Recenzje książki "Nie chcesz wiedzieć"

Dodaj swoją recenzję

Tego wróżka Ci nie powie - Nie chcesz wiedzieć

14.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Agata Nowak jest samotną kobietą dobiegającą czterdziestki. Żyje w spokoju na uboczu wsi, a za najbliższych sąsiadów ma las. Kocha swoje skromne życie, innego nie zna. Jej ukochana matka zajmowała się dywinacją, a Agata od małego uczyła się zawodu od niej. Teraz ludzie przychodzą do niej, aby poznać swoją przyszłość, zasięgnąć rady. W zaciszu swoj... {} Recenzja książki Nie chcesz wiedzieć

Losu i tak nie da się oszukać

13.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie obawiaj się przyszłości. Losu i tak nie da się oszukać. Zmienić tego, co nam sądzone. Przyszłość jest z góry ustalona, to przeszłość jest tym, co uderza z zaskoczenia". Przyznaję z ręką na sercu, że to moje pierwsze spotkanie z tym autorem. CO ciekawe, jakimś cudem jego nazwisko nawet nie obiło mi się o uszy. Tak czy siak, to na pewno nie je... {} Recenzja książki Nie chcesz wiedzieć

@rafik_007@rafik_007 {}× 3

Kobieta, która widziała więcej

4.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Potrzebowałam takiej książki. Jest absolutnie świeża i niesamowicie ciekawa. Madame Agat to blisko czterdziestoletnia kobieta, która po śmierci swojej matki została na świecie sama. Jest wyjątkowa, bo widzi więcej niż inni. Talent odziedziczyła po swojej matce, Klaudii i tak jak ona zajmuje się wróżeniem. Jest w tym wiele mistycyzmu pomieszaneg... {} Recenzja książki Nie chcesz wiedzieć

Zwyczajnie - niezwyczajnie :)

4.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ależ to była zwyczajna-niezwyczajna książka :) Tak, to jest to, co najbardziej rzucało mi się w oczy podczas lektury. To, jak na kartach tej samej powieści współistnienieją te dwa czynniki. Z jednej strony samo podstawowe założenie kryminału jest tu bardzo nietypowe. Nie ma policjanta prowadzącego śledztwo, nie ma morderstwa ani żadnego innego prz... {} Recenzja książki Nie chcesz wiedzieć

Przyszłość czy przeszłość- co wybierasz?

2.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzji tej książki pojawiło się już wiele. O tej książce było głośno. I niech tak będzie dalej! „Nie chcesz wiedzieć” Bartosza Szczygielskiego to bowiem powieść, której lektura smakuje wybornie, jest pod każdym względem dopracowana i świetnie doprawiona. „Nie obawiaj się przyszłości. Losu i tak nie da się oszukać. Przyszłość jest z góry ust... {} Recenzja książki Nie chcesz wiedzieć

Ogród książek

26.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie znam się na tarocie i pewnie nigdy nie poznam jego tajników. Za to nie raz układałam pasjansa...w pracy, ale to zabijało nudę i nie miało nic wspólnego z pokazywaniem przyszłości. Natomiast książka gdzie karty odgrywają dość poważną rolę wzbudziła moje zainteresowanie. Agata z kart odczytuje przyszłość, prowadzi przy tym życie rodem z kwarant... {} Recenzja książki Nie chcesz wiedzieć

Trzy deserki, bo jeden to za mało

22.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cóż, myślałam, że nic mnie już nie zaskoczy w książkach, nie wspominając o tych spod ręki polskich autorów. A jednak panu Bartoszowi udało się mnie zaskoczyć. Niespodzianka w postaci fabuły, która może skończyć się różnorako; wybrane zakończenie tej samej historii, trzy ścieżki, a przed nimi jeden wybór, jedna decyzja, którą musi podjąć bohater. T... {} Recenzja książki Nie chcesz wiedzieć

Nie chcesz wiedzieć

19.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bartosz Szczygielski "Nie chcesz wiedzieć", Czy da się oszukać przeznaczenie, pokierować swoim życiem w taki sposób, żeby otrzymać od losu drugą a może nawet trzecia szansę? Czy można zmienić bieg wydarzeń, ukryć się przed tym, co szykuje los albo wyciągnąć z talii życia szczęśliwą kartę ? Wreszcie, którą ścieżką najlepiej podążyć, by dowiedzie... {} Recenzja książki Nie chcesz wiedzieć

@toptangram@toptangram {}× 5
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe