Temat

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 10/2012

Postów na stronie:
@sylwia_85
@sylwia_85
28 książek 165 postów
2012-08-11 10:31 #
# 2012-08-11 10:31
{}
Odpowiedz
@summer21
@summer21
44 książki 15 postów
2012-08-11 11:29 #
# 2012-08-11 11:29
{}
Odpowiedz
@JaneBox
@JaneBox
193 książki 111 postów
2012-08-11 11:40 #
"Sklepik z niespodzianką. Adela"- Katarzyna Michalak

http://nakanapie.pl/books/740160/reviews/16175.sklepik-z-niespodzianka-adela
# 2012-08-11 11:40
{}
Odpowiedz
@Vicky
@Vicky
135 książek 36 postów
2012-08-11 11:59 #
"Sukienka z mgieł" Joanna M. Chmielewska

http://nakanapie.pl/books/737660/reviews/16290.sukienka-z-mgie
# 2012-08-11 11:59
{}
Odpowiedz
@Violet
@Violet
181 książek 120 postów
2012-08-11 15:15 #
# 2012-08-11 15:15
{}
Odpowiedz
@Gosiarella
@Gosiarella
161 książek 173 posty
2012-08-12 03:48 #
Robert Kirkman, Jay Bonansinga - Żywe Trupy: Narodziny Gubernatora
http://nakanapie.pl/books/728078/reviews/16089.zywe-trupy-narodziny-gubernatora
# 2012-08-12 03:48
{}
Odpowiedz
@Betsy
@Betsy
512 książek 327 postów
2012-08-12 11:24 #
# 2012-08-12 11:24
{}
Odpowiedz
@Sun.shine
@Sun.shine
499 książek 279 postów
2012-08-12 12:37 #
# 2012-08-12 12:37
{}
Odpowiedz
@Clarissa
@Clarissa
87 książek 17 postów
2012-08-12 22:54 #
# 2012-08-12 22:54
{}
Odpowiedz
@agacia
@agacia
64 książki 958 postów
2012-08-16 10:30 #
Pierwsze miejsce i zestaw książek:

"Insomnia", Agnieszka Tomaszewska
"Wariat na pogorzelisku", Paweł Sych

otrzymuje finkaa za recenzję do książki "Gdy rozpęta się piekło. Poradnik survivalowy na czas kataklizmu" - Cody Lundin

Drugie miejsce i nagroda: książka "Władczyni snów" - Nina Blazon wędruje do Deline za recenzję do książki "Misery" - Stephen King

Serdecznie Gratulujemy!

W tym tygodniu polecam Waszej uwadze również... recenzję do książki "Klaps" - Tsiolkas Christos, której autorką jest izusr

"To czy powinno się dziecko uderzyć wtedy, gdy na to zasłuży, czy popaść w drugą skrajność i raczej nie stosować wobec niego żadnego systemu kar, doprowadzając do tego, że rozpuszczone jest jak dziadowski bicz i chociażby ze względu na to nikt się nie chce z nim bawić, od zawsze jest kwestią sporną. Dobrze byłoby znaleźć złoty środek, ale zastanawiam się czy naprawdę tak wielu rodzicom się to udaje?"

Drugą recenzją, którą wam dziś polecam to recenzja do książki Kobieta na krańcu świata 2 - Martyna Wojciechowska, której autorką jest Tenshi

"Nie mogłam też przejść obojętnie obok historii kobiet, których życie przedstawiła nam Martyna. Na pierwszy rzut oka tych kobiet nie łączy żaden wspólny punkt odniesienia. Każda z nich żyje w innym świecie, zajmuje się czym innym, ma odmienne priorytety i cele. Jedna adoptowała hipopotama, druga szkoli się na gejszę, trzecia lata samolotami w Afryce (...)"
# 2012-08-16 10:30
{}
Odpowiedz
@sylwia_85
@sylwia_85
28 książek 165 postów
2012-08-16 10:38 #
Gratulacje!
# 2012-08-16 10:38
{}
Odpowiedz
@Kamila.K9
@Kamila.K9
50 książek 127 postów
2012-08-16 11:01 #
Gratulacje! ;)
# 2012-08-16 11:01
{}
Odpowiedz
@Amarisa
@Amarisa
688 książek 408 postów
2012-08-16 11:07 #
moje gratulacje :)
# 2012-08-16 11:07
{}
Odpowiedz
@symtuastic
@symtuastic
51 książek 238 postów
2012-08-16 11:08 #
Gratuluję :)
# 2012-08-16 11:08
{}
Odpowiedz
@Elaine
@Elaine
85 książek 673 posty
2012-08-16 11:12 #
Gratulacje! ^^
# 2012-08-16 11:12
{}
Odpowiedz
@finkaa
@finkaa
365 książek 514 postów
2012-08-16 11:37 #
Jejku, dziękuję i nie mogę w to uwierzyć. :)
# 2012-08-16 11:37
{}
Odpowiedz
@April
@April
81 książek 223 posty
2012-08-16 11:45 #
Gratuluję! :)
# 2012-08-16 11:45
{}
Odpowiedz
@Evocatora
@Evocatora
275 książek 268 postów
2012-08-16 12:46 #
Gratuluję! ^^
# 2012-08-16 12:46
{}
Odpowiedz
@Deline
@Deline
322 książki 55 postów
2012-08-16 15:33 #
Nie spodziewałam się tego, dziękuję :) I gratuluję pozostałym nagrodzonym! ^ ^
# 2012-08-16 15:33
{}
Odpowiedz
@loho14
@loho14
60 książek 427 postów
2012-08-16 15:55 #
Gratuluję... ;)
# 2012-08-16 15:55
{}
Odpowiedz
@Blueberry912
@Blueberry912
41 książek 35 postów
2012-08-16 22:18 #
Gartuluję serdecznie!
# 2012-08-16 22:18
{}
Odpowiedz
@jenah
@jenah
55 książek 57 postów
2012-08-16 23:44 #
Gratulacje!
# 2012-08-16 23:44
{}
Odpowiedz
2012-08-17 21:20 #
Gratuluję! :)
# 2012-08-17 21:20
{}
Odpowiedz
@izusr
@izusr
235 książek 82 posty
2012-08-18 12:06 #
Dzięki :) i gratuluję zwycięzcom ;)
# 2012-08-18 12:06
{}
Odpowiedz
Postów na stronie:
Odpowiedź
Grupa

Graciarnia

czyli miejsce do którego trafiają wszystkie stare i martwe tematy zaśmiecające inne grupy :)
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe