Recenzje książki "Zapomniana piosenka"

Dodaj swoją recenzję

"Zapomniana piosenka"

24.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dominik jest młodym chłopakiem, który wychował się w domu dziecka. Ze wszystkim musi radzić sobie sam, ponieważ nie ma nikogo, kto mógłby mu pomóc. Za wszelką cenę próbuje dowiedzieć się, co stało się z jego mamą. W domu dziecka powiedziano mu, że zmarła, ale nie ma na to żadnego dowodu. Pan Ksawery ulega wypadkowi na ulicy i trafia do szpitala. D... {} Recenzja książki Zapomniana piosenka

Z każdym kolejnym rozdziałem czułam się tak, jakby moje serce rozpadało się na milion kawałec...

23.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę Agaty Bizuk przeczytałam z polecenia Sylwii @odcieniestron i totalnie przepadłam. Wywołała ona u mnie potok łez, ponieważ mimo iż jest to powieść świąteczna, to została naszpikowana emocjami. Z każdym kolejnym rozdziałem czułam się tak, jakby moje serce rozpadało się na milion kawałeczków. Dodatkowo muszę przyznać, iż właśnie ta książka od... {} Recenzja książki Zapomniana piosenka

Zapomniana piosenka - sisters_as_books

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Był sobie król, był sobie paź i była też królewna.." Dzisiejsza recenzja dotyczy książki, która łapie za serce, emocje aż kipią w niej, próbując się uwolnić w postaci łez czytelnika. To ta z książek, która pozwala nam powolutku przetrawiać zapisane słowa poruszając całe nasze ciało. A mowa o "Zapomnianej piosence" Agaty Bizuk. Książka opowiada dw... {} Recenzja książki Zapomniana piosenka

Zapomniana piosenka

16.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Agata Bizuk "Zapomniana piosenka". Długo zastanawiałam się, czy czytać tę książkę. Właściwie mam chyba już dość słodkości świątecznych 😃 Ale... tak kusiła... bardzo kusiła. Nie rozczarowałam się. Bowiem historia ma otoczkę świąteczną, ale nie jest płytka. Właściwie, historia jest z prawdziwym przesłaniem. Wartościowa. Nie znajdziemy tu przesady, ... {} Recenzja książki Zapomniana piosenka

@emmeneea@emmeneea {}× 6

Co do samej historii, a właściwie dwóch składających się na jedną całość, to mogę powiedzieć ...

26.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zacznę od tego, że to nie jest jedna z tych książek, w których wszystko kręci się w okół świąt. Już na samym początku czytelnik ma świadomość tego, że zanim dobrnie do świątecznej atmosfery, będzie musiał przejść długą drogę z głównymi bohaterami, obu poznając z dwóch perspektyw - teraźniejszości i przeszłości. W moim odczuciu jest to naprawdę św... {} Recenzja książki Zapomniana piosenka

"Zapomniana piosenka"

16.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Po prostu nie potrafił kochać. Nie pamiętał już, jak to jest i co to w ogóle znaczy. Nikt go tego nie nauczył…” Dominik ma dwadzieścia lat, wynajmuje mieszkanie, pracuje. Próbuje ułożyć sobie życie, wychowywał się w domu dziecka. Gdy miał cztery latka niespodziewanie zaginęła jego matka, a tylko ją miał na świecie. Mimo usilnych prób i poszuki... {} Recenzja książki Zapomniana piosenka

Zapomniana piosenka

9.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dominik wychował się w domu dziecka. Dziś ma już 20 lat i jest samodzielny, ale nadal próbuje odnaleźć swoją mamę. Nie ma pewności, czy zmarła, czy go porzuciła. Pan Ksawery szykuje się do Wigilii, którą znów ma spędzić w pojedynkę. Jego jedyny syn, zajęty swoimi sprawami, nie zamierza pojawić się przy świątecznym stole. Losy dwóch samotnych mężcz... {} Recenzja książki Zapomniana piosenka

@iza.81@iza.81 {}× 3

Historia, która na długo pozostanie w pamięci

4.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie jest tajemnicą, że lubię wszystko to, co związane jest z Bożym Narodzeniem, a jak na osobę kochającą czytać przystało to szczególnym sentymentem darzę książki o tej tematyce. Jak co roku wydawnictwo zasypały nas świątecznymi tytułami i jakbyśmy chcieli je wszystkie przeczytać to zeszłoby przynajmniej do maja. Staram się być na bieżąco z ofertą... {} Recenzja książki Zapomniana piosenka

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 4
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl