Temat:

Konkurs na recenzję tygodnia z Kumiko.pl - 16/2012

2012-04-16 09:01 #
Zapraszamy do udziału w szesnastej edycji konkursu na recenzję tygodnia w 2012 roku.

Nagody w konkursie ufundowała Księgarnia internetowa Kumiko.pl




Nagrodami są:
- bon o wartości 50 zł na zakupy w księgarni internetowej Kumiko.pl
- 2 bony uprawniające do darmowej przesyłki zakupów z księgarni internetowej Kumiko.pl - bony te mogą trafić zarówno do autorów recenzji, jak i osób, które podzielą się swoimi opiniami na temat zgłoszonych recenzji

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)
- dodatkowo można również umieścić krótki fragment lub komentarz - dlaczego akurat ta recenzja może wydać się ciekawa

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 30 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane
- do konkursu nie można zgłaszać recenzji książek przekazanych przez nakanapie.pl do recenzji

5) Nagrody dodatkowe (2 bony uprawniające do darmowej przesyłki zakupów z księgarni internetowej Kumiko.pl) mogą trafić do osób, które wskażą recenzję, która wg nich powinna wygrać. Wymagane jest merytoryczne uzasadnienie takiego wyboru. Podczas wyboru recenzji tygodnia redakcja będzie brała pod uwagę sugestie użytkowników.

6) Recenzje można zgłaszać od 16.04.2012 do 22.04.2012 (włącznie), a swoje opinie na temat recenzji można wyrażać do 17.04.2012 (włącznie).

7) Wyniki ogłosimy po 24.04.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-04-16 09:01
2012-04-16 18:38 #
# 2012-04-16 18:38
MO
@morelka11
112 książek · 62 postów
2012-04-17 08:38 #
# 2012-04-17 08:38
@dorsz29
@dorsz29
80 książek · 122 postów
2012-04-17 13:34 #
http://nakanapie.pl/book/716052/review/12826/mistrzyni-przypraw.htm

"Mistrzyni przypra" Chitra Banerjee Divakaruni
# 2012-04-17 13:34
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-04-17 16:06 #
# 2012-04-17 16:06
@Potania
@Potania
254 książek · 396 postów
2012-04-17 17:29 #
# 2012-04-17 17:29
@Sylviaa7777
@Sylviaa7777
236 książek · 285 postów
2012-04-18 16:09 #
# 2012-04-18 16:09
@Crazy_Bee
@Crazy_Bee
10 książek · 5 postów
2012-04-18 17:38 #
# 2012-04-18 17:38
@Sven7
@Sven7
9 książek · 11 postów
2012-04-18 20:54 #
# 2012-04-18 20:54
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-04-19 05:51 #
“Światła września” - Carlos Ruiz Zafón

http://nakanapie.pl/book/625790/review/12860/swiat-a-wrzesnia.htm
# 2012-04-19 05:51
@Trinity801
@Trinity801
174 książek · 68 postów
2012-04-19 08:19 #
12 x śmierć. Opowieść z Krainy Uśmiechu - Michał Pauli
http://nakanapie.pl/books/587343/reviews/12863.12-x-smierc
# 2012-04-19 08:19
@blackcurrant
@blackcurrant
90 książek · 161 postów
2012-04-19 13:00 #
# 2012-04-19 13:00
JA
@jarr74
4 książek · 2 postów
2012-04-19 13:04 #
# 2012-04-19 13:04
@la_pinguin
@la_pinguin
354 książek · 348 postów
2012-04-19 13:46 #
# 2012-04-19 13:46
@betterversionofthetruth
@betterversionofthetruth
117 książek · 224 postów
2012-04-19 18:53 #
# 2012-04-19 18:53
@Lena173
@Lena173
189 książek · 759 postów
2012-04-21 09:35 #
# 2012-04-21 09:35
@Pria
@Pria
59 książek · 44 postów
2012-04-22 17:09 #
# 2012-04-22 17:09
@Mery111
@Mery111
39 książek · 1265 postów
2012-04-22 20:50 #
# 2012-04-22 20:50
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2012-04-27 10:03 #
1. Miejsce i nagrodę - bon o wartość 50 zł na zakupy w księgarni internetowej Kumiko.pl otrzymuje Pria za recenzje do książki Santa Olivia - Jacqueline Carey

2 Miejsce i nagrodę - bon uprawniający do darmowej przesyłki zakupów z księgarni internetowej Kumiko.pl otrzymuje Crazy_Bee za recenzję do książki Wizjonerzy ciała - Wojciech Klimczyk

3 Miejsce i nagrodę - bon uprawniający do darmowej przesyłki zakupów z księgarni internetowej Kumiko.pl otrzymuje Sven7 za recenzję do książki Starcie królów - George R. R. Martin
# 2012-04-27 10:03
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-04-27 10:13 #
gratuluję !! :)
# 2012-04-27 10:13
@alison2
@alison2
154 książek · 104 postów
2012-04-27 11:41 #
serdecznie gratuluje :-)
# 2012-04-27 11:41
@Mery111
@Mery111
39 książek · 1265 postów
2012-04-27 14:14 #
Gratulacje!:)
# 2012-04-27 14:14
@Pria
@Pria
59 książek · 44 postów
2012-04-28 08:35 #
Co za miła niespodzianka : )
# 2012-04-28 08:35
@la_pinguin
@la_pinguin
354 książek · 348 postów
2012-04-28 11:20 #
gratuluję nagrodzonym!
# 2012-04-28 11:20
@Crazy_Bee
@Crazy_Bee
10 książek · 5 postów
2012-05-05 12:12 #
Dziękuję ślicznie! :)
# 2012-05-05 12:12

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się