Recenzje książki "Znajdź mnie"

Dodaj swoją recenzję

Znajdź mnie - o miłości do rodziców

10.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

ANNA FRRASIER ⚜️Znajdź mnie⚜️ Mówimy że rodziców kocha się mimo wszystko. To oni dali nam życie, oni nas wychowują, oni kochają zawsze. Rodziców się nie wybiera, rodziców się ma. Reni jest córka seryjnego mordercy, czy mimo wszystko przez co przez niego przeszła kocha swojego ojca? Kocha. Dla niej Ojciec jest kimś wyjątkowym. Mimo wszystko to z ... {} Recenzja książki Znajdź mnie

⭐RECENZJA⭐

21.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sześćsetny post 😳 Powiedzcie mi, kiedy to zleciało? 😅 A tak apropo nie wiem czy Wam kiedyś mówiłam, ale bardzo się cieszę, że tu jestem z Wami i że poznałam tutaj tyle cudownych osób! 😘🤗😘🤗 ⭐RECENZJA⭐ Benjamin Fisher to seryjny morderca, który siedzi trzydzieści lat w więzieniu. W końcu postanawia wskazać, gdzie ukrył zwłoki swoich ofiar, jednak ... {} Recenzja książki Znajdź mnie

Niebezpieczna gra

2.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Reni Fisher została naznaczona przez społeczeństwo, do tego przez wiele lat ciągnęło się za nią mroczne dzieciństwo i poczucie winy za coś, czego nie zrobiła. Wszystko za sprawą seryjnego mordercy i jej ojca Benjamina Fishera. Fisher odsiaduje wieloletni wyrok, jednak ciał jego ofiar dotychczas nie znaleziono. Dla niego jest to swojego rodzaju pol... {} Recenzja książki Znajdź mnie

Thriller pełen rodzinnych tajemnic, które mrożą krew w żyłach.

1.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zapraszam na recenzję książki, która przyprawiała mnie o ciarki. ,,Ludzie często pytali Reni, jak to jest być córką seryjnego mordercy. Nie miała do nich pretensji o to, że są ciekawi. Czasami, by powstrzymać ich od zadawania kolejnych pytań, odpowiadała, że okropnie. Wystarczyło to jedno słowo, by uciąć temat… To wszystko było jednak znacznie ba... {} Recenzja książki Znajdź mnie

Znajdź mnie

14.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Thriller, którym wszyscy się zachwycają, który ciągnął mnie do siebie niesamowicie. “Znajdź mnie” to książka, wobec której miałam ogromne oczekiwania. Wokół niej posypało się wiele komplementów, dlatego zdecydowałam się ją przeczytać i sprawdzić, czy jest o co robić tyle szumu. I rzeczywiście, była to niezwykle emocjonująca i wciągająca lektura, o... {} Recenzja książki Znajdź mnie

Pobawmy się.

10.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Thrillery to jeden z moich ulubionych gatunków, a jak na złość, w ostatnim czasie trafiam na same kiepskie historie. Niestety "Znajdź mnie" Anne Frasier także zalicza się do tego niechlubnego grona. Poznajemy w niej historię Reni, byłej agentki i profilerki FBI, której ojciec jest seryjnym mordercą i od wielu lat siedzi w więzieniu za dokonane zbr... {} Recenzja książki Znajdź mnie

Pustynia to coś nowego.

7.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Najmocniejszą stroną tej książki jest pustynia, bo to tam koncentruje się główny wątek powieści, czyli szukanie zamordowanych kobiet. Pustynia ma swój klimat. Dzika, niebezpieczna, rozległa, groźna, tajemnicza. Nie spotkałam się jeszcze z thrillerem, gdzie odgrywałaby ona tak dużą rolę, więc plus dla autorki za coś nowego. „Znajdź mnie” ma też św... {} Recenzja książki Znajdź mnie

Znjadź mnie - recenzja

3.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, Dzisiaj opowiem Wam kilka słów na temat jednego z dobrych thrillerów psychologicznych, który miałam okazję ostatnio przeczytać. Mowa tutaj o dziele Anne Frasier pt. „Znajdź mnie”, korzycie tytuł? Ostatnio go coraz więcej na bookstagramie 😅 Nim opowiem o plusach i minusach, napiszę kilka słów na temat fabuły: Detektyw Daniel Elis po... {} Recenzja książki Znajdź mnie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl