Recenzje książki "Kiedy nadejdziesz"

Dodaj swoją recenzję

"Kiedy nadejdziesz"

22.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy macie czasami tak, że do danej książki podchodzicie, jak pies do jeża, bo z góry zakładacie, że jednak Wam się ona nie spodoba i wynudzi? Podobną sytuację miałam właśnie z tą książką, odkładałam ją jak tylko mogłam, no ale w końcu musiałam przełamać lody i zacząć ją czytać. I wiecie co, już po kilku stronach, pukałam się po głowie, dlaczego j... {} Recenzja książki Kiedy nadejdziesz

Brakujące ogniwo

13.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do najnowszej książki Anny Karpińskiej podchodziłam trochę jak do jeża. Nazwisko pisarki było mi znane, jednak do tej pory nie skosztowałam żadnej jej powieści. Nie sądziłam też, żeby tematyka była na tyle interesująca, by mnie ująć i zawładnąć, choć na moment moim umysłem. Jednak po czasie ciekawość zwyciężyła i rozpoczęłam lekturę. Dwa małżeń... {} Recenzja książki Kiedy nadejdziesz

@jorja@jorja {}× 13

Polecam!

12.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy warto poświęcić spokojne życie dla pełni szczęścia i realizacji największego marzenia? Aleksandra i Jan przez wiele lat bezowocnie starają się o dziecko. Lekarze, mimo szczerych chęci, są bezradni. Maria i Władek są rodzicami Kaliny, która po wypadku porusza się na wózku. Pewnego dnia pojawia się szansa, że dziewczyna będzie chodzić ... {} Recenzja książki Kiedy nadejdziesz

Ile jesteś w stanie poświęcić?

22.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pieniądze szczęścia nie dają i nie gwarantują zdrowia… Przynajmniej tej osobie, która jest ich właścicielem. „Kiedy nadejdziesz” to powieść o dwóch cierpiących w duchu kobietach, które razem są w stanie sobie pomóc. To historia o macierzyństwie, kobiecości, poświęceniu i tak po prostu, o życiu, o tym jak skomplikowane potrafi być. Już od pierw... {} Recenzja książki Kiedy nadejdziesz

Siła jest kobietą. Kobieta jest siłą

19.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Życie nie znosi próżni i prędzej czy później wypełnia luki po różnego rodzaju startach”. Sugerując się okładką, myślałam o tej książce, że jest to lekka, łatwa i przyjemna w odbiorze lektura. Wkrótce miałam się przekonać, jak bardzo pomyliłam się w swojej ocenie. Ta wakacyjna okładka jest jedynie swego rodzaju metaforą tego, co można znaleź... {} Recenzja książki Kiedy nadejdziesz

@gala26@gala26 {}× 18

Siła jest kobietą!

19.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Serdecznie dziękuję Wydawnictwu Prószyński i S-ka za udostępnienie egzemplarza do recenzji. „Kiedy nadejdziesz” to pierwszy tom serii „Kolory szczęścia”. Z twórczością Anny Karpińskiej spotkałam się już wcześniej, dlatego z przyjemnością sięgnęłam po najnowszą powieść. Lubię styl, jakim autorka się posługuje i tym razem również się nie zawiodła... {} Recenzja książki Kiedy nadejdziesz

@Morella@Morella {}× 2

Kiedy nadejdziesz

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od momentu, gdy zostałam mamą, to jeszcze lepiej rozumiem, co tracą pary niemogące doczekać się potomstwa, ale doskonale też rozumiem, co czują kobiety, gdy tracą dziecko w pierwszych tygodniach ciąży. Dla wielu z nas, chęć posiadania potomstwa jest czymś zupełnie naturalnym, jest to kolejny etap w naszym życiu. Jednak poczęcie dziecka nie zawsze ... {} Recenzja książki Kiedy nadejdziesz

@ela_r22@ela_r22 {}× 13

Czy każde marzenie może się spełnić?

16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anna Karpińska to znana i ceniona autorka książek obyczajowych. Jej najnowsza powieść "Kiedy nadejdziesz" to pierwszy tom nowej serii "Kolory szczęścia". W powieści splatają się losy dwóch rodzin. Aleksandra i Jan to zgrane, partnerskie małżeństwo. Ona jest tłumaczką książek z języka łotewskiego, on - prezesem dużej firmy budowlanej. W ich szczęśl... {} Recenzja książki Kiedy nadejdziesz

IS
@iszmolda
{}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl