Recenzje książki "Niepokój"

Dodaj swoją recenzję

Niepokój- Maggie Stiefvater

10.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Współczesna powieść o wilkołakach? Tak! A w niej nowi bohaterowie, wielka miłość, która musi pokonać wszelkie przeszkody, wielka przyjaźń i prawdziwe poświęcenie. Nadchodzi wiosna. Sam jest człowiekiem, ale tym razem to z Grace zaczyna się dziać coś dziwnego. W dodatku rodzice próbują ją rozdzielić z Samem- skupieni jak zwykle tylko na sobie, nie... {} Recenzja książki Niepokój

Niepokój i zmagania

11.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Niepokój" jest kolejną częścią dotyczącą historii Sama i Grace. Po ,,Drżeniu" z ogromną przyjemnością sięgnęłam po drugi tom. Czy okazał się lepszy od poprzedniego, czy jednak trochę mnie zawiódł? Sam po wyleczeniu wreszcie może być przy Grace. Wszystko zmienia się jednak w momencie kiedy nagle rodzice dziewczyny przypominają sobie o roli rodzi... {} Recenzja książki Niepokój

@werka751@werka751 {}× 1

Maggie Stiefvater "Niepokój" tom II

1.04.2015

@Link Kolejny tom serii Wilkołaki z Mercy Falls. W tej części. Grace i Sam są w sobie szaleńczo zakochani i nie wyobrażają sobie życia bez siebie. Niestety wszystko co dobre kiedyś musi się skończyć. Sam jak zawsze zostaję na noc u dziewczyny, w pewnym momencie Grace dostaję drgawek i ma wysoką gorączkę. Na ich jeszcze większe nieszczęście do pokoj... {} Recenzja książki Niepokój

Niepokój - Maggie Stiefvater

16.09.2013

Uwaga! Mogą pojawić się spoilery do poprzedniej części. Samowi udało się i nie przemienia się już w wilka, ale nadal odczuwa obawę przed chłodem. Chociaż wydaje się, że w końcu wszystko się ułożyło, to wcale tak nie jest. Tym razem to z Grace zaczyna dziać się coś dziwnego i z dnia na dzień zaczyna się czuć coraz gorzej. Bohaterowie dość długo doc... {} Recenzja książki Niepokój

Niepokój

2.08.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po przeczytaniu Drżenia, czyli pierwszej części całej trylogii – byłam pod dość sporym wrażeniem. Cała ta historia, mimo iż miała w sobie nieco przewidywalności, urzekła mnie wręcz od pierwszych stron. Po Niepokój sięgnęłam kilka dni temu, w odstępie dwóch lat od tomu pierwszego i muszę przyznać, że byłam rozczarowana. Sama nie jestem pewna, czy o... {} Recenzja książki Niepokój

@Aly102@Aly102 {}

Miłość wilkołaka.

8.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Niepokój” Maggie Stiefvater, to drugi tom trylogii opowiadający o niezwykłych przygodach siedemnastoletniej dziewczyny, Grace zakochanej w wilkołaku-Samie. Pierwsza część serii ,,Drżenie’’, została uznana za najlepszą książkę 2009 roku według A Publisher Weekly. Czy kontynuacja tego cyklu okazała się równie dobra, co pierwowzór? Zaraz się o tym... {} Recenzja książki Niepokój

Będziemy drżeć...

16.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

NIEPOKÓJ MAGGIE STEFVATER „To jest opowieść o chłopaku, który kiedyś był wilkiem, i o dziewczynie, która niespodziewanie dla chłopaka i siebie zaczęła się przemieniać w wilka.” „Drżenie” było książką, która doprowadziła mnie do szału. Kilka razy pytałam siebie, jak można zakończyć tom w takim momencie. Oj, pani Stiefvater, doigra się ... {} Recenzja książki Niepokój

"Niepokój" Maggie Stiefvater

26.09.2012

"Niepokój jest już drugim tomem trylogii o wilkołakach z Marcy Falls. Tym razem, poznajemy nie tylko świat Sam'a i Grace, lecz także Isabel i Cole'a, co wiąże się z czytaniem o różnorodnych problemach. Połączeni piękną, niewinną miłością Sam i Grace żyją jak w raju. Mimo, że rodzice nastolatki nie są zadowoleni z ich związki oni sami czują się szcz... {} Recenzja książki Niepokój

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl