Recenzje książki "Pragnienia"

Dodaj swoją recenzję

Opowieść o pasji, pragnieniach i walce o to!

15.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sami popatrzcie na okładkę? No ja np. nie mogłam się oprzeć i musiałam ja przeczytać. Kolejna książka mówiąca o miłości, ale i o walce do Niej jak i o walce o własne szczęście, marzenia. Spotykamy się z dwójką młodych ludzi, którzy chcą osiągnąć wiele i dążą do tego Piotr (główny bohater) jest u szczytu kariery i za chwile dołoży wisienkę na torci... {} Recenzja książki Pragnienia

Przewrotny los

8.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pragnienia" to moje pierwsze spotkanie z autorką, chociaż Ilona Gołębiewska ma w swoim dorobku już dziesięć książek. Janek to młody człowiek, który jest u szczytu swojej kariery sportowej, jest zadowolony ze swojego życia. Podczas wypadu z kolegami do klubu by swoetowas awans do finałów Polski w koszykówce, poznaje Wiktorię, która nie wiedzieć c... {} Recenzja książki Pragnienia

Walka o przyszłość i miłość

30.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie😊 Jak minął weekend?? Zapewne tak szybko jak mi🙈 A co za tym idzie, jutro już zaczyna się grudzień i będziemy odliczać do świąt😊🎄🎁🎅 Przychodzę dziś do Was z książka, którą mialam okazję zrecenzować dzięki wydawnictwu Muza. Janek, jest królem sportu, gra w najlepszej akademickiej drużynie, wygrywa z nią mistrzostwa Polski, przez co otwie... {} Recenzja książki Pragnienia

@izuu_9_kwpt@izuu_9_kwpt {}× 2

Pragnienia

22.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na Janka czekało stypendium w Stanach Zjednoczonych. Był kapitanem drużyny koszykarskiej i widział swoją przyszłość w NBA. Jeden wypadek sprawił jednak, że musiał zrezygnować ze swoich planów. Wiktoria miała pozornie idealne życie. Ojciec widział w niej swoją następczynię w firmie, nie brakowało jej pieniędzy czy uroku i spotykała się z przyst... {} Recenzja książki Pragnienia

@mewaczyta@mewaczyta {}× 1

recenzja

16.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

On ma udane życie-pochodzi z zamożnej rodziny, cieszy się ogromnym powodzeniem u kobiet, jest gwiazdą koszykówki w drużynie Red Shadow. Po wygranych mistrzostwach dostaje propozycję nie do odrzucenia. Ona, choć zawsze marzyła o studiach artystycznych i pasjonuje się fotografią, jest studentką ekonomii. Rezygnuje z marzeń, ma wiele problemów, jest ... {} Recenzja książki Pragnienia

Pragnienia

11.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: „Pragnienia” Autor: Ilona Gołębiewska Wydawnictwo: Muza Data wydania: 21 października 2020 Ilość stron: 477 stron Cena: 39,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐✩✩✩ Wciągająca. Seksowna. Pełna emocji. "Pragnienia" to wyjątkowa historia o młodych ludziach, którzy muszą nauczyć się walczyć o to, czego pragną najbardziej – o siebie nawzaj... {} Recenzja książki Pragnienia

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Pragnienia

10.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ich pierwsze spotkanie było przypadkowe i dość krótkie. On świętował z drużyną zwycięstwo, ona chciał odreagować. Nieśmiałe uśmiechy, rozmowa, zmysłowy taniec, a później zobaczenie Janka z inną dziewczyną i ucieczka Wiktorii. Żadne z nich nie myślało, że ich drogi jeszcze kiedykolwiek się przetną. Życie Janka jest wspaniałe. Kochający rodzice, wie... {} Recenzja książki Pragnienia

Bardzo emocjonalna

9.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pragnienia" On pochodzi z zamożnej rodziny. Jest gwiazdą koszykówki. Ona jest studentką ekonomii, choć zawsze marzyła o studiach artystyczny. Wszystko za sprawą toksycznego ojca, który szykuje ją na następczynię swojego biznesu. Z pozoru tych dwoje różni wszystko. Przypadkowo jednak poznają się w klubie ,gdzie Janek ze swoimi kumplami świętuje zw... {} Recenzja książki Pragnienia

{}× 4
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe