Recenzje książki "Nic o mnie nie wiesz"

Dodaj swoją recenzję

Nic o mnie nie wiesz

25.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejny zaskakujący thriller, który wdzięcznie poleca autor sławetnej „Kobiety w oknie”. De facto Finn poleca dużo, ale czy nie poleca czasem wszystkiego, co ma okładkę i kilakset stron oraz nosi miano thrillera? Sprawdźmy, czy można iść za głosem „polecajki”, która wieści: „Czyta się z zapartym tchem. Mistrzowska półka”. A no, może i się czyta, a... {} Recenzja książki Nic o mnie nie wiesz

Nic o mnie nie wiesz

18.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Heeeeejka 😘😘😘 Dzisiaj za oknem była piękna wiosenna pogoda 🌞🌞 Akcja #zostańwdomu cały czas trwa, jednak udało mi się przez chwilę skorzystać ze słonka. A Wy jak spędzacie ten czas? Ja nadrabiam czytanie, pisanie opinii - mam tu trochę zaległości 🙈 Dlatego mam dla Was opinię książki, która miała swoją premierę 29.01. Parę dni temu skończyłam ją c... {} Recenzja książki Nic o mnie nie wiesz

Cztery ściany, jeden dach, wspólne kłamstwa...

9.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rebecca i Paul to kochające się małżeństwo z wieloletnim stażem - brzmi, jak baśń, jak sielanka, jak romasidło w najlepszym wydaniu. Nic bardziej mylnego. To, co wygodne i pewne po latach zamienia w coś całkiem przeciwnego. Bo, jak się okazuje, można żyć na wysokim poziomie, mieć przytulny dom w nowobogackiej okolicy i spełniać się zawodowo, gdy p... {} Recenzja książki Nic o mnie nie wiesz

Nic o mnie nie wiesz

29.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rebecca i Paul to zgodne i kochające się małżeństwo z prawie dwudziestoletnim stażem. Mają piękny , wygodny dom w spokojnej okolicy, psa który jest ich przyjacielem oraz szczęście że mogą się spełniać zawodowo, realizując swoje ambicje. Jednak w pewnym momencie ich idealne na pozór życie sypie się jak domek z kart. Do ich wspólnego życia zaczynaj... {} Recenzja książki Nic o mnie nie wiesz

Nic o mnie nie wiesz

24.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tym razem autor powieści jest dwuosobowy. E.G. Scott to pseudonim dwojga pisarzy z Nowego Jorku - Elizabeth Keenan i Grega Wandsa, z których jedno pracuje w branży wydawniczej, a drugie zajmuje się scenariopisarstwem. Są autorami powieści „Nic o mnie nie wiesz”, thrillera psychologicznego, który chce zmierzyć się z popularnością powieści B. A. Par... {} Recenzja książki Nic o mnie nie wiesz

W szponach kłamstw

24.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś czas opowiedzieć Wam o thrillerze z podgatunku domestic noir. Ten typ literatury do tej pory reprezentowała chociażby powieść B. A. Paris. Potem długo, długo nic. Dziś wpadła do mnie taka perełka. Sekrety, zdrady, romanse, niebezpieczeństwo i wiele innych motywów. Jesteście gotowi na jazdę bez trzymanki? Paul i Rebecca są udanym małżeńst... {} Recenzja książki Nic o mnie nie wiesz

W gąszczu manipulacji

24.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z końcem stycznia miał swoją premierę intrygujący thriller psychologiczny zatytułowany "Nic o mnie nie wiesz". Historia długo dojrzewała w głowach autorów - wieloletnich przyjaciół, którzy wydali swoją książkę pod pseudonimem E.G. Scott. Elizabeth Kennan i Greg Wands pracują obecnie nad kolejną W gąszczuopowieścią, która być może będzie jeszcze le... {} Recenzja książki Nic o mnie nie wiesz

Recenzja książki "Nic o mnie nie wiesz"

22.02.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nic o mnie nie wiesz" za mną.... Jeden z lepszych jak dla mnie thrillerów psychologicznych. Bohaterami książki jest małżeństwo Paul i Rebecca. Małżeństwo z prawie 20 - letnim stażem, prawie idealne można by tak powiedzieć, jednak trudna przeszłość oraz mnóstwo tajemnic powoduje,że wcale takim perfekcyjnym związkiem nie są...Co ukrywa tych oboje?C... {} Recenzja książki Nic o mnie nie wiesz

{}