Recenzje książki "Chłopiec z lasu"

Dodaj swoją recenzję

Chłopiec z lasu

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W lasach w New Jersey w latach osiemdziesiątych znaleziono kilkuletniego chłopca. Już na pierwszy rzut oka było widać, że dziecko żyło w tych lasach. Chłopiec sam nauczył się zdobywać jedzenie czy schronienie na noc. Był zarośnięty, brudny i zdziczałym dzieckiem. Nikt nie wiedział jak długo żył w tych lasach. Kiedy znaleziono dziecko, od razu um... {} Recenzja książki Chłopiec z lasu

Jak to było z chłopcem z lasu

30.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z dużym zainteresowaniem sięgnąłem po, ostatnio wydaną na polskim rynku, książkę amerykańskiego fenomena powieści sensacyjnych, Harlana Cobena pt.: Chłopiec z lasu. Sylwetki pisarza raczej nie trzeba Wam przestawiać. To od wielu lat uznany pisarz, z którym platforma Netflix podpisała umowy, na mocy których powstanie aż 14 seriali na postawie jego ... {} Recenzja książki Chłopiec z lasu

Mroczne sekrety i nieujawnione tajemnice

17.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka, jak mówi nam tytuł, jest opowieścią o pewnym chłopcu z lasu, a właściwie był on chłopcem, kiedy go znaleziono. Malec nie potrafił określić, jak znalazł się w lesie i mówił, że mieszka tam odkąd pamięta. Nie potrafił nawet określić swojego imienia, więc nazwano go Wilde. W książce bardziej poznajemy go jako już dorosłego mężczyznę, który p... {} Recenzja książki Chłopiec z lasu

@Bookish_Side@Bookish_Side {}× 7

"Chłopiec z lasu"

27.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powieści Cobena to klasa sama w sobie. Zawsze kupuję je w ciemno i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. „Chłopiec z lasu” to wbrew oczekiwaniom nie jest historia tytułowego bezimiennego chłopca odnalezionego w New Jersey w Stanowym Parku Krajobrazowym Rampo Mountaion w 1986 roku. A w każdym razie nie tylko. Główny wątek powieści koncentruje się wokó... {} Recenzja książki Chłopiec z lasu

@linaewe85@linaewe85 {}× 3

„Człowiek może być dobry albo zły, nie w tym problem. Problemem jest to, że rzadko przewiduje...

5.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Harlan Coben to amerykański pisarz, który na swoim koncie ma kilkanaście książek i wiele nagród oraz rzeszę fanów. Jego książki polecają inni znani autorzy, a jego popularność ciągle rośnie. Ostatnio było o nim głośno w Polsce za sprawą polskiego serialu Netflixa na podstawie jego powieści W głębi lasu (nadal nie obejrzałam go do końca). New Jers... {} Recenzja książki Chłopiec z lasu

Chłopiec z lasu

21.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość Cobena od jakiegoś roku przyciąga mnie całkiem mocno. Pierwsze spotkanie z tym autorem przy powieści Bez skrupułów niestety nie było zbyt udane, a tamta pozycja niezbyt przypadła mi do gustu. Z racji tego, że kilka miesięcy temu na rynku pojawiła się nowa książka tego autora, postanowiłam dać mu drugą szansę. Czy słusznie? Czy Chłopiec z... {} Recenzja książki Chłopiec z lasu

Chłopiec z lasu

16.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Chłopiec z lasu'', czyli jedna z najnowszych powieści Harlana Cobena - amerykańskiego pisarza, autora powieści kryminalnych. Dużo dobrego słyszałam o tym autorze i w końcu sięgnęłam po jego powieść. Książkę pochłonęłam w 24 godziny jednak to nie oznacza, że była aż tak wciągająca, raczej chciałam się dość szybko dowiedzieć, o co tyle szumu. Czy... {} Recenzja książki Chłopiec z lasu

Chłopiec z lasu

8.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pewnie nie ma tu osoby, która nie poznała twórczości Harlana Cobena. Niestety tak się składa, że do niedawna ja należałam do tej grupy i chyba na mój pech zaczęłam od niewłaściwej książki autora. Szczerze przyznaję, że jestem lekko zawiedziona książką. Nie do końca dostałam to, czego się spodziewałam. Liczyłam na mroczną historię tytułowego ,,Chło... {} Recenzja książki Chłopiec z lasu

@paulina.260@paulina.260 {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl