Recenzje książki "Gangsterska gra"

Dodaj swoją recenzję

To nie tak, jak myślisz!

1.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Romanse gangsterskie stały się ostatnio bardzo popularne. Kolejna książka z tego gatunku pojawia się praktycznie co kilka dni, a przez to ten motyw główny staje się coraz bardziej oklepany. Czy można inaczej? Czy da się z tego pomysłu wyciągnąć coś innego? Dominika Smoleń udowodniła, że jak najbardziej! Jeśli można powiedzieć, że w mafijnej rod... {} Recenzja książki Gangsterska gra

www.swiatmiedzystronami.blogspot.com

1.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dominika Smoleń jest autorką, z którą już raz miałam do czynienia, a spotkanie z nią, a raczej z jej książką wspominam do dziś. "Candy", bo właśnie tę powieść miałam okazję dostać i przeczytać w pewien sposób zapamiętam na naprawdę długo. Muszę przyznać, że jako pisarka ma dar grania na ludzkich emocjach i robi to z niezwykłą wprawą. Muszę jednak ... {} Recenzja książki Gangsterska gra

Kolejna dobra powieść Autorki.

1.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejna powieść spod pióra Dominiki i kolejne spotkanie z nią na stronicach powieści. Jak już kilkukrotnie zauważałam, ww tym roku mamy ogrom historii z mafią w tle. Moje czytelnicze ja jednak nie daje za wygraną i sięgam co rusz po opowieść tego typu, by przekonać się jak nasze rodzime pisarki radzą sobie z tak oklepanym motywem. I Dominika nale... {} Recenzja książki Gangsterska gra

Gangsterska gra

28.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznam Wam szczerze, że jeszcze nigdy nie przeczytałam żadnego mafijnego romansu. Jakoś tak zawsze wydawało mi się, że nie jest to lektura dla mnie i z góry zakładałam, że się nią rozczaruję. Zgłaszając się do zrecenzowania najnowszej powieści, czułam się podekscytowana, bo totalnie nie wiedziałam czego się spodziewać, ale pojawił się również... {} Recenzja książki Gangsterska gra

Ciekawe zakończenie

26.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dominika Smoleń w swoich książkach do tej pory poruszała ważne tematy, które zazwyczaj szły w parze z wątkiem romantycznym i samoakceptacji, w przypadku jej najnowszej powieści jest inaczej. ,,Gangsterka gra" to lekka i niezobowiązującą powieść, która po ciężkim dniu nie ma nas zmusić do przemyśleń, a dostarczyć prostą rozrywkę, przy której człowi... {} Recenzja książki Gangsterska gra

@Radosna@Radosna {}× 1

Gangsterska gra

25.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Powiem tak: nie spodziewałam się tak dobrej lektury. Są wśród nas osoby, które rezygnują z książki na samo już tylko wspomnienie o romansie mafijnym. Naprawdę polecam Wam byście spróbowali i sami się przekonali. Tym bardziej, że nie jest to kolejna pozycja jakich wiele. Mamy tu bowiem całkiem sporo ważnych tematów i problemów. Poza tym, jeśli znac... {} Recenzja książki Gangsterska gra

@iza.81@iza.81 {}× 3

Gangsterska gra

15.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Okładka przykuła moją uwagę. Para na niej umieszczona wyraża wiele emocji i jest zapowiedzią gorącej niebezpiecznej gry. Ale czy miłość w mafijnym świecie, który rządzi się własnymi bezwzzględnymi prawami jest w ogóle możliwa? On przystojny władczy i niebezpieczny. Ona zwyczajna, wraźliwa i romantyczna. Maksymilian jest wpływowym i bogatym mężcz... {} Recenzja książki Gangsterska gra

Zasady gry

14.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Erika - barmanka i pisarka, która pracuje w klubie rządzonym przez mafię. Dziewczyna, która nie da sobie w kaszę dmuchać, dlatego nie boi się odpyskować szefowi na jego bezczelne zaproszenie na "lody". Maksymilian - w sumie to nieskomplikowany facet, któremu niewiele brakuje do objęcia rządów w mieście. Dotąd żadna kobieta mu nie odmawiała, dlateg... {} Recenzja książki Gangsterska gra

@mysilicielka@mysilicielka {}× 1
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe