Recenzje książki "Dorzuć mnie do prezentu"

Dodaj swoją recenzję

Świąteczny okres

14.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To już okres kiedy mamy ochotę sięgać po książki w świątecznym klimacie, które wprawiają nas w świąteczny nastrój. "Dorzuć mnie do prezentu", to książka która czekała na mojej półce cały rok, ale doczekała się swojej kolejki. Jest to bardzo przyjemna i lekka opowieść o losach kilkunastu bohaterów, których losy w pewien sposób się ze sobą w życiu s... {} Recenzja książki Dorzuć mnie do prezentu

@Gosia@Gosia {}× 2

Świąteczne cuda?

29.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Często, zaabsorbowani przyziemnymi sprawami, nawet nie dostrzegamy, jak wiele łączy nas z ludźmi, którymi się otaczamy. Mijamy się gdziekolwiek, niejednokrotnie nie zwracając na siebie uwagi, gdzie wystarczy pewien bieg zdarzeń, aby to mogło się odmienić. Może okazać się, że ta starsza pani, poruszająca się o lasce, jest przemiłą sąsiadką najlepsz... {} Recenzja książki Dorzuć mnie do prezentu

Pandemiczne Święta

28.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mimo, że święta Bożego Narodzenia już za nami, ja czasem lubię wrócić do nieprzeczytanych jeszcze książek w tym klimacie… tym razem sięgnęłam po książkę autorstwa Agnieszki Błażyńskiej „Dorzuć mnie do prezentu”. Tegoroczne święta, przynajmniej dla mnie nie były tak wyjątkowe i magiczne jak te, które obchodziłam ostatnimi laty… okres pandemiczn... {} Recenzja książki Dorzuć mnie do prezentu

@anna.szmelak@anna.szmelak {}× 1

Pozytywne zaskoczenie

3.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Dorzuć mnie do prezentu", to około 200 stron lektury, podzielonej na 7 opowieści, ale tak naprawdę gdzieś się one wszystkie łączą! Troszkę się obawiałam, bo rzuciło mi się w oczy kilka średnio-pozytywnych opinii, a jednak, całkiem pozytywnie się zaskoczyłam! :) Chociaż pierwsza opowieść nie była zachęcająca. Wątek pandemii i kwarantanny, autorka ... {} Recenzja książki Dorzuć mnie do prezentu

@Angel@Angel {}× 4

Dorzuć mnie do prezentu

30.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W tym roku wydawnictwa prześcigały się w świątecznych tytułach. Chwilami miałam wrażenie, że uczestniczę w jakimś wyścigu: kto więcej, a kto szybciej. Dla przeciętnego czytelnika to z jednej strony dobrze, bo mam wybór i z pewnością znajdzie coś dla siebie, ale z drugiej osobiście mam wrażenie, że zastanie mnie Wielkanoc, a ja jeszcze będę ubiera... {} Recenzja książki Dorzuć mnie do prezentu

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 6

Święta w czasach wirusa

29.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Święta już za nami, mnie jednak nie opuszcza ten magiczny klimat. W tym roku udało mi się przeczytać kilka „sezonowych” powieści i jedną z nich była „Dorzuć mnie do prezentu”, zbiór nietypowych opowiadań. Co w niej było nowatorskiego? Samo życie! Naszą codzienność zdominowała epidemia, nawet jeśli nie odczuwamy jej na własnej skórze, to nie mamy... {} Recenzja książki Dorzuć mnie do prezentu

Recenzja

28.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyrobiłam się z przeczytaniem książki przed wigilią yeah 😅. Książkę ze zdjęcia miałam w planach już od dawna. Na początku uwiodła mnie okładka, później opis znajdujący się z tyłu. Niestety jakiś czas musiała poczekać na swoją kolej z uwagi na dość dużą kolejkę świątecznych opowieści. Na początku małego rekonesansu w sprawie tej książki natrafiłam... {} Recenzja książki Dorzuć mnie do prezentu

@Iwona_Nocon@Iwona_Nocon {}× 2

Zaskoczenia na Święta

20.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł "Dorzuć mnie do prezentu" Agnieszki Błażyńskiej okazał się rollercoasterem zaskoczeń! Rozpoczynając lekturę wiedziałam tylko, iż książka jest bożonarodzeniowa i tłem wydarzeń jest, jakże aktualna dla nas wszystkich, pandemia koronawirusa. Jakim zaskoczeniem okazało się wnętrze tej pięknej opowieści, która już samą grafiką na okładce w... {} Recenzja książki Dorzuć mnie do prezentu

@blackinktrio@blackinktrio {}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl