne i ohydne. Kiedy choć raz wejdziesz do mroku, trudno będzie ci się z niego wydostać”. Julita Sarnecka kilka miesięcy temu zadebiutowała bard... {} Recenzja książki Żołnierz mafii

Kontynuacja lepsza niż pierwsza część!

6.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Debiut Julity Sarneckiej „Capo” był dla mnie sporym zaskoczeniem. Pamiętam jak dziś, jak wiele emocji przysporzyła mi relacja Vincenta i Klary. I jak to wszystko było genialnie opisane. Dlatego też z niecierpliwością wyczekiwałam kontynuacji Sekretów mafii. Nie ukrywam, że miałam też lekkie obawy, czy Żołnierz mafii utrzyma poziom Capo. I wiecie c... {} Recenzja książki Żołnierz mafii

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl