Recenzje książki "Kuszące zło"

Dodaj swoją recenzję

Sklonowane zło

12.03.2013

Po przeczytaniu dwóch pierwszych części serii Zew Nocy australijskiej pisarki, byłam nastawiona na coś niezaprzeczalnie dobrego. Przyznam, że moja ocena jest mierna, jak na moje wcześniejsze oczekiwania. Czegoś mi brakowało. Okładka, jak w przypadku poprzednich książek, jest po prostu nieziemska, a to pierwszy czynnik, którym kierujemy się przy w... {} Recenzja książki Kuszące zło

Kuszące zło

29.12.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autor: Keri Arthur Tytuł: Kuszące zło Tytuł oryginalny: Tempting Evil Seria: Zew nocy Wydawnictwo: Instytut Wydawniczy ERICA Liczba stron: 438 Keri Arthur to australijska pisarka, znana głównie dzięki serii „Zew nocy”. Tworzy ona powieści fantastyczne, z elementami grozy, bardzo nowoczesne i odważne. Dzięki temu jej nazwisko zdobywa szczyty list b... {} Recenzja książki Kuszące zło

"Kuszące zło"

11.07.2012

„Kuszące zło” to już trzecia część przygód Riley. Tym razem departament chce przedostać się do siedziby Starra – szaleńca, który jest odpowiedzialny za cały ten bajzel z klonowaniem i pozyskiwaniem genów. W tym samym czasie u dziewczyny objawiają się kolejny talenty parapsychiczne, między innymi jasnowidztwo. To wszystko przeplata się jeszcze z kł... {} Recenzja książki Kuszące zło

@Heyday@Heyday {}

Kuszące zło

25.06.2012

„Kuszące zło” to już trzecia z dziewięciotomowego cyklu pod tytułem „Zew nocy”. Po lekturze „Wschodzącego księżyca” i „Całując grzech” miałam pewne obawy że trzecia część nie będzie tak wciągająca jak dwie poprzednie. Po śmierci Mishy Riley podejmuje ważną decyzję w swoim życiu. Decyduje się ona rozpocząć szkolenie przygotowujące ją do roli strażn... {} Recenzja książki Kuszące zło

Kuszące zło

22.03.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Kuszące zło” to już trzecia, z dziewięciu części składających się na cykl „Zew nocy”, którego autorką jest Australijka – Keri Arthur. Cały cykl opisuje nam przygody pół-wilkołaka i pół-wampirzycy, Riley Jenson. Riley w końcu nie miała wyboru i zgodziła się na rozpoczęcie szkolenia, po którym stanie się jednym ze Strażników Departamentu Innych Ras... {} Recenzja książki Kuszące zło

@tala86@tala86 {}

Kuszące zło

19.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Gładził palcami skórę mojego ramienia, ale ten gest nie miał seksualnego podtekstu, był opiekuńczy i troskliwy. Poczułam jak robi mi się ciepło na sercu - nigdy wcześniej tego nie doświadczyłam i nie wiedziałam co mam o tym sądzić.”* Chce tylko tego by było jak dawniej, chce by było po staremu i zrobi wszystko by tak się stało. Jest w s... {} Recenzja książki Kuszące zło

Kusi... kusi... ;]

26.11.2011

Kuszące zło to trzeci tom o losach Dhampira Riley oraz jej brata bliźniaka Rohan'a. W tej części Riley coraz bardziej zbliża się do zostania pełno prawnym pracownikiem Departamentu. Codziennie odbywa ciężkie treningi w celu przygotowania się do ważnej misji. Riley musi przedostać się do laboratorium bezwzględnego i żądnego krwi Starra. W jej życiu ... {} Recenzja książki Kuszące zło

Kuszące zło t.III

23.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

I cóż.... znowu przyjdzie mi naczekać się na kolejny tom... "Kuszące zło" to trzeci tom serii "Zew nocy" autorstwa Keri Arthur. Seria przypadła mi do gustu i z przyjemnością przeczytałam III tom - był brutalniejszy niż pierwsze dwa, ale bardzo ciekawy. Nasza główna bohaterka, Riley Jenson, odbywa szkolenie na Strażnika, z czego nie jest specjalnie... {} Recenzja książki Kuszące zło

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl