Recenzje książki "Cienie między nami"

Dodaj swoją recenzję

Tricia Levenseller - Cienie między nami

16.08.2022

Tym razem wybrałam coś innego. Niby zwyczajnego a jednak nie. „Jesteś piękna – ciągnie. – Ale nie na tyle piękna, żeby stanowić dla mnie pokusę. Jesteś wszystkim, czego szukam. Jesteś doskonała.” Nie ma to jak mówić kobiece, że jest piękna, ale nie na tyle żeby wywołać w mężczyźnie coś więcej. Alessandra czując się urażona postanawia zrobić wszy... Recenzja książki Cienie między nami

Dworskie intrygi w otoczeniu pięknych strojów

26.07.2022

Lubicie jednotomówki czy długie serie? Długo się zastanawiałam nad tym i moje serce rwie się do kilku tomowym długim seriom, najlepiej tak koło 6 do nawet 10 tomów, lecz rozum podpowiada mi ciągle- brak ci miejsca na te książki, sięgnij po książkę, która zamknie się w jednym tomie. Ciężko się kłócić samej ze sobą, lecz zawsze wybiera serce i na pó... Recenzja książki Cienie między nami

Mogło być lepiej

8.07.2022

Często trafiają się Wam książki, które niby nie są złe, ale rewelacyjne też nie, i czujecie, że zmarnowano potencjał dobrej historii? Ja tak właśnie mam z powieścią „Cienie między nami”. Nie była to tragiczna książka, czytało się szybko, ale jakoś tak bez emocji i polotu. Kompletnie nie polubiłam bohaterów, właściwie byli mi zupełnie obojętni... Recenzja książki Cienie między nami

Darkling z chińczyka

4.07.2022

"Cienie Między Nami" to kolejna książka z tych, które wybiły się na TikToku, i jedna z niewielu z nich, która mnie faktycznie zaciekawiła. Głowna bohaterka villain? Nie jestem w stanie przejść obok tego obojętnie! I choć starałam się nie mieć jakichś wysokich oczekiwań, to jednak na trochę liczyłam. Jak więc CMN wypadło? Bawiłam się wyśmienicie, c... Recenzja książki Cienie między nami

Cienie między nami

3.07.2022

“Cienie między nami” Kocham fantastykę jednak sięgając po nią zawsze się boje, że może tym razem mnie zawiedzie. Mało jest w tym gatunku jednotomówek, zwykle autorzy stawiają na serie. Ale tu jedna, dość krótka książka, porywa niesamowicie i już czuję kaca, a zdążyłam ją zamknąć. Alessandra jest drugą córką. Prawo nakazuje, że dopóki jej s... Recenzja książki Cienie między nami

Intrygi, tajemnice i cienie

10.06.2022

"Cienie między nami" Tricia Levenseller od wydawnictwa You&Ya to książka z gatunku fantasy przeznaczona dla czytelników 13+, jednak ja powiedziałabym, że przedział wiekowy jest mocno zaniżony. W pierwszym momencie do książki przyciągnęła mnie jej okładka i opis dworskich intryg. Całość zapowiadała się ciekawie i powiem Wam, że było dobrze. Jako, ż... Recenzja książki Cienie między nami

Cienie między nami

9.06.2022

Książka jest moim pierwszym spotkaniem z autorką. Nie czytałam “Córki króla piratów”, ale jest ona w moich planach od dłuższego czasu. Tak naprawdę sięgałam po nią bez większych wymagań. Nie była jakaś super dobra, ale aż tak zła też nie. Więcej dowiecie się poniżej. Główna bohaterka Alessandra, jest drugą córką lorda. Jest ciągle ignorowana, ... Recenzja książki Cienie między nami

Zaradna kobieta

8.06.2022

Alessandra Stathos to młodsza córka w rodzinie lorda Masisa. Jako ta druga jest w rodzinie niezauważana dopóki starsza siostra nie wyjdzie za mąż. Ona jednak już przygotowała plan na swoją przyszłość. Chce zdobyć księcia, uwieść go, poślubić, a potem zabić. Jednak problem stanowi moc księcia, która jest nikomu nieznana. Książę jednak jest niezwykl... Recenzja książki Cienie między nami

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl