Recenzje książki "God mode"

Dodaj swoją recenzję

Jutro umiera powoli...

25.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zespół Alphaville w latach 80tych w swoim największym przeboju śpiewał : "Forever young, I want to be forever young. Do you really want to live forever? Forever, and ever…"- czy aby na pewno spełnieniem marzeń jest bycie nieśmiertelnym i wiecznie młodym? Temat ten porusza książka "God Mode" powstała w kooperacji dwóch Pań: Martyny Sowińskiej i Mai... {} Recenzja książki God mode

@powiescidlo@powiescidlo {}× 2

Polski kamień filozoficzny

25.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie bój się śmierci. Obawiaj się nieśmiertelności". Niech nie zmyli Was drodzy czytelnicy tytuł recenzji, ta książka nie ma zbyt wiele wspólnego z pierwszą częścią o słynnym czarodzieju, ale to co się w niej dzieje to istna magia. Pewna kobieta budzi się w hotelowym pokoju, całkiem sama. Nie pamięta co się wydarzyło zeszłego wieczoru, nie pamięt... {} Recenzja książki God mode

God mode

9.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie bój się śmierci. Obawiaj się nieśmiertelności. Jak wyglądałoby nasze życie gdybyśmy żyli wiecznie? Chyba każdy z nas zadał sobie w życiu to pytanie. Nieśmiertelność to temat nurtujący każdego z nas. Martyna Sowińska i Maja Zadumińska stworzyły świetny thriller, który zaskoczy czytelnika. Trzyma w napięciu. Świetna fabuła, wielowątkowo... {} Recenzja książki God mode

@monika8905@monika8905 {}× 2

God Mode

5.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na tę książkę czaiłam się od dłuższego czasu, choć miałam również obawy. Wynikały one głównie z faktu, że jest ona napisana przed dwie kobiety, a mi szczerze mówiąc rzadko podchodzą duety. Postanowiłam spróbować bo motyw bardzo mi się spodobał. Do celu. Opowieść zaczyna się w momencie, kiedy to w hotelu budzi się kobieta, która nie pamięta d... {} Recenzja książki God mode

"God mode"

3.06.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nie bój się śmierci. Obawiaj się nieśmiertelności”. ”God mode” dwóch polskich autorek zabierze nas w zupełnie inny wymiar. Fabuła przedstawiona w tej książce jest naprawdę interesująca, dość innowacyjna i przez 1/3 ta historia rozburzała moją ciekawości, stopniowo budując napięcie. Młoda kobieta budzi się o świcie w pokoju hotelowy... {} Recenzja książki God mode

@kat.czyta@kat.czyta {}× 1

„Nie czuje już praktycznie nic. Jakby nie należała już do swojego ciała”, czyli niewykorzysta...

29.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nie czuje już praktycznie nic. Jakby nie należała już do swojego ciała”, czyli niewykorzystany potencjał. God mode przyciąga do siebie swoją oryginalną okładką oraz intrygującym napisem: „Nie bój się śmierci. Obawiaj się nieśmiertelności”. Jest to debiut autorek. Młoda kobieta budzi się o świcie w pokoju hotelowym. Nie potrafi sobie przypomnieć... {} Recenzja książki God mode

Krok ku nieśmiertelności

30.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Młoda kobieta budzi się w pokoju hotelowym. Nie pamięta ostatnich wydarzeń, ale też nie wie kim jest i co robi w tym miejscu. Niewiadome się mnożą jak grzyby po deszczu. Wkrótce dociera do mieszkania, w którym zjawia się niespodziewanie nieznajomy, który będzie się starał doprowadzić kobietę małymi kroczkami do odkrycia prawdy o sobie. A na dodate... {} Recenzja książki God mode

@malgosialegn@malgosialegn {}× 1

(Nie)śmiertelna rywalizacja trzymająca w niepewności

27.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

FABUŁA: Kobieta budzi się w pokoju hotelowym nie pamiętając jak się tam znalazła, ani jak ma na imię, a jedyne co znajduje to karteczkę na stole z instrukcją, aby uciekała stamtąd tylnym wyjściem. Widząc policję zgromadzoną przed budynkiem postanawia zaufać tej poradzie i niemalże niezauważona wymyka się z hotelu. Pozostawiona bez wskazówek na te... {} Recenzja książki God mode

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe