Recenzje książki "Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem"

Dodaj swoją recenzję

Chaos i zamęt

28.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Violet Lee, główna bohaterka, zwykła dziewczyna, staje się świadkiem wampirzej masakry w swoim mieście. Na jej szczęście (lub niekoniecznie), gdy wampiry zauważają jej obecność na miejscu zdarzenia, nie zabijają jej, a porywają do swojego wampirzego dworu. Violet na przekór sobie poznaje tajemnice świata wampirzego, a do tego burzliwie rozwija się... {} Recenzja książki Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem

Zakochałam się w tej książce

12.01.2015

Violet Lee, jest świadkiem makabrycznej zbrodni na Trafalgar Square. Zdarzenie to odmienia jej życie na zawsze. Dziewczyna zostaje porwana przez piekielnie niebezpiecznego Kaspara Varna. Bohaterka odkrywa świat mroczny i niebezpieczny, a wampiry z horrorów wypadają blado przy tych, z którymi przyszło jej zamieszkać. Jestem ogromną fanką wampiryc... {} Recenzja książki Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem

"Mroczna bohaterka" Abigail Gibbs

2.04.2014

Powieść panny Gibbs jest krwawa, momentami wręcz odrażająca. Jeśli lubicie ostre książki o wampirach, w których nie brakuje seksu i krwi – to zapraszam do lektury. Czytelników o delikatniejszym wnętrzu ostrzegam, na pewno nie będzie miło i romantycznie. Młoda dziewczyna, Violet Lee biegnie ciemną nocą na spotkanie z przyjaciółmi (co za nieodpowied... {} Recenzja książki Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem

"Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem"

17.01.2014

Abigail Gibbs jest świetnym przykładem tego, że jeśli bardzo czegoś pragniemy, uda się. Wystarczy posiadać motywację, a cel staję się osiągalny. ‘Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem.’ to powieść, powstała na bazie publikacji w Internecie. Gibbs i jej pierwsze doświadczenia związane z pisarstwem, zostały dostrzeżone przez wielu internautów. Od zai... {} Recenzja książki Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem

Na nowo zakochaj się w wampirach! Ale uważaj - te wampiry naprawdę gryzą!

1.01.2014

Jestem wymagającą czytelniczką, ale czasami, sporadycznie, mam ochotę cofnąć się do tamtych czasów kiedy od książek nie wymagałam zbyt wiele, kiedy jedynymi określeniami było "podoba się" lub "nie podoba". Aktualnie taka postawa strasznie mnie irytuje, zwłaszcza kiedy pytam się koleżanki co sądzi na temat danej pozycji... Niespodzianka! Dzisiaj ja ... {} Recenzja książki Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem

Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem

23.12.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest eteryczną blondynką, która mdleje na widok krwi. Walczy o prawa zwierząt i jest wegetarianką. Na co dzień jest zwykłą, przeciętną studentką. I nic by nie było w tym dziwnego, gdyby nie fakt, że właśnie została milionerką i to dzięki napisaniu książki o krwiożerczych istotach. W studiu dzień Dobry TVN gościem była Abigail Gibbs. Pewnego melanc... {} Recenzja książki Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem

@Aly102@Aly102 {}

Mroczna Bohaterka - Abigail Gibbs

19.12.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mrok. Inne Światy. Przepowiednie. Przeznaczenie. Czas. Wybory - To ich musi dokonać główna bohaterka Vilet, która jest świadkiem masakry 30 mężczyzn w londyńskim parku dokonanej przez wampiry. Zostaje przez nie uprowadzona i staje przed wyborem: zostać jedną z nich lub być jeńcem do końca życia. Vi to dość zuchwała i zadziorna nastolatka - odrzuca... {} Recenzja książki Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem

Pierwsza książka o wampirach, która zgarnia u mnie pozytywną opinię! :)

3.12.2013

Chciałam to zrobić na spokojnie, ale czas mnie goni, więc napiszę recenzję już dziś. Nie powiem, że będzie to dla mnie łatwe, ale spróbuję. Zacznijmy może od autorki. Abigail Gibbs pierwsze słowa, pierwsze rozdziały „MROCZNEJ BOHATERKI” publikowała na swoim blogu, pod pseudonimem ,,Cansel2„. Po trzech latach blogowania, zdecydowała się spróbować ... {} Recenzja książki Mroczna Bohaterka. Kolacja z wampirem

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe