Recenzje książki "Las na granicy światów"

Dodaj swoją recenzję

Lubię twórczość Holly Black

5.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miasteczko Fairfold to miejsce absolutnie jedyne w swoim rodzaju, gdzie magia nie jest czymś obcym, tylko miesza się ze zwykłymi ludzkimi życiami. Wszystko jednak zmienia się, gdy pewnego dnia okazuje się, że szklana trumna została stłuczona, śpiący królewicz wcale nie jest taki śpiący, a dodatkowo w miasteczku zaczyna grasować bestia. Na szczęści... {} Recenzja książki Las na granicy światów

Las pełen magii

16.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Jesteś właśnie tą dziewczyną, której szukałem". Ale czy ta dziewczyna chciała zostać odnaleziona? Otóż marzyła o tym całe życie, lecz kiedy jej pragnienia się spełniły musiała zadać sobie pytanie, czy tak to sobie wyobrażała? Hazel i jej brat Ben wychowali się w miejscu, w którym świat rzeczywisty przeplata się ze światem elfów, magicznym i pięk... {} Recenzja książki Las na granicy światów

Granica światów

11.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chcąc powrócić do świata wykreowanego przez Holly Black w serii „Okrutny książę” i skuszona okładkową recenzją książki sięgnęłam po kolejną pozycję tejże autorki a mianowicie - „Las na granicy światów”. Oprócz powyższego znowu oczarowała mnie okładka ale nie urzekła tak bardzo jak we wcześniej wspomnianym cyklu. Bo jak sami przyznacie okładki d... {} Recenzja książki Las na granicy światów

@mag-tur@mag-tur {}× 3

Las na granicy światów

20.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Trylogia Holly Black o Okrutnym księciu przypadła mi do gustu (no, te dwa pierwsze tomy najbardziej), więc byłam ciekawa, jaka autorka poradzi sobie w nowej historii. Dlatego też postanowiłam sięgnąć po Las na granicy światów, czyli kolejną iście magiczną powieść. Jak wyszło? Hazel i jej brat Ben mieszkają w miasteczku Fairfold, który leży dos... {} Recenzja książki Las na granicy światów

Las na granicy światów

4.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jakiś czas temu miałam okazję przeczytać pierwszy tom serii "Okrutny Książę" na empikGo i nie skłamię mówiąc, że zakochałam się w tej historii. Wpadłam po uszy. Dlatego też od razu zamówiłam sobie całą serię w wersji papierowej, w tym także "Las na granicy światów", myśląc, że jest to kontynuacja. Okazało się jednak, że jest to osobna powieść (cho... {} Recenzja książki Las na granicy światów

„Las na granicy światów” - Holly Black

14.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć Kochani! Dziś przychodzę do was z nową recenzją książki od wydawnictwa Jaguar. „Las na granicy światów” została napisana przez Holly Black - amerykańską pisarkę książek fantasy. Tym razem autorka przenosi nas do magicznego świata elfów. Serdecznie zapraszam was na recenzję książki. Opis książki z okładki: „Miasteczko Fairfold to jedno z t... {} Recenzja książki Las na granicy światów

,,Rad nie rad, siedem lat, długu spłat''

4.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W miasteczku Fairfold dwa światy przecinają się od wieków, co widać od razu, kiedy podejdzie się do pewnej szklanej trumny znajdującej się w lesie. Śpi w niej rogaty elfi książę i czeka na to, aż ktoś go w końcu obudzi. W tym samym mieście mieszka Hanzel, która w wieku 11 lat zawarła pakt z Królem Olszyn, aby jej brat mógł się rozwijać. Bardzo s... {} Recenzja książki Las na granicy światów

Czy dorówna Okrutnemu Księciu?

20.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Las na granicy światów" to książka jednej z moich ukochanych autorek. Jej poprzednie książki z serii "Okrutny książe" pobiły nie tylko moje serce, ale też wielu osób z bookstagrama. Zabierając się z tę lekturę czułam naprawdę duże podekscytowanie, ale też duże oczekiwania... "Las na granicy światów" opowiada historię Hazel i Bena, rodzeństwa, któ... {} Recenzja książki Las na granicy światów

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl