Recenzje książki "Nowe oblicze Greya"

Dodaj swoją recenzję

Oj, Szary, Szary...

18.03.2015

Przypadkowe spotkanie nieśmiałej i niezdarnej studentki Anastasii oraz bogatego i przystojnego biznesmena dało początek fali namiętności, która z czasem wcale nie osłabła. Jednak wspólne życie okazało się nie lada wyzwaniem, któremu młoda para dzielnie stawia czoła w imię łączącej ich miłości. Kochankowie wciąż dryfują po wzburzonym morzu uczuć ora... {} Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Grey po raz trzeci

31.10.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"(…) kocham także Christiana megalomana i kontrolującego Christiana, Christiana sekseksperta, perwersyjnego Christiana, romantycznego Christiana, nieśmiałego Christiana… lista nie ma końca". Nadszedł w końcu ten nieuchronny moment pożegnania się z bohaterami trylogii, która zachwyciła oraz jednocześnie wzburzyła miliony ludzi na całym świecie. O... {} Recenzja książki Nowe oblicze Greya

@awiola@awiola {}

Nowe (Stare) oblicze Greya

9.10.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kończące trylogię "Nowe oblicze Greya" budzi we mnie ambiwalentne odczucia. Z jednej strony byłam znudzona po raz kolejny czytając o tym jak Ana "rozpada się na maleńkie kawałeczki" na kolejne zawołanie Christiana "dojdź dla mnie maleńka". Z drugiej byłam ciekawa jak będzie wyglądało życie małżeńskie Pana z nieposkromioną uległą. W jaki sposób ubós... {} Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Ponad 700 stron o niczym, czyli całkiem stare oblicze Greya

17.08.2013

Nawet najlepszy seks, kiedy jest go za dużo, może być ciężkostrawny. I męczący. I bardzo nudny. Czasem przeklinam siebie za zwyczaj czytania wszystkich książek (nawet najgorszych) do końca. Odkryłam w sobie tę okropną przypadłość przy okazji spotkania z Thomasem Hardy’m i jego „Tessą”. Od tamtej pory boję się kiepskich tytułów. W końcu nikt chyba ... {} Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Nowe oblicze Greya

11.07.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Erika Leonard (znana jako E.L James) jest kierownikiem telewizyjnym, żoną oraz matką dwójki dzieci. Mieszka w Londynie. Od wczesnego dzieciństwa marzyła o pisaniu historii, które podbiją serca czytelników. Jednak musiała odłożyć te marzenia i skupić się na rodzinie i swojej karierze. W końcu zdobyła się na odwagę i napisała swoją pierwszą powieść, ... {} Recenzja książki Nowe oblicze Greya

@Aly102@Aly102 {}

Nowe oblicze Greya / Fifty Shades Freed - E. L. James

13.06.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nowe oblicze Greya" to trzecia część trylogii Pięćdziesięciu odcieni. Nie miałam okazji czytać dwóch poprzednich części, ale nie sądzę i nie czuję, żeby ominęło mnie coś szczególnie fascynującego. Raczej też nie będę do nich wracać, chyba że ktoś mi je sprezentuje lub po prostu nie będę miała co czytać, a nadarzy się okazja do sięgnięcia po wcześn... {} Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Państwo Grey, idzcie i nie wracajcie!

5.06.2013

Dzielnie przebrnąłeś przez pierwsze dwa tomy kontrowersyjnej serii o „czarującym” Christianie Greyu i jego „przeuroczej” wybrance serca Antastasii Steele? W takim razie nie pozostaje Ci nic innego jak tylko zapoznać się z ostatnim tomem cyklu i (nareszcie!) pozostawić całą tą mdłą historię daleko za sobą. Jednak przed rozpoczęciem lektury gorąco p... {} Recenzja książki Nowe oblicze Greya

Po raz trzeci i ostatni

3.05.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zazwyczaj kiedy kończę przygodę z jakąkolwiek serią towarzyszy mi żal. Jak to, tak szybko? Z trylogią "Pięćdziesięciu twarzy Greya" pożegnałam się z wielką przyjemnością. Zakończyłam ją, nie mam jakichś głębszych refleksji na jej temat, bo i książka na nie nie zasługuje. Ale o tym później. Najpierw parę słów o książce. Studentkę literatury, nieśmi... {} Recenzja książki Nowe oblicze Greya

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl