Avatar @kl.grz

Klaudia xx

@kl.grz
1 obserwujących. 2 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad roku.
Napisz wiadomość
Obserwuj
1 obserwujących.
2 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad roku.

Recenzje książek

11 recenzji

Przeciwieństwa się przyciągają

29.04.2021

Od kiedy tylko sięgnęłam po pierwszą książkę Kasie West zakochałam się w jej twórczości. Potrafi niesamowicie wpłynąć na emocje i uczucia. Czytając jej dzieła wczuwam się w historię i nie umiem oderwać, tak więc postanowiłam, że przeczytam każdy jej utwór. ,, Chłopaka z innej bajki " pożyczyła mi moja przyjaciółka, która tak ja kocha takie powieśc... Recenzja książki Chłopak z innej bajki

Wielka zmiana w jedną noc.

10.01.2021

Książka Charlesa Dickensa pod tytułem ,, Opowieść wigilijna “ to niesamowity tekst, o tak samo niesamowitym człowieku. Była to moja lektura w siódmej klasie podstawówki, przeczytałam ją, obejrzałam piękny film, który w każdym razie serdecznie polecam i nie żałuje. Wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona, że była to obowiązkowa literatura, bo gdy... Recenzja książki Opowieść Wigilijna

Była gotowa oddać życie za zmarłego brata.

9.01.2021

Co zrobi Antygona, gdy jeden z jej braci zostanie zmieszany z błotem i uznany za zdrajcę? Jak poradzi sobie z tym, iż władze nie pozwolą godnie pochować jej rodzonego brata? Książkę Sofoklesa, starożytnego tragika pod tytułem ,, Antygona “ przeczytałam niedawno, jakieś dwa miesiące temu, ponieważ była to moja szkolna lektura. Zawsze byłam osobą... Recenzja książki Antygona

Zakochać się w jeden dzień

9.01.2021

Samotna dziewczyna chciała tylko wrócić na Święta do domu, wyjechać z miasta, które ją tak oszukało. Tymczasem jej lot został odwołany z powodu złej pogody. W międzyczasie pewien chłopak zostanie zraniony przez swoją byłą partnerkę. Czy jeden dzień jest w stanie wszystko zmienić? Co się stanie, gdy te osoby poznają się i spędzą miło niecałą dobę? ... Recenzja książki Pocałunki w Nowym Jorku

Czy ona go zaakceptuję?

8.01.2021

Najpierw straci przez nią pracę, a później skradnie jej serce co się, jednak stanie gdy wyjdą na jaw tajemnice przeszłości? Czy dla miłości pogodzi się z jego historią? Jak potoczy się los dwóch zakochanych w sobie osób? Książkę autorstwa Laury pragnęłam kupić, gdy tylko zauważyłam ją na półce Empiku sklepu, w którym kupuję literatury. Bardzo s... Recenzja książki Someone New

Tylko miłość i brokat

6.01.2021

Kiedyś jako dzieci się tak nie lubili i dokuczali sobie, a teraz? Co się stanie gdy przystojny Harrison niespodziewanie wkroczy w życie głównej bohaterki? Czy dziecięce droczenie się ze sobą zmieni się w pełną miłości relacje? Książkę pod tytułem ,, Odrobina brokatu “ zamówiłam razem z literaturą ,, Jesteś moim światłem.” Tak szczerze bardzo lu... Recenzja książki Odrobina brokatu

Zawiodłam się na tej książce...

6.01.2021

Na tekst Louise Lee trafiłam całkiem zwyczajnie. Byłam w Carrefourze i oglądałam dział z książkami. Tak przy okazji powiem, że gdy jestem w jakimkolwiek sklepie od razu idę oglądać literatury jakie się w nim znajdują. Znalazłam opowieść pod tytułem ,, Ostatnia prowokacja” i po przeczytaniu krótkiego opisu bardzo mnie zaciekawiła, więc postanowiłam... Recenzja książki Ostatnia prowokacja

Przypadek czy przeznaczenie?

5.01.2021

To była miłość od pierwszego wejrzenia. A może miłość od pierwszego przypadku? Czy to jest możliwe, żeby zakochać się w kimś tak niespodziewanie? Tekst pod tytułem ,, Chłopak na zastępstwo “ to była druga książka Kasie West jaką przeczytałam i tak szczerze? Nie zawiodłam się oraz zrozumiałam, że na tej autorce chyba nie da się zawieść. His... Recenzja książki Chłopak na zastępstwo

Czy to była miłość?

5.01.2021

Czy to w ogóle miało sens? Tego chyba nikt nie wie, być może to była nieodwzajemniona miłość? Miłość nie zdolna do uczuć. To brzmi absurdalnie, ale właśnie taka jest prawda. Na książkę pod tytułem ,, Chemia serc " trafiłam całkowicie przypadkiem. Przeglądałam nowe wiadomości na Google, aż zobaczyłam wiadomość iż ma powstać film z aktorką, którą... Recenzja książki Chemia serc

Czy może być tak jak kiedyś?

5.01.2021

Kiedyś byli trójką nierozłącznych przyjaciół, teraz zostało dwóch kumpli i tylko wspomnienia o koleżance z domku na drzewie. Chociaż wszystko się zmieniło czy może być jak dawniej? Czy to co było kiedyś może wrócić? Jeszcze, gdy zaczynałam wchodzić w świat książek szukałam czegoś, co gdy przeczytam opis da mi sygnał ,, Kup mnie, a nie pożałujes... Recenzja książki Jesteś moim światłem

Od nienawiści do miłości cienka granica

5.01.2021

Od kiedy odkryłam swoją pasję do czytania uwielbiałam książki o tematyce miłosnej, więc gdy tylko moja przyjaciółka pożyczyła mi książkę Kasie West byłam bardzo zadowolona. Po przeczytaniu krótkiego opisu na końcu lektury wiedziałam, że będzie to ciekawa opowieść, jednak nigdy wcześniej nie spotkałam się z tekstami tej autorki nie byłam, więc p... Recenzja książki P.S. I Like You

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl