Recenzje książki "Kłamstewka"

Dodaj swoją recenzję

Kłamstewka

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kłamstewka" to kolejna z książek, która zbiera sporo pochlebnych opinii, a mi totalnie się nie podobała. Niestety, z przykrością muszę stwierdzić, że jest to jedna z najnudniejszych książek, jakie ostatnio czytałam. W tej książce teoretycznie dzieje się bardzo dużo, jest akcja za akcją, problem goni problem, ale tak naprawdę to nie dzieje się ... {} Recenzja książki Kłamstewka

Kłamstewka

13.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

I choć trudno w to uwierzyć, ta historia po części wydarzyła się naprawdę. Jeśli myślisz, że wiesz wszystko o swoim ukochanym, rodzinie czy przyjaciołach, to bardzo się mylisz. Każdy z nich skrywa jakąś tajemnicę. Lecz gdy sekrety innych zaczynają wpływać na twój los, zastanów się, z kim się zadajesz. Pola ma wrażenie, że jest wyjątkową szczęści... {} Recenzja książki Kłamstewka

@iza.81@iza.81 {}× 3

Kłamstewka

11.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

 Szare życie czterdziestoletniej kobiety. Dokładnie tym jest ta książka. Pola po zdradzie byłego męża, jej pierwszej miłości, nie potrafi się pozbierać. Teoretycznie odnosi sukces jako psychiatra, ma własne mieszkanie i można pomyśleć, że niczego jej nie brakuje, ale jest samotna i przytłoczona. Nie potrafi ufać ludziom, boi się ponownego zrani... {} Recenzja książki Kłamstewka

@mewaczyta@mewaczyta {}× 2

Kobiece problemy i przewrotność losu

9.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Kłamstewka” to pierwsza powieść Niny Majewskiej-Brown, jaka wpadła mi w ręce. Muszę przyznać, że książka była naprawdę wciągająca, gdyż przeczytałam ją mimo rozkładającej mnie choroby. Historia Poli pozwoliła mi zapomnieć o własnym bólu i skupić się na problemach bohaterki i jej bliskich. Książka Niny Majewskiej-Brown to głównie powieść obycza... {} Recenzja książki Kłamstewka

Kłamstwa, które nas tworzą

9.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pewien serialowy doktor regularnie powtarzał, że „wszyscy kłamią” i coś w tym jest. Każdego dnia otacza nas większa lub mniejsze ściema. Reklamy próbują nam wcisnąć „lek na całe zło”, współpracownicy myślą wyłącznie o swoim awansie, a dzieci/rodzice pragną nam oszczędzić przykrości. Jak w tym świecie w cokolwiek wierzyć? Czy jest ktoś, kto nie będ... {} Recenzja książki Kłamstewka

Zaskakująca

6.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kłamstewka" Nina Majewska-Brown Co myślicie o zdradzie? Czy uważacie, że zdradzenie kogoś, bądź czyichś sekretów jest okej? Czy wybicie się czyimś kosztem jest w porządku? Nie tylko do tej osoby, ale do samego siebie. Moim zdaniem jest to najbardziej obrzydliwa z rzeczy jakich może dopuścić się najbliższa osoba. Osoba, której się bezgranicznie... {} Recenzja książki Kłamstewka

Kłamstewka

3.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Książkę otrzymałem/otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl". Mówi się, żeby nie oceniać książki po okładce. "Kłamstewka" Niny Majewskiej- Brown przyciągnęły mnie piękną okładką i poprostu musiałam przeczytać tę pozycję. Po przeczytaniu opisu z tyłu spodziewałam się thrillera psychologicznego, dostałam jednak zwyczajną powieść obyczajow... {} Recenzja książki Kłamstewka

@jupi2328@jupi2328 {}× 3

Ach, te kłamstwa

1.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Kłamstewka" to moja pierwsza styczność z piórem Autorki Niny Majewskiej-Braun. I zapewniam, że na pewno nie ostatnia. Świetnie się ją czytało. ,, - W tym akurat my, babki, jesteśmy nie do pokonania. Obcas, czerwone usta i hej, do przodu, nawet jeśli wleczesz za sobą ogon problemów i dramatów."-fragment książki. Główna bohaterka to kobieta dojr... {} Recenzja książki Kłamstewka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl