Recenzje książki "Niepokój"

Dodaj swoją recenzję

;)

9.09.2012

Tytuł: Niepokój Autor: Maggie Stiefvater Wydawnictwo: Wilga Liczba stron: 432 Ocena: 6/6 Data przeczytania: kwiecień 2012 ,,Nadchodzi wiosna, a wilki zrzucają futra..." „Niepokój” to drugi tom trylogii amerykańskiej pisarki - Maggie Stiefvater. „Drżenie”, pierwsza część trylogii o wilkach z Marcy Falls odniosła wielki sukces stając się bestseller... Recenzja książki Niepokój

Niespokojne noce

5.09.2012

O Maggie Stiefvater słyszał chyba każdy. Jej książki o wilkołakach stały się popularne i cenione wśród czytelników. "Drżenie" miałam okazję przeczytać rok temu i muszę przyznać, że zakochałam się w historii przedstawionej przez autorkę. "Niepokój" to druga część opowiadająca o losach ludzi i wilkołaków. Nadchodzi wiosna. Grace nie musi się już ma... Recenzja książki Niepokój

Niepokój przed zimą

15.08.2012

Kiedy czytałam pierwszą część trylogii pod tytułem „Drżenie” cały świat dla mnie nie istniał. Byłam tylko ja i książka. Gdy już dotarłam do ostatniej strony, nie mogłam się już doczekać, kiedy będę mogła sięgnąć po spis dalszych przygód Grace oraz Sama. Muszę przyznać, że podczas czytania „Niepokoju” było tak samo. Można wręcz powiedzieć, że o ile ... Recenzja książki Niepokój

Niepokój.

7.07.2012

Niepokój to drugi tom trylogii o wilkołakach w Mercy Falls "Drżenie". Jest to kontynuacja powieści Drżenie, gdzie czytelnik poznał takich bohaterów, jak Sam, Grace, Isabel, Olivia, Rachel. W drugim tomie pojawia się Cole wraz ze swoim kolega Victorem. Nowi bohaterowie to nowe wilkołaki, którymi się stali za sprawą Becka, prawnego opiekuna Sama. Sam... Recenzja książki Niepokój

Motyl w poczwarkę się zmienia

15.06.2012

Motyl w poczwarkę się zmienia „Niepokój” Maggie Stiefvater Seria: Drżenie wyd. Wilga rok: 2011 str. 432 Ocena: 6/6 Czekanie jest… bardzo męczące. Gdy człowiek czeka, czas leci zdecydowanie za wolno. Od czasu Drżenia upłynęło… no właśnie, nieważne kiedy czytałam tamtą książkę. Istotne jest to, że moje ciało i dusza czują, że było to zbyt dawno tem... Recenzja książki Niepokój

„Nie wiedziałam, że istnieje tyle różnych sposobów na to, żeby powiedzieć żegnaj…”

26.03.2012

„Niepokój” to już drugi tom trylogii o wilkołakach z Mercy Falls. Jakiś czas temu miałam okazję zapoznać się z częścią pierwszą, która bardzo mi się podobała, więc z chęcią sięgnęłam po kontynuację. Jak spisała się autorka? Czy seria trzyma poziom, czy może „Niepokój” jest tak zwaną „zapchajdziurą”? Idzie wiosna, która do tej pory była dla Grace... Recenzja książki Niepokój

"Unikanie życia to wspaniała terapia"

5.03.2012

„Nie wiedziałam, że istnieje tyle różnych sposobów na to, żeby powiedzieć żegnaj….” Całkiem nie dawno miałam okazję przeczytać "Drżenie", a jednak już zdążyłam zapomnieć, jak dobrą jest książką. Wydarzenia z pierwszej części cyklu zgrały się wtedy bardzo ładnie z czasem, w którym ją czytałam: późna jesień/początek zimy. Tym razem również udało mi ... Recenzja książki Niepokój

Reading is fun- Maggie Stiefvater ,,Niepokój”

28.01.2012

Spełnione marzenia, radość, miłość … Grace i Sam, których poznaliśmy w ,,Drżeniu” mimo, że spełniło się ich największe pragnienie, często ogarnia ich niepokój i niepewność kolejnego dnia. Pierwsza część sagi o chłopaku- wilku i o dziewczynie która nigdy się w wilka nie przemieniła, kończy się happy end` em. Sam mimo wszechogarniającego chłodu p... Recenzja książki Niepokój

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl