Recenzje książki "A niech to szlag!"

Dodaj swoją recenzję

Przezabawna komedia romantyczna

23.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeden niefortunny incydent w pracy wywraca życie Joanny Sawickiej do góry nogami. Kiedy młoda kobieta traci stanowisko menedżerki restauracji w renomowanym hotelu, postanawia postawić wszystko na jedną kartę i spróbować życia za granicą, a konkretnie – w Londynie. Jako opiekunka czteroletniej Grace Joanna będzie musiała zmierzyć się z wyzwaniami, ... {} Recenzja książki A niech to szlag!

A niech to szlag! Czyli ile może zdziałać uparta bohaterka

20.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ciepła, urocza, na wskroś romantyczna. Te określenia pierwsze przychodzą mi na myśl po przeczytaniu książki Moniki Cieluch "A niech to szlag". Jednak niech nikt nie pomyśli, że jest to jakaś podrzędna, przesłodzona historia. Co to, to nie! Joanna po stracie pracy wyjeżdża do Londynu, gdzie ma zastąpić w opiece nad czteroletnią dziewczynką swoją s... {} Recenzja książki A niech to szlag!

Słodka!

16.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🌼𝑅𝐸𝐶𝐸𝑁𝑍𝐽𝐴🌼 Znacie książki @monikacieluchautor? Jeśli nie, to koniecznie musicie nadrobić, bo każda z nich jest cudowna! A przeczytałam niemal wszystkie. 🥰 „A niech to szlag!” to pozycja, która zwróciła moją uwagę już tytułem i okładką, a w środku było tylko lepiej. ☺️ Jest to historia Joanny, która traci pracę i dzięki siostrze wyjeżdża d... {} Recenzja książki A niech to szlag!

@Lettoaletto@Lettoaletto {}× 2

A niech to szlag!

10.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Joanna była oddana swojej pracy i bardzo ją lubiła, była menadżerką restauracji w hotelu. Niestety pracę straciła, a wszystko przez to, że kiedy klient zachował się niestosownie i złapał ją za pośladek, ona go spoliczkowała. Kobieta czuje się potraktowana niesprawiedliwie, jednak wie, że nic z tym nie zrobi, dlatego, kiedy dostaje od siostry propo... {} Recenzja książki A niech to szlag!

Lekka, romantyczna i genialna

3.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jedną z autorek, której książki mogę brać ciemno i nie bać się zawodu jest właśnie Monika Cieluch. Moje uwielbienie do jej twórczości rozpoczęło się od „Mężczyzny z tuszem na dłoni” i trwa do dziś! I do tej pory na żadnej książce się nie zawiodłam. Dlatego też jak tylko zobaczyłam, że na horyzoncie pojawiła się nowa książka autorki, nawet się nie ... {} Recenzja książki A niech to szlag!

@justus228@justus228 {}× 2

Joanna i Pan Harvey.

31.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"A niech to szlag!" autorstwa Moniki Joanny Cieluch to bardzo interesująca pod wieloma względami książka: począwszy od zabawnego tytułu po rewelacyjną fabułę na ciekawie skonstruowanych postaciach skończywszy. Wybierając ten tytuł spośród wielu dostępnych w Klubie Recenzenta wiedziałam, że mnie zaskoczy, ale dopiero przewracając ostatnią stronę pr... {} Recenzja książki A niech to szlag!

Tak proste, a tak dobre!

31.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeśli szukacie książki na letnie, wakacyjne dni, ta jest w sam raz dla Was. Jak dla mnie, fantastyczne odkrycie tego roku! Joanna, główna bohaterka, to postać, która od samego początku wzbudziła moją sympatię. Bo jak tu nie lubić kogoś, kto mimo ogromnej empatii, potrafi zawalczyć o swoje i w kilku prostych zdaniach powiedzieć co myśli? Spotykamy... {} Recenzja książki A niech to szlag!

A niech to szlag

29.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś przychodzę z recenzją "A niech to szlag" autorstwa Moniki Cieluchz Wydawnictwa Amare Tim-anglik, pracoholik, sztywniak z kijem tam gdzie słońce nie dochodzi, który rzucił się w wir pracy byle tylko odsunąć od siebie wychowanie swojej uroczej córeczki. Joanna- polka żyjąca w myśl zasady co w sercu to na języku, która w zastępstwie siostry ma ... {} Recenzja książki A niech to szlag!

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe