@p.grelewicz

Kanapowicz od ponad roku. Ostatnio tutaj 11 miesięcy temu.
{} romansprzerwaodrzeczywistosci
{} Napisz wiadomość
Kanapowicz od ponad roku. Ostatnio tutaj 11 miesięcy temu.

Recenzje książek

9 recenzji

„Mafia to ja”

16.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Mafia to ja” Siergiej Szewczenko to bezwzględny i brutalny mężczyzna. Jest szefem mafii i bez mrugnięcia okiem zarządza całą organizacją. Wydarzenia z przeszłości ukształtowały go takiego jakim jest. Lecz do czasu, aż pod gruzami jednego z domów znajduje młodą kobietę. Wtedy przeszłość powraca ze zdwojoną siłą. Odżywają emocje i uczucia. Tą... {} Recenzja książki Ryzyko Gangstera

Z innej perspektywy

16.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Luca Vitello” to historia z pierwszego tomu serii „Złączeni honorem”. Różnica jest taka, że pierwszy tom był pisany z perspektywy pięknej i niewinnej Arii. A obecna część opowiada historię widzianą oczami Luki. Luka to okrutny mężczyzna. Całe jego życie był uczony, żeby siać postarch, respekt i miał być bezlitosny. Jako pierworodny syn miał w ... {} Recenzja książki Luca Vitiello

Pokusa to zakazany owoc w szeregach mafii

15.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wątek mafijny to zdecydowanie najpopularniejszy element książek w 2020 roku. Duże podziękowania dla Cory Reilly za tą serię. Jak dotąd wszystkie części bardzo mi się podobały. Historie wszystkich bohaterów są różne, ale łączą się w jedną całość. Bardzo podoba mi się, że autorka postanowiła w kolejnych częściach pokazywać losy bohaterów z poprzedni... {} Recenzja książki Złączeni pokusą

Zasady w Mafii

15.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Aria Scuderi to córka consignee najbardziej wpływowej rodziny mafijnej w Chicago. Jest to dziewczyna dobrze wychowana, delikatna i posłuszna. Nie sprawia kłopotów i wie jak się zachowywać. W wieku zaledwie piętnastu lat dowiaduje się, że rodzice postanowili wydać ją za mąż za syna szefa nowojorskiej Cosa Nostry. Data ślubu jest zaplanowana zaraz p... {} Recenzja książki Złączeni honorem

Małżeństwo w świecie mafii to obowiązek

15.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Złączeni obowiązkiem to drugi tom cyklu Born In Blood Mafia Chronicles. Jest to opowieść o innym członku mafii z innego oddziału niż Luca Vitello. Dante Cavallaro występuje już w pierwszej części serii. To 36 letni mężczyzna i ma zostać najmłodszym Donem chicagowskiej mafii. Jego żona zmarła 4 lata wcześniej i z tego powodu musi się jak najszybcie... {} Recenzja książki Złączeni obowiązkiem

Ahh Antonio

6.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po przeczytaniu pierwszej części z serii Synowie zemsty czułam niedosyt. I oto pojawił się Antonio, brat Rhysa- bohatera pierwszej części. Oczywiście jak na gangstera przystało porażająco przystojny mężczyzna, bardzo tajemniczy i przenikliwym spojrzeniu. Z nutą tajemniczości i niebezpieczeństwa. Czyli wszystko to co zakazane i niedozwolone dla kob... {} Recenzja książki Antonio

Zakochany Rhys

6.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rhys to opowieść o mafijnych porachunkach i zasadach panujących w rodzinie gangsterów. To historia o chłopaku, który stracił rodzinę i był szkolony przez swojego wuja na capo oddziału. Chciał on w ten sposób podporządkować sobie chłopaka i tym samym sprawować kontrolę nad całym terenem. Myślał, że skoro wychowanie Rhys zawdzięcza jemu to młody męż... {} Recenzja książki Rhys

"Miłość od nienawiści dzieli bardzo cienka linia”

6.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mówi się ,że „ Miłość od nienawiści dzieli bardzo cienka linia” z takiego samego założenia wychodzi autorka. Wszystkie trzy książki czyta się lekko i przyjemnie. Kończąc jeden rozdział już chce się zacząć czytać kolejny. Książki są pełne emocji i napięcia. Bohaterowie nie są idealni tak samo jak ich życie. Ale autorka pokazuje, że pomimo tego skąd... {} Recenzja książki Złączeni nienawiścią

Hazard, mafia, długi i miłość

6.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Serce gangstera To kolejna historia z wątkiem mifijnym. Tak popularna ostatnimi czasy. W książce jest hazard, broń, kłopoty, porachunki. Ale jest też miejsce na miłość, sex i nieporozumienia. O dziwo nie jest to kolejny erotyk, którego sceny sexu zajmują po dziesięć stron i są w każdym rozdziale. W tej książce jest akcja i to sie ceni. Historie Al... {} Recenzja książki Serce gangstera

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe