Recenzje książki "Wiosna zaginionych"

Dodaj swoją recenzję

Wiosna zaginionych

10.05.2022

Główną bohaterką " Wiosny zapomnianych ", jest Krystyna siedemdziesięcioletnia emerytowana policjantka. Dziarska babcia, która zawstydziłaby niejednego młodziaka swoim temperamentem i świadomością umysłu. Nieugięta, podejrzliwa i uparcie dążącą do celu. To właśnie jej charakter i chęć poznania prawdy o zaginięciu brata przed laty, spowodowały, że ... Recenzja książki Wiosna zaginionych

@Malwi@Malwi × 18

"Wiosna zaginionych"

18.02.2022

"Wiosna zaginionych" to książka niespodzianka. Dłuższy czas się do niej zbierałam, nie przemawiała do mnie zbyt zachęcająco, jakoś obraz byłej policjantki mnie nie przekonywał, ale gdy w końcu zdecydowałam się na danie szansy tej książce szybko się przekonałam, że nie będzie to zmarnowany czas. Książka pani Kańtoch to połączenie kryminału i ob... Recenzja książki Wiosna zaginionych

@Marcela@Marcela × 7

Tajemnice przeszłości

18.11.2021

Przed laty, a dokładnie w 1963 roku doszło do tajemniczego wydarzenia. Z pięcioosobowej wyprawy w góry powróciła tylko jedna, Jacek. Troje znaleziono martwych, a jeden - brat głównej bohaterki, emerytowanej policjantki, Krystyny Lesińskiej, zaginął bez śladu. Po ponad pięćdziesięciu latach, Krystyna dostrzega Jacka w osiedlowym sklepiku na katowi... Recenzja książki Wiosna zaginionych

Nie bagatelizuj emerytki!

26.09.2021

"Wiosna zaginionych" autorstwa Anny Kańtoch to pierwsza część z trylogii kryminalnej o Krystynie Lesińskiej. Tytułowa Krystyna Lesińska jest emerytowana policjantką, która nie jest typową babcia piekąca ciasteczka. Wręcz przeciwnie- żywi się gotowymi posiłkami z marketów,a swój wolny czas poświęca rozwiązaniu sprawy sprzed lat, która wpłynęła na c... Recenzja książki Wiosna zaginionych

@uczyrwik@uczyrwik × 1

Bardzo, bardzo rozmyte :)

12.09.2021

Ależ ta powieść była rozmyta. Tak, to najlepsze jej określenie i, ostrzegam, to słowo w różnych wariantach często będzie się pojawiało poniżej. Wydaje mi się zresztą, że już kiedyś pisałem tak o jakiejś inne książce, trudno, widocznie po raz drugi mam takie same wrażenia. Właśnie rozmycia dużej części tego tekstu. Zacznijmy od głównej bohaterk... Recenzja książki Wiosna zaginionych

BA
@Bartlox
× 10

Powolutku, po cichutku i bam

6.09.2021

Góry, niewyjaśniona zagadka z przeszłości, pewne wydarzenia, które kładą się cieniem na życie bohaterów i była policjantka, która za cel stawia sobie rozwiązanie spraw kryminalnych, tak by na zawsze odnaleźć spokój i poczucie, że tak musiało być. Brzmi jak przepis na udany kryminał. Fabuła nie jest skomplikowana. Życie staruszki płynie powolnym ... Recenzja książki Wiosna zaginionych

Wiosna zaginionych

2.07.2021

Ponad 10 lat temu byłam fanką Domenica Jordana, ale poprzednio czytany przeze mnie kryminał Kańtoch, czyli Wiara, nieszczególnie przypadł mi do gustu. Wobec tego do Wiosny zaginionych podeszłam z pewną rezerwą i byłam zaskoczona jaka to petarda. Bohaterka książki, Krystyna Lesicka, jest w wieku, w którym stanowczo nie powinno się mieć zbyt wielu e... Recenzja książki Wiosna zaginionych

Wiosna zaginionych

27.01.2021

Jest to moje pierwsza książka tej autorki, więc nie wiedziałam czego się spodziewać. Opis Wydawcy intryguje, dzięki czemu z miłą chęcią sięgnęłam po tę pozycję. Wiem jedno - cała ta seria będzie świetna! 73-letnia emerytowana policjantka Krystyna nie może się pogodzić ze zniknięciem w czasach młodości swojego starszego brata. Ponad 50 lat temu je... Recenzja książki Wiosna zaginionych

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl