Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 20/2012

2012-10-22 08:22 #
Zapraszamy do kolejnej edycji konkursu!


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrody.
Nagrodą główną jest zestaw dwóch książek:
"Za ciosem", Jacek Krakowski
"Zaginiona flota. Zwycięski", Jack Campbell

Druga osoba, która urzeknie redakcję swoją recenzją otrzyma książki:
"Rozwód początkiem życia", Debbie Ford

7) Konkurs trwa od 22.10.2012 do 28.10.2012 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 29.10.2012.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2012-10-22 08:22
LU
@luniaCz
1 postów
2012-10-22 23:02 #
# 2012-10-22 23:02
@summer21
@summer21
44 książek · 15 postów
2012-10-23 10:22 #
# 2012-10-23 10:22
@binola
@binola
4 książek · 9 postów
2012-10-23 10:45 #
# 2012-10-23 10:45
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2012-10-23 22:02 #
Irena Matuszkiewicz - "Gry nie tylko miłosne"
http://nakanapie.pl/books/77128/reviews/17359.gry-nie-tylko-mi-osne
# 2012-10-23 22:02
2012-10-23 23:28 #
Zimne wybrzeża Szczepan Twardoch
# 2012-10-23 23:28
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2012-10-24 16:30 #
# 2012-10-24 16:30
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2012-10-25 08:43 #
"Podróż do miasta świateł. Róża z Wolskich" - Małgorzata Gutowska-Adamczyk

http://nakanapie.pl/books/741689/reviews/18309.podroz-do-miasta-swiate-roza-z-wolskich
# 2012-10-25 08:43
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-10-25 16:21 #
# 2012-10-25 16:21
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2012-10-25 20:20 #
# 2012-10-25 20:20
@tytania23
@tytania23
58 książek · 40 postów
2012-10-26 12:03 #
# 2012-10-26 12:03
@ewa.kluska
@ewa.kluska
116 książek · 36 postów
2012-10-27 11:07 #
# 2012-10-27 11:07
MO
@morelka11
112 książek · 62 postów
2012-10-27 16:41 #
# 2012-10-27 16:41
@shczooreczek
@shczooreczek
5 postów
2012-10-27 21:05 #
"Irena" - Małgorzata Kalicińska, Basia Grabowska

http://nakanapie.pl/books/741639/reviews/18355.irena
# 2012-10-27 21:05
@Krasnoludek
@Krasnoludek
205 książek · 221 postów
2012-10-27 22:54 #
# 2012-10-27 22:54
@Catalinka
@Catalinka
3 książek · 3573 postów
2012-10-28 14:03 #
# 2012-10-28 14:03
BE
@bea82
11 postów
2012-10-28 18:52 #
# 2012-10-28 18:52
@misha
@misha
226 książek · 236 postów
2012-10-28 22:15 #
# 2012-10-28 22:15
@Tenshi
@Tenshi
128 książek · 95 postów
2012-11-05 11:57 #
Kiedy będą wyniki tego rozdania? Bo już niedługo czas na kolejne wyniki, a tu nic!
# 2012-11-05 11:57
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2012-11-05 14:24 #
Ja właśnie też jestem ciekawa...
# 2012-11-05 14:24
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2012-11-05 16:46 #
Pierwsze miejsce i nagrodę - zestaw książek:

• "Za ciosem", Jacek Krakowski
• "Zaginiona flota. Zwycięski", Jack Campbell

otrzymuje misha za recenzję do książki Wilkozacy. Wilcze prawo - Rafał Dębski

Drugie miejsce i książkę "Rozwód początkiem życia", Debbie Ford otrzymuje Catalinka za recenzję do książki W drodze do domu - Janina Zimirska

GRATULUJEMY!

Za małe opóźnienie przepraszam :-)
# 2012-11-05 16:46
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2012-11-05 17:23 #
gratulacje :)
# 2012-11-05 17:23
@misha
@misha
226 książek · 236 postów
2012-11-05 17:43 #
Jej! Jestem kompletnie zaskoczona. Bardzo dziękuję. :)
# 2012-11-05 17:43
@Catalinka
@Catalinka
3 książek · 3573 postów
2012-11-05 17:44 #
Dziękuję bardzo i gratuluję misha ;)
# 2012-11-05 17:44
@MarKo
@MarKo
334 książek · 584 postów
2012-11-05 18:03 #
gratulacje :):):)
# 2012-11-05 18:03
@ederlezi
@ederlezi
90 książek · 132 postów
2012-11-05 18:04 #
Gratuluję zwyciężczyniom :)
# 2012-11-05 18:04
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2012-11-05 18:18 #
Gratulacje dla Was!! :) :)
# 2012-11-05 18:18
@misha
@misha
226 książek · 236 postów
2012-11-05 19:36 #
Tobie również gratuluję, Catalinka. ;)
# 2012-11-05 19:36
@Catalinka
@Catalinka
3 książek · 3573 postów
2012-11-05 19:49 #
Dziękuję :))
# 2012-11-05 19:49

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się