Temat:

Rozdajemy książki za recenzję tygodnia - 8/2013

2013-02-25 07:54 #
Jak co tydzień. Nowa edycja :-)


Zapoznajcie się proszę z zasadami

Zasady udziału w konkursie
1) W konkursie może wziąć udział każdy zarejestrowany użytkownik serwisu nakanapie.pl. Konto w serwisie można założyć na stronie Rejestracja w serwisie nakanapie.pl

2) Należy przeczytać dowolną książkę/komiks/ebook/audiobook i napisać jego recenzję. Jeżeli chcesz wiedzieć jak napisać dobrą recenzję. Zerknij na nasze forum: Jak napisać dobrą recenzję?

3) Recenzję należy umieścić w serwisie nakanapie.pl na stronie książki, a następnie, poniżej w tym wątku wkleić:
- tytuł książki
- imię i nazwisko autora książki
- link do książki w serwisie (nie jest wymagany w przypadku gdy tytuł i imię, i nazwisko zostało zlinkowane z recenzją)

Przykładowe zgłoszenie może wyglądać:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa

lub:
Marzenia i tajemnice, Danuta Wałęsa
http://nakanapie.pl/books/730991/reviews/9552.marzenia-i-tajemnice

4) Wymogi dotyczące recenzji:
- użytkownik zgłaszający recenzję oświadcza, że jest jej autorem
- recenzja nie może być starsza niż 90 dni (decyduje data rozpoczęcia konkursu)
- jeden użytkownik może zgłosić jedną recenzję
- recenzje, które zostały nagrodzone w konkursach serwisu nakanapie.pl nie mogą być ponownie zgłaszane

5) Wybierając zwycięzcę redakcja serwisu nakanapie.pl będzie zwracała uwagę na:
- treść recenzji
- poprawność językową

6) Nagrodą jest książka "Myślę, więc nie jestem", Anny Pliszki.

7) Konkurs trwa od 25.2.2013 do 3.3.2013 (włącznie).

8) Wyniki ogłosimy po 4.3.2013.

W imieniu redakcji nakanapie.pl - Powodzenia!
# 2013-02-25 07:54
@Evocatora
@Evocatora
276 książek · 268 postów
2013-02-25 18:02 #
Drewniak - Dorota Combrzyńska - Nogala
http://nakanapie.pl/books/742782/reviews/20514.drewniak
# 2013-02-25 18:02
2013-02-25 21:04 #
# 2013-02-25 21:04
@Andrew_Vysotsky
@Andrew_Vysotsky
14 książek · 176 postów
2013-02-26 12:40 #
# 2013-02-26 12:40
@awiola
@awiola
863 książek · 49 postów
2013-02-26 19:41 #
# 2013-02-26 19:41
@asymaka
@asymaka
170 książek · 213 postów
2013-02-27 12:06 #
Ignacy Chiger Świat w mroku Pamiętnik ojca DZIEWCZYNKI W ZIELONYM SWETERKU http://nakanapie.pl/books/746083/reviews/21566.swiat-w-mroku-pamietnik-ojca-dziewczynki-w-zielonym-sweterku
# 2013-02-27 12:06
AN
@Leanika
163 książek · 48 postów
2013-02-28 11:37 #
# 2013-02-28 11:37
@Mroczna_Jajecznica
@Mroczna_Jajecznica
3 książek · 4 postów
2013-03-02 11:54 #
# 2013-03-02 11:54
2013-03-02 20:27 #
Biblia dziennikarstwa, Andrzej Skworz, Andrzej Niziołek http://nakanapie.pl/books/498220/reviews/21730.biblia-dziennikarstwa
# 2013-03-02 20:27
@mad28
@mad28
207 książek · 1 postów
2013-03-03 16:37 #
# 2013-03-03 16:37
@Elviska
@Elviska
45 książek · 250 postów
2013-03-03 20:18 #
# 2013-03-03 20:18
@Suza
@Suza
137 książek · 61 postów
2013-03-03 20:27 #
# 2013-03-03 20:27
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2013-03-06 11:18 #
Sklepik z niespodzianką. Bogusia, Katarzyna Michalak
http://nakanapie.pl/books/622518/reviews/21839.sklepik-z-niespodzianka-bogusia
# 2013-03-06 11:18
@agacia
@agacia
64 książek · 958 postów
2013-03-14 09:27 #
W tym tygodniu 1 miejsce i nagroda: książka "Myślę, więc nie jestem", Anny Pliszki trafia do Leanika za recenzje do książki Lucyfer.Moja historia - Victoria Gische

GRATULUJEMY!
# 2013-03-14 09:27
@Catalinka
@Catalinka
3 książek · 3573 postów
2013-03-14 09:31 #
gratuluję :))
# 2013-03-14 09:31
@inspired7
@inspired7
39 książek · 107 postów
2013-03-14 09:57 #
gratulacje :)
# 2013-03-14 09:57
AN
@Leanika
163 książek · 48 postów
2013-03-14 10:24 #
Wow... Tego się nie spodziewałam. Dziękuję :)
# 2013-03-14 10:24
@malaM
@malaM
161 książek · 2236 postów
2013-03-14 11:01 #
Gratuluję i ja :)
# 2013-03-14 11:01
@asymaka
@asymaka
170 książek · 213 postów
2013-03-14 12:53 #
gratuluję!!!
# 2013-03-14 12:53
@Amarisa
@Amarisa
585 książek · 408 postów
2013-03-14 13:42 #
gratuluję :)
# 2013-03-14 13:42
@Natasha92
@Natasha92
144 książek · 210 postów
2013-03-14 16:38 #
Gratuluję!:)
# 2013-03-14 16:38
2013-03-14 18:20 #
gratulacje !
# 2013-03-14 18:20
@AmeliaGrey
@AmeliaGrey
89 książek · 822 postów
2013-03-14 19:40 #
Gratuluję:)
# 2013-03-14 19:40
CI
@Ciastek
45 książek · 8 postów
2013-03-15 12:08 #
Gratuluję :)
# 2013-03-15 12:08

Grupa: Konkursy, gry i zabawy

czyli bawimy się nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się