Recenzje książki "A niech to szlag!"

Dodaj swoją recenzję

A niech to szlag! - Monika Cieluch

21.05.2022

💓RECENZJA💓 Dziękuję @wydawnictwo_amare za egzemplarz do recenzji 🥰 "Boże, jakże to raniło serce. Obojętność." 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓 Joanna została zwolniona z pracy przez jeden niefortunny incydent. Podejmuje odważną decyzję i stawia wszystko na jedną kartę. Wyjeżdża za granicę, do Anglii. Tam dostaje pracę jako opiekunka wspaniałej dziewczynki o imieni... Recenzja książki A niech to szlag!

A niech to szlag!

31.12.2021

"A niech to szlag!" to ciepła i poruszająca opowieść o poszukiwaniu swojego miejsca na ziemi, o spełnianiu marzeń i przyjmowaniu tego co jest nam przeznaczone. Jest to równocześnie historia o stracie, bólu i żałobie. Autorka doskonale oddaje wszystkie emocje ukryte w tych kilku słowach. To historia, która płynie swoim rytmem, nie śpieszy się, n... Recenzja książki A niech to szlag!

A niech to szlag

13.12.2021

"Dni naszego życia dzielą się na wygrane oraz na te, w których nie mieliśmy siły walczyć. Zwycięzcami są ci, którzy walczą do końca, przegranymi zaś stają się ludzie bojący się zmian w swoim życiu. I nawet jeśli boisz się porażki, to musisz wiedzieć, że ona przybliży cię do zwycięstwa, bo prawdziwą klęską jest poddanie się bez walki" Zaczynając c... Recenzja książki A niech to szlag!

Recenzja

30.11.2021

[…] Dni naszego życia dzielą się na wygrane oraz na te, w których nie mieliśmy siły walczyć. Zwycięzcami są ci, którzy walczą do końca, przegranymi zaś stają się ludzie bojący się zmian w swoim życiu. I nawet jeśli boisz się porażki, to musisz wiedzieć, że ona przybliży cię do zwycięstwa, bo prawdziwą klęską jest poddanie się bez walki[…] Emocj... Recenzja książki A niech to szlag!

A niech to szlag!

10.11.2021

Twórczość Moniki Cieluch miałam okazję już poznać przy okazji lektury jej książki Miłość szeptem mówiona. Choć pozycję tę czytałam już kilka lat temu, to wciąż pamiętam swój zachwyt nią. Opisywana przez autorkę historia miała w sobie coś, co mnie zauroczyło i całkowicie pochłonęło. Nic więc dziwnego, że od tamtego czasu z ciekawością śledzę nowe p... Recenzja książki A niech to szlag!

A niech to szlag!

4.11.2021

"...Prawdziwa miłość zaczyna się wówczas, gdy ponad szczęście własne przekładasz szczęście osoby, którą kochasz." Joanna to zakręcona i pełna życia kobieta. Po stracie pracy przyjmuje propozycję siostry i wyjeżdża do Londynu. Tam, w czasie gdy Zośka będzie na urlopie macierzyńskim, ma zastąpić ją jako opiekunka 4- letniej dziewczynki - Grace. Cór... Recenzja książki A niech to szlag!

Przezabawna komedia romantyczna

23.08.2021

Jeden niefortunny incydent w pracy wywraca życie Joanny Sawickiej do góry nogami. Kiedy młoda kobieta traci stanowisko menedżerki restauracji w renomowanym hotelu, postanawia postawić wszystko na jedną kartę i spróbować życia za granicą, a konkretnie – w Londynie. Jako opiekunka czteroletniej Grace Joanna będzie musiała zmierzyć się z wyzwaniami, ... Recenzja książki A niech to szlag!

A niech to szlag! Czyli ile może zdziałać uparta bohaterka

20.08.2021

Ciepła, urocza, na wskroś romantyczna. Te określenia pierwsze przychodzą mi na myśl po przeczytaniu książki Moniki Cieluch "A niech to szlag". Jednak niech nikt nie pomyśli, że jest to jakaś podrzędna, przesłodzona historia. Co to, to nie! Joanna po stracie pracy wyjeżdża do Londynu, gdzie ma zastąpić w opiece nad czteroletnią dziewczynką swoją s... Recenzja książki A niech to szlag!

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl