Recenzje książki "Rytuał łowcy"

Dodaj swoją recenzję

Dobry kryminał

10.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubię czasami przeczytać dobrą książkę. Nie wyjątkową, nie wybitną, a po prostu dobrą. Taką, która nie zostanie mi w pamięci, ale czas z nią spędzony będę miło wspominać. "Rytuał łowcy" idealnie wpisuje się w powyższy opis. To solidny kryminał, w którym pierwszoplanową rolę odgrywa młoda i ambitna pani prokurator. Rudowłosa Gabriela Seredyńska je... {} Recenzja książki Rytuał łowcy

Rytuał łowcy

13.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Człowiek zagubiony, samotny, żyjący demonami przeszłości dowiaduje się, że jest śmiertelnie chory. Kres życia nadchodzi nieubłagalnie, dni jego są policzone. W akcie desperacji zaczyna wierzyć, że odzyska siły i dłuższe życie, gdy zacznie składać ofiary. Zaczyna mordować. To jego rytuał. Fetysz, który go wzmacnia. W ten sposób chce uciec przed str... {} Recenzja książki Rytuał łowcy

Zrozumieć mordercę.

11.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Rytuał łowcy" autorstwa Przemysława Borkowskiego to mogłoby się wydawać kolejny przykład książki reprezentującej swój gatunek, gdzie wszystko wiadomo: policja walczy ze złem i nic nie może czytelnika więcej zaskoczyć. Nic bardziej mylnego. Ten tytuł zaskakuje i to bardzo. Od samego początku wciąga i "nie wypuszcza aż do ostatniej strony", a dlacz... {} Recenzja książki Rytuał łowcy

Rytuał łowcy

18.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Rytuał łowcy Autor: Przemysław Borkowski Tematem tej dziwnej i mrocznej książki morderstwa, które nastąpiły w Warszawie. Ofiarami ich są wielu różnych osób, a policja szuka sprawcy oraz czynu ich postępowania. Jest to bardzo trudne śledztwo, które prowadzi starszy komisarz oraz młoda pani prokurator Gabriela Seredyńska. Tematami pobocznymi tej ksi... {} Recenzja książki Rytuał łowcy

Rytuał łowcy

15.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Rytuał łowcy” to moje pierwsze spotkanie z twórczością Przemyslawa Borkowskiego, który tą historią zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. To pełnokrwisty kryminał, w którym śledzimy losy mordercy popadającego w coraz większy obłęd. Prokurator i komisarz, którzy chcą go dorwać mierzą się nie tylko z uciekającym czasem i nowymi morderstwami, ale też... {} Recenzja książki Rytuał łowcy

Rytuał łowcy - krwawa ofiara czy zabijanie dla przyjemności?

5.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka „Rytuał łowcy” to opowieść o mordercy, morderstwach oraz sposobach dochodzenia do jego złapania, i wymierzenia sprawiedliwości. Młoda pani prokurator prowadzi śledztwo w sprawie dość nietypowego morderstwa. Jak się później okazuje jednego z wielu. Jest to jej pierwsza, poważna sprawa dlatego chce wypaść jak najlepiej. Natomiast sprawca ... {} Recenzja książki Rytuał łowcy

@kubera_anna@kubera_anna {}× 1

Lubię książki, w których trup ściele się gęsto

27.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Od samego początku prowadzenia bookstagrama nie ukrywam, że lubię książki, w których trup ściele się gęsto. Dlatego gdy tylko nadarzyła się okazja przeczytania i zrecenzowania „Rytuału łowcy” to niemalże skakałam pod sufit. Komisarz Aleksanderski zostaje wezwany na miejsce zbrodni. W niedalekiej odległości od ofiary, trafia na wiersz. Niedług... {} Recenzja książki Rytuał łowcy

Najlepszy kryminał na rynku.

20.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To jest chyba najlepszy kryminał jaki w życiu przeczytałam i nie ma w tym ani trochę przesady, nie mogłam się oderwać i chłonęłam stronę po stronie, żeby wiedzieć co dalej, co się stanie. Dawno nie przeczytałam tak obszernej książki w tak krótkim czasie, to naprawdę wielkie wyróżnienie, że mogłam przeczytać i zrecenzować tę powieść! Młoda prokura... {} Recenzja książki Rytuał łowcy

@karolcik@karolcik {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl