Recenzje książki "Kraina Zeszłorocznych Choinek"

Dodaj swoją recenzję

Zimowo i magicznie

28.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wpadła w moje ręce książka Pani Joanny Szarańskiej wydana w zeszłym roku. Sięgnęłam po nią ze zwykłej ciekawości, bo zobaczyłam, że Czwarta Strona jak zwykle nie próżnuje i w tym roku ukazał się kolejny tom, który oczywiście dzisiaj w nocy zaczęłam czytać. Kraina Zeszłorocznych Choinek ma w sobie wszystko to, co świąteczna książka powinna mieć w s... {} Recenzja książki Kraina Zeszłorocznych Choinek

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 2

Święta jak z bajki

10.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Święta Bożego Narodzenia, to ten wyjątkowy czas w roku, kiedy potrzebujemy domowego ciepła, rodzinnej atmosfery oraz tych wszystkich małych i dużych rytuałów, które sprawiają, że na te kilka dni, czeka się okrągły rok. Jednak nie zawsze jest tak pięknie, szczególnie gdy przemijający rok, przyniósł stratę bliskiej osoby lub rozpad rodziny. Z takimi... {} Recenzja książki Kraina Zeszłorocznych Choinek

Sklepik, w którym dzieją się cuda

6.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trzecia książka świąteczna za mną. Zostało jeszcze cztery i będę mogła zamknąć sezon świąteczny! Dobrze, że za oknem jeszcze trochę śniegu, to zawsze można też oszukać oczy :P Moje pierwsze spotkanie z twórczością Joanny Szarańskiej, zdecydowanie należy do udanych. Stwierdzam nawet, że w przyszłe święta sięgnę na pewno po kolejną jej pozycję, b... {} Recenzja książki Kraina Zeszłorocznych Choinek

@justus228@justus228 {}× 2

Idealna książka na święta, ale nie tylko!

19.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kraina Zeszłorocznych Choinek, miasteczko, święta, urok i dużo emocji… Wyobraź sobie drzewko choinkowe piękne ustrojone i zdobiące dom. Co się dzieje z nim po okresie świąt Bożego Narodzenia? Według Antka i dziadka Bońka te choinki trafiają do Krainy Zeszłorocznych Choinek, gdzie czeka je dostanie i szczęśliwe życie w otoczeniu innych drzewek.... {} Recenzja książki Kraina Zeszłorocznych Choinek

Kraina zeszłorocznych choinek

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co robić, żeby wczuć się w świąteczny nastój? Można słuchać świąteczne piosenki, piec pierniczki albo czytać świąteczne książki. Co roku pojawiają się nowe świąteczne historie, które umilają nam ten piękny czas. Jedną z nich jest także nowość od Joanny Szarańskiej "Kraina zeszłorocznych choinek". Na początku książki stykamy się nie z jedną główną... {} Recenzja książki Kraina Zeszłorocznych Choinek

Faworyt tegorocznego stosiku!

31.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jaką książką zakończyliście Wasz czytelniczy rok? Moją ostatnią lekturą 2020 roku była "Kraina zeszłorocznych choinek", o której mogłabym opowiadać godzinami, jaką jest wspaniałą książką, którą będę wspominać chyba co roku i co roku do niej wracać. Jeśli jeszcze nie znacie lektur Joanny Szarańskiej, to właśnie ją chętnie okrzyknęłabym królową świą... {} Recenzja książki Kraina Zeszłorocznych Choinek

@karolcik@karolcik {}× 2

Magiczna, otulająca opowieść!

28.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z twórczością Joanny Szarańskiej spotkałam się po raz pierwszy przy okazji lektury książki „Cztery płatki śniegu”. To jeden z najlepszych świątecznych tytułów, jakie miałam okazję w swoim życiu czytać. Z tego powodu bardzo byłam ciekawa najnowszej świątecznej pozycji autorki. Bałam się trochę, że moje oczekiwania względem „Krainy zeszłorocznych ch... {} Recenzja książki Kraina Zeszłorocznych Choinek

Święta święta

18.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta. Czekacie na Boże Narodzenie, czy jeszcze nie odczuwacie świątecznego nastroju? Ja zdecydowanie czuję już tę magię. Dlatego właśnie przeniesiemy się dzisiaj do Krainy Zeszłorocznych Choinek! Wyobraźcie sobie, że istnieje pewne małe miasteczko, w którym powolutku, małymi kroczkami mieszkańcy zaczynają prz... {} Recenzja książki Kraina Zeszłorocznych Choinek

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl