Recenzje książki "Alicja w Krainie Zombi"

Dodaj swoją recenzję

Zombie zaatakowały Alicję! A gdzie kapelusznik?

4.05.2016

Nazywam się Alicja Bell i tamtej nocy, kiedy ukończyłam szesnaście lat straciłam matkę, którą kochałam, siostrę, którą uwielbiałam, i ojca, którego nie rozumiałam do chwili, nim zrobiło się za późno. Aż do tego jednego uderzenia serce, gdy cały mój świat zawalił się, a wokół mnie powstał nowy. Ojciec miał rację. Chodzą wśród nas potwory.” Tak oto ... {} Recenzja książki Alicja w Krainie Zombi

Alicja w krainie zombi

3.02.2015

Alicja w ciągu jednej nocy traci wszystko. Kochającą matkę, szalonego ojca oraz wspaniałą, młodszą siostrę. Jej życie diametralnie się zmienia , gdyż tej nocy była światkiem mrożących krew w żyłach wydarzeń. Wie, że szaleństwo ojca nie było do końca szaleństwem. Dziewczyna zamieszkała z dziadkami i rozpoczęła naukę w nowej szkole, gdzie spotyka gr... {} Recenzja książki Alicja w Krainie Zombi

Człowiek człowiekowi wilkiem, a zombie zombie zombie.

22.03.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Możemy ją spokojnie zaliczyć do urban fantasy, rzecz dzieje się w naszym świecie, w którym nie ma nic magicznego, a raczej nie było. Do czasu. Główna bohaterka, Alicja, wydaje się być osobą dojrzałą jak na swój wiek. Kocha siostrę, można odnieść wrażenie, że bardziej niż cokolwiek innego, jej ojciec postradał zmysły, widząc wszędzie potwory, a matk... {} Recenzja książki Alicja w Krainie Zombi

Alicja w Krainie Zombi

23.02.2014

Były już wampiry, wilkołaki, anioły , a teraz przyszedł czas na zombie. Ostatnio nie mogłam nigdzie natrafić na książkę, która wciągnęłaby mnie tak, że nie potrafiłabym oderwać od niej wzroku myśląc : "Co dalej ? , CO DALEJ ? ". Jak zaczynałam jakąś powieść, trudno było mi ją skończyć. W końcu natrafiłam na : "Alicję w krainie zombie". Nie żałuje ... {} Recenzja książki Alicja w Krainie Zombi

Alicja w krainie zombi

18.11.2013

Gena Showalter, autorka serii „Władcy Podziemi” powraca z nowym cyklem. Kroniki Białego Królika, bo taka jest jego nazwa, zapowiada się całkiem ciekawie, o ile przymkniemy oko na parę aspektów. O momentach, w których należy zamknąć oczy i udać, że wcale się tego nie dostrzega, opowiem za chwilę. Najpierw o fabule. Alicja ma piętnaście lat... {} Recenzja książki Alicja w Krainie Zombi

@misha@misha {}

"Alicja w krainie zombi"

17.11.2013

Książka opowiada o historii pewnej nastoletniej dziewczyny Alicji. Jej przygody wywarły na mnie pozytywne wrażenie. Pokazuje, że nawet jeśli straci się rodzinę to nie można zaszyć się w kącie i płakać nie wiadomo ile. Tylko trzeba wziąć się w garść i stawić czoła problemom. Ali zamieszkuje u dziadków. To przynosi pełno zmian. Nowa szkoła, nowi znaj... {} Recenzja książki Alicja w Krainie Zombi

Inne spojrzenie na "Alicję w Krainie Czarów"

14.11.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Alicja w Krainie Zombi" to pierwszy tom nowej serii autorstwa Geny Showalter, która może się pochwalić całkiem pokaźnym dorobkiem literackim. Pisywała m.in dla takich magazynów jak "Cosmopolitan" czy "Seventeen". Pracowała swego czasu dla MTV oraz w wielu regionalnych i ogólnokrajowych programach newsowych. Pisząc książkę "Alicja w Krainie Zombi" ... {} Recenzja książki Alicja w Krainie Zombi

Alicja w krainie zombi

11.11.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czasami nasze życie może obrócić się o 180 stopni w ciągu zaledwie jednej sekundy. Doprowadzają do tego decyzje, które podjęliśmy, miejsce, w którym się znaleźliśmy czy po prostu zwykły przypadek. Alicję Bell właśnie coś takiego spotyka. W jednej chwili traci całą rodzinę w wypadku samochodowym i wie, że nic już nie będzie takie samo. "Gdyby ktoś ... {} Recenzja książki Alicja w Krainie Zombi

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe