Recenzje książki "Pół życia"

Dodaj swoją recenzję

Picoult zawsze dobra

19.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio ciągle mi mało czytania. Mogłabym cały dzień spędzić nad powieścią i nadal nie mam dość. W niedzielę postanowiłam odkopać pożyczone książki i tak w moje ręce trafiła powieść "Pół życia". Trochę przypominała mi inny tytuł autorki, "Bez mojej zgody". Luke Warren to wielki miłośnik wilków. Dla nich jest zdolny do każdego poświęcenia. Spędzi... {} Recenzja książki Pół życia

@pola841@pola841 {}× 1

Czy warto żyć, jeśli nie możemy robić tego, co kochamy?

8.04.2014

Eutanazja. Sprawa życia lub śmierci. Kiedy jesteś przykuty do łóżka, nie jesteś w stanie ruszyć ręką ani nogą, nie jesteś w stanie otworzyć oczu - wolałbyś umrzeć, czy zostać tym kim (czym?) jesteś? Wiesz, że dla Twoich bliskich byłby to cios, ale podpisujesz papiery, które pozwolą na odłączenie Cię od aparatury podtrzymującej życie, w razie gdyby ... {} Recenzja książki Pół życia

@Drrim@Drrim {}

"Pół życia" Jodi Picoult

21.01.2014

Sięgając po tę książkę nie spodziewałam się, że jej bohaterami oprócz ludzi będą... wilki! A trzeba Wam wiedzieć, że te niezwykłe zwierzęta podbiły już wcześniej moje serce i to chyba w dużej mierze za ich sprawą tak wysoko oceniłam "Nakarmić wilki", naszej rodzimej autorki, Marii Nurowskiej. Ponowne spotkanie z nimi okazało się równie fascynującą ... {} Recenzja książki Pół życia

Pół życia - Jodi Picoult

26.06.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jodi Picoult jest jedną z najpłodniejszych i znanych pisarek na świecie.Ur. w 1966 roku w Nesconset na Long Island. Laureatka nagrody New England Book. Znana również z takich powieści jak: "Dziewiętnaście minut", "Przemiana", "Tam gdzie Ty", "Bez mojej zgody". W powieści poznajemy Lucka Warrena, który jest miłośnikiem przyrody, a w szczególności ... {} Recenzja książki Pół życia

Pół życia

11.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jodi Picoult – nie ma chyba czytelnika, który nie słyszałby tego nazwiska. Jest autorką 19 powieści, których kilka doczekało się nawet ekranizacji. Jej książki przekłada się na ponad 30 języków, wiele z nich zajmuje pierwsze miejsca na listach bestsellerów na całym świecie. Ja sama autorkę bardzo lubię, a ostatnio przywędrowała do mnie jedna z jej ... {} Recenzja książki Pół życia

Samotny wilk

31.01.2013

Siła miłości i walka o bliskich nie zna granic. Udowadnia nam to Jodi Picoult w swojej kolejnej powieści psychologiczno-obyczajowej pod tytułem „Pół życia”. Byłam całkowicie pewna, że najnowszą powieść swojej ukochanej amerykańskiej pisarki Jodi Picoult prędko nie przeczytam. Jednak życie lubi sprawiać nam niespodzianki i ostatnio w bibliotece tr... {} Recenzja książki Pół życia

Pół życia

15.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pół życia" to najnowsza powieść amerykańskiej pisarki Jodi Picoult, autorki takich bestsellerów, jak "Krucha jak lód", "Bez mojej zgody", czy "Dziewiętnaście minut". Tak jak w poprzednich, jej bohaterami jest kilka osób, a na pierwszy plan wybijają się hodowca wilków - Luke Warren oraz jego dzieci Cara i Edward. Pewnego wieczoru Cara w tajemnicy ... {} Recenzja książki Pół życia

Wilk jest odzwierciedleniem człowieka

14.01.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jodi Picoult należy do moich ulubionych autorek książek. Za każdym razem, gdy ukazuje się na naszym rynku wydawniczym kolejna jej powieść, zastanawiam się czym tym razem mnie zaskoczy, a może tym razem napisała książkę, która mnie nie urzeknie? Jak na razie nigdy się nie zawiodłam i wciąż wypatruję nowych tytułów tej autorki w zapowiedziach wydawn... {} Recenzja książki Pół życia

@mad28@mad28 {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe